Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שבטח רובכם יודעים יש מבצע מה-14 עד ה-16 בספטמבר של צ'מפיון מוטורס על סיאט פולקסווגן ואאודי.

אני חושב לרכוש רכב חדש במבצע הזה, עד עכשיו העיינים שלי היו על האיביזה 1.2 TSI, ידנית SC.

אני עדיין לא יודע מה יהיה המבצע והמחיר שלה אבל אני יודע שכמה ימים לפני שפירסמו את המבצע שיהיה שבוע הבא היה עליה מבצע ומכרו אותה ב-86 אלף שקל אבל אני לא בטוח אם זה היה ה1.2 או ה1.6.

עד עכשיו הייתי סגור עליה עד שראיתי בעיתון שפירסמו מבצע על הפולו.

פולו 3 דלתות, מגיעה עם ג'נטים 15" [לעומת 16" באיביזה], אפשרות הוספת גג פנורמי בתשלום [לעומת האיביזה ששם הוא חלק מהחבילה], לפי התמונה אפילו פנסי ערפל אין, ידנית מנוע 1400 [שאי אפשר להשוות אותו בכלל ל-1.2 TSI שבאיביזה], כל זה ב-84500 אלף שקל.

על פניו זה ניראה שהכי משתלם לקחת את האיביזה [למרות שאני עדיין לא יודע מה יהיה המחיר שלה], אבל משהו גורם לי להתלבט ביניהן, יש יותר מידי איביזה בשוק, נכון שרובן צבע שחור או לבן ואני מתכוון לקחת צבע אחר לגמרי אבל עדיין יש הרבה כאלה, מה יהיה שאני ירצה למכור אותה?

הפולו החדשה במרכב 3 דלתות לא ראיתי אפילו פעם אחת, אבל יכול להיות שאחרי המבצע הזה גם השוק יהיה מוצף בפולו.

אני מתנחם בזה שהשוק מוצף באיביזה 1.4 ו-1.6 בגלל המבצעים שהיו ופחות ב-1.2 TSI.

חבר הציע לי לנסות להוציא את הפולו 1.2 TSI במרכב 3 דלתות במחיר טוב אבל לא ניראה לי שהביאו כאלה בכלל לארץ ואין לי סבלנות לחכות הרבה זמן לרכב.

מה אתם אומרים? אני ממש מתלבט.

שאלה אחרונה, שלא קשורה כל כך לנושא, איך ההתנהגות של האיביזה 1.2 TSI? אני יודע שמבחינת ביצועים היא מספקת מאוד [אותי לפחות] אבל איך היא מבחינת התנהגות כביש ספורטיבית?

פורסם

תמתין לימי מכירות ותראה. בכל מקרה, מדובר בהנחות של 5000 ש"ח +-.

המחיר של האיביזה 1.2TSI הוא כ- 113K לפני הנחה. נראה לי יקר. היא זריזה, אבל ממש לא ספורטיבית בהתנהגות.

הפולו יותר חדשה בשוק מהאיביזה והמראה שלה הרבה יותר סולידי. לדעתי, בשורה התחתונה היא טובה יותר.

פורסם

הדגם היחידי של פולו TSI הוא אוטומט 5 דל' והוא עולה בערך 110+ לא רוצה להטעות (תבדוק)

המרכב של ה3 דלתות הוא רק ידני 1400 והוא יהיה בכמות של 70-150 מכוניות גג זאת מהדורה מוגבלת.

עכשיו:הונדה סיוויק 03'

עוד חודש: פולו 3 דלתות ידנית מהחברה

פורסם

המחיר של הפולו 1.2 DSG עד היום הוא 113K (על הכביש 114K)

לאחר בירור עם צ'מפיון במבצע המחיר ירד ב4200 שקל, ז"א בערך 110K על הכביש.

פורסם
המחיר של הפולו 1.2 DSG עד היום הוא 113K (על הכביש 114K)

לאחר בירור עם צ'מפיון במבצע המחיר ירד ב4200 שקל, ז"א בערך 110K על הכביש.

איך ביררת? כשניסיתי לגלות בכמה יורידו את האיביזה TSI סירבו להגיד לי פעם אחר פעם..

.I Rock, There For I Am

פורסם

גם אני כשהתקשרתי סירבו להגיד לי בכמה יורידו את האיביזה ואמרו לי תגיע לפה ונדבר.

אני עדיין אופטימי לאור כל המבצעים שהיו על האיביזה לפני המבצע הזה ואולי אני אופטימי מידי אבל אני מצפה לאיביזה 1.2 TSI במחיר מבצע של 90-95 אלף.

אם על ה-1.4 ועל ה-1.6 היה מבצע ומכרו אותן במחירים שנעו מ-86 עד 90 אלף [ואני לא בטוח אבל אולי בתקופה האחרונה גם האיביזה 1.2 TSI הייתה במבצע הזה] אז אני לא מוצא סיבה למה לא יעשו מבצע דומה על ה1.2 TSI ועוד במיוחד בימים כאלה עם כל הדיבורים על המבצע ביום רביעי.

פורסם
גם אני כשהתקשרתי סירבו להגיד לי בכמה יורידו את האיביזה ואמרו לי תגיע לפה ונדבר.

אני עדיין אופטימי לאור כל המבצעים שהיו על האיביזה לפני המבצע הזה ואולי אני אופטימי מידי אבל אני מצפה לאיביזה 1.2 TSI במחיר מבצע של 90-95 אלף.

אם על ה-1.4 ועל ה-1.6 היה מבצע ומכרו אותן במחירים שנעו מ-86 עד 90 אלף [ואני לא בטוח אבל אולי בתקופה האחרונה גם האיביזה 1.2 TSI הייתה במבצע הזה] אז אני לא מוצא סיבה למה לא יעשו מבצע דומה על ה1.2 TSI ועוד במיוחד בימים כאלה עם כל הדיבורים על המבצע ביום רביעי.

אני בדיוק בקו מחשבה שלך, רק שאני קצת יותר פסימי :-(

אחרי ששוחחתי איתם בטלפון, הבטיחו לי שאם אבוא לסוכנות יאמרו לי מה גובה ההנחה. להפתעתי, או אכזבתי, כשהגעתי לסוכנות הסתכלו כאילו נפלתי מהירח והכחישו מכל וכל, הם טענו שהם לא יודעים מה גובה ההנחה שתהיה, שזה כמובן שקר מוחלט לדעתי, ולמרות התעקשותי סירבו להגיד.

מעבר לזה, איש המכירות אמר שה-TSI נמכרות יפה מאד כך שהוא לא מאמין שהם ימכרו שוב באזור ה90-95...

קשה להאמין שהם מוכרים את הלאון ב99K, ואת האיביזה עם אותו מנוע ימכרו ביותר, אבל אולי זה מה שיקרה :shock:

.I Rock, There For I Am

פורסם
כמו שבטח רובכם יודעים יש מבצע מה-14 עד ה-16 בספטמבר של צ'מפיון מוטורס על סיאט פולקסווגן ואאודי.

אני חושב לרכוש רכב חדש במבצע הזה, עד עכשיו העיינים שלי היו על האיביזה 1.2 TSI, ידנית SC.

אני עדיין לא יודע מה יהיה המבצע והמחיר שלה אבל אני יודע שכמה ימים לפני שפירסמו את המבצע שיהיה שבוע הבא היה עליה מבצע ומכרו אותה ב-86 אלף שקל אבל אני לא בטוח אם זה היה ה1.2 או ה1.6.

עד עכשיו הייתי סגור עליה עד שראיתי בעיתון שפירסמו מבצע על הפולו.

פולו 3 דלתות, מגיעה עם ג'נטים 15" [לעומת 16" באיביזה], אפשרות הוספת גג פנורמי בתשלום [לעומת האיביזה ששם הוא חלק מהחבילה], לפי התמונה אפילו פנסי ערפל אין, ידנית מנוע 1400 [שאי אפשר להשוות אותו בכלל ל-1.2 TSI שבאיביזה], כל זה ב-84500 אלף שקל.

על פניו זה ניראה שהכי משתלם לקחת את האיביזה [למרות שאני עדיין לא יודע מה יהיה המחיר שלה], אבל משהו גורם לי להתלבט ביניהן, יש יותר מידי איביזה בשוק, נכון שרובן צבע שחור או לבן ואני מתכוון לקחת צבע אחר לגמרי אבל עדיין יש הרבה כאלה, מה יהיה שאני ירצה למכור אותה?

הפולו החדשה במרכב 3 דלתות לא ראיתי אפילו פעם אחת, אבל יכול להיות שאחרי המבצע הזה גם השוק יהיה מוצף בפולו.

אני מתנחם בזה שהשוק מוצף באיביזה 1.4 ו-1.6 בגלל המבצעים שהיו ופחות ב-1.2 TSI.

חבר הציע לי לנסות להוציא את הפולו 1.2 TSI במרכב 3 דלתות במחיר טוב אבל לא ניראה לי שהביאו כאלה בכלל לארץ ואין לי סבלנות לחכות הרבה זמן לרכב.

מה אתם אומרים? אני ממש מתלבט.

שאלה אחרונה, שלא קשורה כל כך לנושא, איך ההתנהגות של האיביזה 1.2 TSI? אני יודע שמבחינת ביצועים היא מספקת מאוד [אותי לפחות] אבל איך היא מבחינת התנהגות כביש ספורטיבית?

התחדשתי לאחרונה (לפני 3 ימים) באיביזה SC 1.2TSI DSG צבע כסף.

אני יכול לומר שהרכב הזה שווה כל שקל, פשוט תענוג לנהיגה.

אני כרגע בשלב ההרצה, לא מומלץ לעבור 3K סלד למשך 1,000ק"מ ראשונים.

פשוט כיף אמיתי הטורבו במנוע הזה, כאשר הרכב מגיע ל-1.5K סלד הטורבו נכנס לפעולה ואז מתחיל התענוג.

אשמח לענות על שאלות אם יש כאלה.

ציון.

נוהג על: Leon SC FR 1.8 TSI צבע לבן

לשעבר: SEAT IBIZA 1.2TSI SC

פורסם

אני יודע ממקור מהמימן שבימי המבצע הסיאט לאון ידנית בגרסת ה1.2TSI תעלה 99,900 ש"ח, לגבי האבזור היא מגיעה ברמת גימור STYLE ולפי מה שהבנתי היא לא מגיעה עם מערכת המולטימדיה.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם
אני בדיוק בקו מחשבה שלך, רק שאני קצת יותר פסימי :-(

אחרי ששוחחתי איתם בטלפון, הבטיחו לי שאם אבוא לסוכנות יאמרו לי מה גובה ההנחה. להפתעתי, או אכזבתי, כשהגעתי לסוכנות הסתכלו כאילו נפלתי מהירח והכחישו מכל וכל, הם טענו שהם לא יודעים מה גובה ההנחה שתהיה, שזה כמובן שקר מוחלט לדעתי, ולמרות התעקשותי סירבו להגיד.

מעבר לזה, איש המכירות אמר שה-TSI נמכרות יפה מאד כך שהוא לא מאמין שהם ימכרו שוב באזור ה90-95...

קשה להאמין שהם מוכרים את הלאון ב99K, ואת האיביזה עם אותו מנוע ימכרו ביותר, אבל אולי זה מה שיקרה :shock:

ככה הם עושים, המטרה שלהם זה שקודם כל תגיע לסוכנות ורק אז ידברו איתך, גם לי בטלפון אמרו שהם לא יודעים מה המבצע אך המוכר שדיבר איתי בטלפון [שכמובן לקחתי את השם שלו ועוד פרטים] אמר לי להגיע ושהוא יוכל לסדר לי מבצע טוב.

עד כמה זה יקרה או לא אני לא יודע, אבל אני אנסה.

אני לא יודע עד כמה האיביזה TSI נמכרת בלי מבצע, הרי 95% מהאיביזות שיש היום בשוק עלו לשוק רק בגלל המבצע שהיה על המנועים 1.4 ו1.6, אבל לא משנה כמה היא תימכר טוב, נשמע לי הזוי שאת הסיאט לאון ימכרו בפחות מהאיביזה.

עכשיו אחרי שאמרתם שהלאון תעלה 99K הסתכלתי עליה קצת, נכון היא הרבה יותר יפה מהאיביזה, אבל גם פחות מהירה וצריכת הדלק שלה גבוהה יותר, שזה מוזר כי זה אותו מנוע ולסיאט יש 6 הילוכים [גיר ידני] ולא 5 כמו לאיביזה אז ציפיתי שהלאון תצרוך פחות דלק.

בכל מקרה, כניראה שרק ביום רביעי נדע מה יהיה מחירה של האיביזה.

כמובן שאני ישתף אותכם מה אמרו לי והאם התחדשתי ברכב חדש במחיר אטרקטיבי או לא [אני מקווה שכן!].

פורסם
איך ביררת? כשניסיתי לגלות בכמה יורידו את האיביזה TSI סירבו להגיד לי פעם אחר פעם..

התקשרתי לסוכנות המרכזית של פולקסווגן/צ'מפיון, והבחור שחזר אלי אמר לי את זה בטלפון

אולי לגבי סיאט הם יותר נוקשים

פורסם

אני גם תכננתי להיות בסוכנות ב-8 בבוקר אבל זה לא יצא לי, אני יוכל להגיע לסוכנות רק בסביבות 3 בצהריים.

אני מאוד מאוד מקווה שהשעה המאוחרת שאני יגיע לא תגרום לי להצטער ופתאום הצבע שאני ירצה לא יהיה במלאי או דברים כאלה.

פורסם
אני מחר בבוקר בסוכנויות פולקסווגן וסיאט, אם יתנו לי מידע על הלאון 1.8T אני אעדכן

נו קיבלת מידע שימושי? משהו חדש? משהו על האיביזה במקרה?

ודרך אגב, עוד מישהו יכול להביע את דעתו בקשר להתנהגות כביש של האיביזה 1.2 STI?

• תוכן חדש...