Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו קיבלת מידע שימושי? משהו חדש? משהו על האיביזה במקרה?

ודרך אגב, עוד מישהו יכול להביע את דעתו בקשר להתנהגות כביש של האיביזה 1.2 STI?

האמת שלא התענייתי בכלל באיביזה אלא בלאון, בכל מקרה לאחר התבוננות מקרוב על הלאון נחרדתי לראות את העיצוב הפנימי, איכות החומרים והפלסטיקים, חציתי את הכביש לפולקסווגן ורכשתי פולוGTI.

פורסם

יש לך מושג בכמה הלאון תימכר לפי מה שראית היום?

ואם אפשר לדעת האם היה לך מבצע על הפולו [בעקבות המבצע שמתחיל ביום רביעי] או שקנית במחיר מלא?

עריכה:

ויש למישהו עוד דעה לגבי ההתנהגות כביש של האיביזה 1.2 TSI?

פורסם
הולכת להיות לי הרבה עבודה אני מבין..

חחחחחחחח אם הרבה עבודה שלך = מחירים זולים בסיאט, אז מעולה! :lol:

עומרי הלאון 1.2 נמכרת ב99K במסגרת המבצע, לגבי ההתנהגות כביש של האיביזה - כנס ליוטיוב, יש שם לא מעט סקירות שלה ושל הדגמים הספורטיביים. בנוסף תוכל למצוא בגוגל... נדמה לי שאוטו ווואלה עשו כתבות עליה.

נ.ב

מת לדעת כמה יקחו על האיביזה..!

.I Rock, There For I Am

פורסם
האמת שלא התענייתי בכלל באיביזה אלא בלאון, בכל מקרה לאחר התבוננות מקרוב על הלאון נחרדתי לראות את העיצוב הפנימי, איכות החומרים והפלסטיקים, חציתי את הכביש לפולקסווגן ורכשתי פולוGTI.

ושילמת 20K יותר.

על איכות משלמים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...