Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקרא את מה שאתה כותב

אתה אומר שניתוק המצבר הוריד את הטורים לאפס

אבל ניקוי המצערת פתר את הבעיה.

מה שמבינים ממה שאתה כותב זה שניקוי המצערת פתר את ההורדה של הטורים לאפס.

אם המצערת היתה הבעיה לפי מה שכתבת - הטורים היו יורדים לך לאפס גם לפני ניתוק המצבר.

--------------------

ניתוק המצבר גרם לזה שהטורים נפלו לך לאפס - אתה בא לאמר לי שהם נשארו ככה עד שניקית מצערת? - זה אומר שמחשב שהרכב לא הצליח להתייצב מרוב שהמצערת היתה מלוכלכת וזה לא הגיוני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ניתוק המצבר גרם לזה שהטורים נפלו לך לאפס - אתה בא לאמר לי שהם נשארו ככה עד שניקית מצערת? - זה אומר שמחשב שהרכב לא הצליח להתייצב מרוב שהמצערת היתה מלוכלכת וזה לא הגיוני.

עובדתית זה מה שקרה. אני לא מבין בזה אז אני לא יודע להגיד אם זה הגיוני או לא אבל אלה העובדות.

פורסם

זה פשוט הזוי - אבל עכשיו אתה ברור ב100 אחוז לגבי התסמינים שחווית.

בטיפול הבא - תדאג להיות ליד הרכב בזמן שמטפלים בו - תוודא שבאמת מחליפים לך את כל המסננים - שמן, אוויר.

כי מה שאתה מתאר נשמע כמו תוצאה של הזנחה רצינית.

או שהרכב לא באמת טופל כמו שאתה חושב שהוא טופל.

או שאתה נוסע באזור עם זיהום אוויר מאוד גבוה או הרכב פשוט עבר המון המון קילומטרים.

מה גם שהייתי בודק באיזו תחנת דלק אתה מתדלק את הרכב - אם אתה מתדלק באופן עקבי באותו המקום - תבדוק אם התחנה שאתה מתדלק בה ידוע לשמצה בדלק מהול או דלק מלוכלך

מה שאתה מתאר זה לא סביר - כמה קילומטרים הרכב הזה עבר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עבר 84000, לא הרבה בכלל. אני מתדלק בתחנת סונול בצומת רעננה דרום - איך אני יכול לדעת אם הם בעייתיים? לפי השוואה שעשיתי בין התחנות באיזור הדלק שלהם הוא בסדר גמור.

פורסם

תנסה להריץ חיפוש בגוגל ישראל על רשימת תחנות דלק רעות - תראה מה אתה יכול למצוא.

משהו בטוח גרם לזה - הרכב שלך ממש לא עבר הרבה, איך לכל הרוחות המצערת שלך הגיעה למצב הזה?

Pioneer TS-X150

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ שירשור ישן שרלוונטי כנראה גם אלי.

יש לי קורולה רובוטית 2008. לפני כשבועיים שלוש המצבר נפרק עקב השארת אורות דלוקים, לאחר שהמצבר נפרק,האוטו הפסיק לגלוש והסלדים היו נמוכים.

החליפו לי מצבר + ניקוי מצערת + עדכון גירסה לגיר.

היום כשנסעתי שמתי לב שבגלישה (עזיבת הברקס ללא לחיצה על גז) הסלד צונח אפילו עד ל300.

מה לדעתכם כדאי לעשות?

האם לחכות עוד קצת לראות האם המחשב לומד את עצמו מחדש או שדרוש משהו יזום?

פורסם

לפי דעתי תמתין לוקח כמה נסיעות עד שהמחשב חוזר לכיוונים אופטימליים.

האם עשית ניקוי מצערת עם לפרק אותה מהרכב או ללא פירוק של המצערת עצמה?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...