Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מה קורה...

יש לי כרגע באוטו סט קומפוננט מקדימה של בוסטון, סאב של קנווד ומגבר של חברה לא מוכרת....משהו נחמד אבל לא רציני!

מה שאני בעצם רוצה לעשות זה

לקנות סט קומפוננט של DLS, לשים אותו מקדימה

את הבוסטון שיש לי עכשיו להעביר לאחור

ולקנות מגבר של קיקר, 5 ערוצים, אחד כזה שיכול לספק מספיק כח לכל המערכת

ולהשאיר את הקנווד

מה דעתכם?

|HU-Pioneer 7250UB|

|1stAmplifier-DLS XA40|2ndAmplifier-DLSXA10 |

|F.Set:Boston S60|

|SubWoofer:Boston G1 12''|

פורסם

בוקר טוב מה שלומך

מטבע הדברים אני תומך נלהב בהחלטתך לעבור ל DLS אני משוכנע שאם תבחר את הסט הנכון תהייה מאושר מהתוצאה

יש לי מספר השגות לגבי המשך הדרך וברשותך אפרטם

לי אישית קשה להתחבר לסאבים של קנווד\פיוניר\וכנ"ל לטעמי הם עושים בום גדול אבל בום של רעש לא של רמקול מדוייק

אבל זה רק טעמי האישי

לגבי סט אחורי אני הייתי ממתין עם זה בשלב הראשון ומתרכז בסט של ה DLS ולאחר נסיעת מבחן של שבוע - שבועיים הייתי מנסה לקבל את ההחלטה באם חסר לי סט אחורי או לא

כי יש מצב בסבירות גבוהה מאוד שבבחירה נכונה של סט DLS בצירוף מגבר נכון וסאב (אפילו קנווד :wink::-D) ימלא לך את חלל הרכב ויחזיק במה בצורה מדוייקת ונעימה לאוזן ובווליומים מטורפים (אם צריך)

ותוספת של סט אחורי פשוט יגנוב במה וייצר רעש מבולגן ברכב

זו דעתי ואשמח לייעץ לגבי בחירת הסט במידה ותרצה

המון בהצלחה

דרור

פורסם

היי תומר

המגבר שיש לך הוא קצת יותר ממגבר חמוד

זה מגבר דגם XA40 ייצור סדרת X PROGRAM של DLS

זה מגבר מצויין עם יכולות נהדרות

לגבי ההתקנה שלו אז נראה כאילו יש קצת עבודת "סדר וניקיון" שצריך לבצע סביב המגבר

בשלב הזה אני חושב שכדאי בהחלט לא להחליף את המגבר כי אני לא חושב שארבעת הערוצים מתוך החמישה של הקיקר שאתה מתעתד לרכוש יתמודדו מול המגבר של ה DLS

לכן ההמלצה שלי היא להוסיף מונו (בהחלט מומלץ מאותה סדרה מגבר שנקרא XA10 והוא במחיר זול מאוד יחסית לשוק)

ובמקביל לחבר את סט ה DLS אקטיבית למגבר ה XA40 (במידה והסט DLS הנבחר הוא סט מסדרת הרפרנס ומעלה)

בתצורה הזו אני יכול להבטיח לך שהתוצאה הסופית תגרום לך לא לרצות לצאת מהרכב שעות לאחר ההתקנה

כמובן שאני מתייחס לכל הנאמר מתוך הנחה שההתקנה והכיוונים תבוצע בצורה המקצועית הדרושה (בעיקר התקנת הקומפוננט)

בהצלחה

דרור

פורסם

דרור צודק לגבי המגבר תוסיף רק מונו טוב עדיף DLS כדי ליצור סט . ואם כבר קומפוננט טוב אל תתפשר תשקיע על סדרה איכותית שלDLS

פורסם

תומר אני לא יודע מה בדיוק קורה ברכב מבחינת התקנה\כיוונים\סט קדמי

אבל אני יודע להגיד לך שברמת מחירו של המגבר הזה אין לו כמעט מתחרים

המגבר הזה מפעיל מערכות סאונד ברכבים תוך יצירת הגברה חזקה וטובה עד לרמות של שביעות רצון מלאה של כל אדם שהתקין אצלי

נכון שיש מגברים יותר חזקים גם ל DLS וגם לעוד הרבה חברות אחרות

אבל אם ההשוואה היא מגבר דגם XA40 בתוספת מגבר דגם XA10 (כמונו) מול קיקר 5 ערוצים או כל 5 ערוצים אחר מסדרות מקבילות ברמת המחיר, אז ברור שהשילוב של שני ה DLS מנצח בגדול

לכן אני חושב שכדאי שתבדוק מה קורה ברכב ברמת ההתקנה וכמו כן אם אתה מממש את עצתי ועובר להגברה אקטיבית על סט איכותי של DLS כגון R6A או RM6.2 או אפילו RS6N המגבר באופן טבעי יעבור לייצור של 4X70 וואט RMS שזה המון המון כח

תחשוב על זה

ותנסה להעביר לי את הדגם של הסט DLS שאתה מתכוון לרכוש

בהצלחה

דרור

פורסם

לפי הDLS שיש לי שהם עולים בסביבות ה900 שקל כחדשים הם מציגים צליל מאוד מאוד מפורט ואנשים פשוט נדהמו שהם נכנסו אלי לרכב ושמעו שירים שהם חורשים כבר שנים ופתאום התגלו להם צלילים חדשים ואלמנטים חדשים בשירים...

אבל! וזה אבל גדול! הטוויטר נורא דומיננטי ולדעתי כדאי שתחשוב לפני שאתה ממקם אותו כיצד לעדן אותו.

מדובר בדגם DLS B6A אני לא יודע על מה אתה מתכנן אבל יכול להיות ששם הטוויטר יותר מעודן.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

TAsraf אני שמח לשמוע שאתה מבסוט מהסאונד ברכב

ונכון אתה צודק בקשר לטוויטר שלך צריך למקם אותו לפי האוזן כי הוא טוויטר מגיב ומאוד רלוונטי

את הטוויטר הזה תמצא בקומפוננטים מסדרות ה B וה K שאלו סדרות הפתיחה של DLS כשה B6A הוא סדרה מעל ה K6

מעבר לשתי הסדרות האלו הטוויטרים של DLS בשאר הקומפוננטים הופכים לטוויטרי משי

כל סדרה והטוויטר שלה

ובמקרה הזה הטוויטרים הופכים ליותר הרמוניים ופחות רלוונטיים וגונבי במה

בסך הכל אני מכיר אנשים שאוהבים את הטוויטר משי יותר מהטיטניום וההיפך כך שכל אחד וההעדפות שלו

מה שכן טוויטרי המשי מחזיקים הרבה יותר כח ועומס (לפחות מבחינת DLS) ומתמודדים עם ווליומים גבוהים ועדיין מייצרים צליל נקי מדויק ומבריק ברכב.

דרור

• תוכן חדש...