Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות: האקרים על הכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השתכללות המחשבים המותקנים במכוניות עלולה לחשוף אותן לסכנת מתקפה במרחב הקיברנטי: חוקרים הצליחו להחדיר תוכנה זדונית למכונית ולשלוט בה לגמרי

"בראשית 2011 הוכיחה קבוצת חוקרים כי האקר יכול להשתמש בטלפון סלולרי כדי לפתוח את דלתות המכונית ולהניע אותה מרחוק, ואז להתיישב מאחורי ההגה ולנסוע לדרכו." :twisted:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4119389,00.html

רק עניין של זמן המחשבים במכוניות, יצליחו לעשות דברים מטורפים

שיהיה דיון מעניין..8)

פורסם

יש מערכות שניתן להתקין,ובאמצעות שלט להניע את הרכב מהבית למשל.

אני מניח שזה עובד על תדר רדיו או משהו אחר,ו"האקר" או כל אחד שיודע קצת מחשבים,עם קצת ציוד,יוכל להאזין עד שיקלוט את התדר,יתחקה אחריו ויניע במקומך פעם אחרת - וסלמאת על האוטו :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הפתרון הכי טוב הוא לעבור לצרפתיות, מה שלא עובד טוב לך לא עובד טוב גם להאקרים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
עוד סיבה מעולה לעבור לרכב אספנות!!!! שום בן בליעל לא יניע את ה-W123 שלי מרחוק!!:-D

הוא יניע אותה מקרוב עם מברג שטוח ופטיש.:-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יש מערכות שניתן להתקין,ובאמצעות שלט להניע את הרכב מהבית למשל.

אני מניח שזה עובד על תדר רדיו או משהו אחר,ו"האקר" או כל אחד שיודע קצת מחשבים,עם קצת ציוד,יוכל להאזין עד שיקלוט את התדר,יתחקה אחריו ויניע במקומך פעם אחרת - וסלמאת על האוטו :)

לא רק בעזרת השלט, גם בעזרת הפלאפון ניתן להניע את הרכב, לנטרל את האזעקה או לדרוך אותה ועוד...

כיום ברכבים בעלי מערכות איתור מבוססות GPS או אפילו רדיו, ניתן לשלוט מרחוק על הנעת הרכב, מניעת ההנעה שלו, הגדרת שעות שבהן הוא יוכל להניע, לכבות אותו ועוד הרבה פונקציות וכל זה על ידי הקשת מספר פקודות נחמדות וחביבות. זה די מהנה ומשעשע( לפחות אותי ) לראות את המערכות האלו בפעולה:-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עוד סיבה טובה להרביץ לגיקים:twisted:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...