Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עליות מחייה בפריז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס לפריז ביום רביעי ל 6 לילות, אין לי מושג כמה כסף לקחת איתי ואיך לחלק אותו, כמה במזומן טרוולים וכ"ו אני אשמח להמלצות!

מלון וטיסות כבר שולמו, ואנחנו לא הולך להתכלב אבל גם לא מסעדות שף מטורפות.

תודה לעוזרים

פורסם

200 אירו לאדם זה הבסיס, לא כולל מלון/טיסה/רכב/קניות, וכן כולל תחבורה ציבורית ומסעדות זולות/פאסט פוד/אוכל בסופר.

קניות זה עניין אישי שלך.

לדעתי בסכומים האלו קח הכל מזומן, אין מה להתעסק עם המחאות נוסעים.

בנוסף קח כרטיס אשראי בינ"ל. אם יש לך כמה כאלו תבדוק איזה לוקח עמלה נמוכה יותר על עסקאות באירו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אנחנו לא הולך להתכלב

נראה לי שיש לך קצת בעיה בהגדרה עצמית. האם אתה נוסע לבד או בהרכב זוגי/קבוצתי?

בעקרון 30-40 יורו (לאדם ליום) אמורים להספיק למזון וכלכלה ברמה יפה. מעבר לזה כבר תלוי איך תבחר לנהל את התקציב.

פורסם

לא יכולתי לערוך את ההודעה , אני וחברה שלי טסים

אז נגיד שהמינימום ליום זה 40 יורו אוקי זה מה שרציתי לדעת, תודה רבה על התשובות.

יש למישהו אולי גם המלצה על פאב נחמד בפריז?

פורסם

התמ"ג לנפש בצרפת הוא 33000 דולר, בדומה לשלנו, 30000 דולר.

תחשוב שאתה נוסע לתל אביב, אפילו יצא לך יותר זול.

כמו שצויין כאן, תיקח מזומן, אתה לא נוסע לטיולים של חצי שנה.

תקנה כרטיסים משולבים לתחבורה ציבורית

בשורה התחתונה, אני יכול להתחייב שמחייה בצרפת בשמך שבוע תהיה זולה יותר ממחייה בתל אביב שבוע.

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

כלל האצבע שלי באירופה הוא 100 אירו ליום, לאדם לא כולל מלון אבל כן כולל מזון, תחבורה, כניסות לאתרים, קניות והוצאות קטנות למיניהן. אם זה לא מספיק מושכים בכספומט או משלמים משהו בכרטיס אשראי, אם נותר עודף משתמשים בו בנסיעה הבאה.

ל-6 ימים קח 600-700 אירו, את מרביתם שים בפאוץ' הפנימי וצרף אליהם כרטיס אשראי ואת הדרכון (שאותו תכניס לאחר ביקורת הגבולות בצרפת). בארנק החיצוני השאר כמה עשרות אירו ולא יותר, כיון שפריס, במיוחד המטרו, שורצת כייסים.

לגבי תחבורה ציבורית - פשוט הכנס לאתר של רשות התחבורה הציבורית (וכמובן אתרים להדרכת תיירים).

לגבי תקשורת עם הארץ - קח אתך טלפון sim free והכנס לתוכו כרטיס prepaid SIM מקומי, בד"כ באירופה מדובר במוצר עולה כמה אירו, שרובם מוחזרים בקרדיט זמן אויר. השיחות הבין לאומיות היוצאות בכרטיס זה יקרות, אבל שיחות נכנסות הן חינם, ורק הצד המתקשר משלם (מהארץ סביב שקל לדקה, תלוי בתוכנית התעריפים הבין לאומית של משפחתך) - אני נוהג לאותת למשפחה על ידי צנתוק וחוזרים אלי.

כמוכן - בדוק מראש אם במלון מספקים אינטרנט חינם. אם כן - שקול לקחת מחשב נייד ולהשתמש בסקייפ. יש לכך יתרון כיון שתוכל לבדוק כל ערב את מזג האויר הצפוי ולתכנן את המסלול לפי מזג האויר, שעות פתיחת האתרים ומצב הרוח שלך. הטוב ביותר הוא נטבוק שבמרבית המלונות ניתן להכניס לכספת. גם סמארטפון יעשה את רוב העבודה אבל יהיה הרבה פחות נוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...