Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הרכב הוא C200 דיזל שנת 2008.

אשמח לדעת כיצד מכוונים את בלם החניה ברכב זה.

בלם החניה מופעל באמצעות דוושה.

פירקתי את הברקסים האחוריים ולא היה שום כיוון בסנדלי הבילום של בלם החניה.(ברכב זה קיים גם סנדלי בילום וגם דיסקיות בסרן האחורי).

תודה לעוזרים:lol:

פורסם

שלום ,

לפי מה שזכור לי הכיוון של בלם השירות הוא ע"י סיבוב " שושנה " או גלגל שיניים שמכוונים אותו עם מברג דרך אחד מהחורים של ברגי הגלגלים . יש חמישה חורים לברגי הגלגלים , פשוט תסתכל באיזה מהם אתה רואה מין גגל שיניים שאפשר לסובב אותו . ככה זה בדרך כלל הולך ברכבים האלו אז נראה לי שגם אצלך זה ככה .

מקווה שעזרתי...

תודה , בני .

פורסם

גם אני חשבתי..

אבל פירקתי את כל הצלחת החוצה ראיתי שיש שם פין עם גלגל של רגולג'

ניסתי לסובב אותו אבל ראיתי שכלום לא משתנה. אז הוצאתי גם אותו, וראיתי שאין שם שום הברגה זה כאילו פין למרכוז.

אשמח לעזרה!

פורסם

התהליך הנכון הוא

1. שחרר את בלם החניה והכנס את הגיר לניוטראל. תשתמש בצ'וקים ע״י למנוע מהרכב לזוז

2. הסר בורג גלגל אחד בלבד - הגלגל מורכב במקומו.

3. הרם את הרכב

4. סובב את הגלגל ביד עד שתראה את אותו גלגל השיניים דרך הקדח בצלחת הדיסק

5. בעזרת מברג שטוח גדול סובב את השושנה עד שהגלגל ננעל ואז תשחרר שני קליקים.

6. חזור על הפעולה בצד השני.

7. הפעל את בלם החניה פעמיים שלוש

כשהורדת את כל הדיסק וסובבת את השושנה כן קרה משהו אבל התזוזה ממש קטנה שקשה לראות בעין. 

• תוכן חדש...