Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה ניתן להשיג צלונים לרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת צלון לשמשה האחורית, שניתן לראות דרכו, האם יש בכלל כזה דבר?

(ראיתי צלונים שמודפס עליהם פרסומת או משהו. )

וגם אני מחפשת צלון לשמשה הקדמית בצורת משקפיים (שני עיגולים כאלה מודבקים.. )

תודה רבה

פורסם

אני לא יודע עד כמה רואים טוב בשמשה האחורית עם הצלון הזה...

ולקדמי ת'אמת שגם אני מחפש היה לי את האלו מהכמו פלסטיק הלא מזוהה הזה שהתחיל להתפורר

לי בכל האוטו

פורסם

אני ממליץ שלא להשתמש בצלונים כאלו. זה לא חוקי והאמת שדי מסוכן: את לא רואה מספיק טוב אחורה, אני לא רואה מספיק טוב קדימה כשאני מאחוריך ולא רואה את הטור מאחוריך כשאת עוצרת מאחורי ברמזור\פקק.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

צלון בצורת משקפיים או קונצרטינה ניתן להשיג בכל חנות לצרכי רכב וברוב חנויות DIY שבהן יש מדפי ציוד לרכב. מדובר במוצר שעולה שקלים בודדים.

לגבי הוילון מאחור - אני לא יודע מה מבחינת חוקיות, הרי הוא קיים במאות אלפי כלי רכב בישראל ומעולם לא שמעתי שמישהו קיבל דו"ח בגלל שימוש בו. בד"כ ניתן להשיגו אצל כל מתקין של ציוד לרכב, ולא לשכוח שהוא מהווה גם פרסומת של מישהו (אני לא הייתי מתנדב לפרסם מישהו בלי תמורה, אז שיתקין לך את הוילון במתנה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את שניהם ניתן לקנות בחנויות כמו אוטו דיפו (אייס).

צלון אחורי מסוכן לבטיחות, אך כמה שידוע לי חוקי, מכיוון שהנוהגים מאחוריך לא רואים דרכו את מצב התנועה לפניך.

• תוכן חדש...