Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי מגבר של רדסאונד, דגם אוונגארד משהו כזה, ארבע יציאות, 800 וואט(עלק) במחיר של חמש מאות ש"ח,רציתי לדעת האם מנסים לעבוד עליי, או שהמגבר שווה משהו ורציתי לדעת האם יש למישהו הצעה למגבר יותר טוב במחיר של עד שש מאות ש"ח, כרגע אין לי סאב, אך אני מתכנן לקנות בעתיד, וכרגע אני מסתפק במגבר.

הגורם המגביל שלי כרגע הוא ההספק של המרקולים שלי- דראגסטר dce 612 שלפי המוכר יכולים לקבל משהו כמו ארבעים אר אם אס.

ולגבי ההתקנה, הציעו לי התקנה בארבע מאות ש"ח!!!,ורציתי לדעת האם יש אפשרות להתקין את המגבר לבד, כאשר הידע במערכות אודיו לרכב הוא בינוני מינוס

נ.ב

אני יודע שבמחיר כזה האיכות לא תהיה משהו,אך מהו המגבר הסביר ביותר שאני יכול להשיג במחיר זה?

פורסם
הציעו לי מגבר של רדסאונד, דגם אוונגארד משהו כזה, ארבע יציאות, 800 וואט(עלק) במחיר של חמש מאות ש"ח,רציתי לדעת האם מנסים לעבוד עליי, או שהמגבר שווה משהו ורציתי לדעת האם יש למישהו הצעה למגבר יותר טוב במחיר של עד שש מאות ש"ח, כרגע אין לי סאב, אך אני מתכנן לקנות בעתיד, וכרגע אני מסתפק במגבר.

הגורם המגביל שלי כרגע הוא ההספק של המרקולים שלי- דראגסטר dce 612 שלפי המוכר יכולים לקבל משהו כמו ארבעים אר אם אס.

ולגבי ההתקנה, הציעו לי התקנה בארבע מאות ש"ח!!!,ורציתי לדעת האם יש אפשרות להתקין את המגבר לבד, כאשר הידע במערכות אודיו לרכב הוא בינוני מינוס

נ.ב

אני יודע שבמחיר כזה האיכות לא תהיה משהו,אך מהו המגבר הסביר ביותר שאני יכול להשיג במחיר זה?

ליידיעתך המגבר הזה באמת 800 וואט (אם מדובר באמת באוונגרד והוא בצבע כסף ניקל כזה מבריק) והוא עולה חדש 800 שקל.

מגבר באמת ששווה את המחיר שלו שמעתי אותו אצל חבר שלי עם רמקולים של הפיוניר 400 הוא פותח אותם עד הסוף (שהם 90 או 80 ארמס)! :lol:

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם
המגבר הוא 800 וואט 4 ערוצים ורשום עליו

וואלה? אז כנראה שהוא באמת 800 וואט... (שטויות)

לגבי התקנה של מגבר ב 400 ש"ח, זה יקר מדי!

תוכל ב- 250 ש"ח אפילו.

פורסם

ספק אם באמת הוואט זה באמת ההספק האמיתי, מה גם שזה הספק peak ולא rms

רד סאונד היו להם מגברים די טובים--אך לא אמינים בעבר....

תעשה את השיקול שלך! תנסה אולי למצוא איזה לנזר 430\420 משומש

יהיה לך הרבה יותר עדיף!

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם
המגבר הוא 800 וואט 4 ערוצים ורשום עליו

וואלה? אז כנראה שהוא באמת 800 וואט... (שטויות)

לגבי התקנה של מגבר ב 400 ש"ח, זה יקר מדי!

תוכל ב- 250 ש"ח אפילו.

400 שקל יקר מדי? תלוי לאיזה התקנה. כשהמחיר זול העבודה זולה, אין פה הרבה חוכמות. שנים מתלוננים פה למה הרמה של העבודות של מתקינים נמוכה, לא תמיד האשמה בהם, האשמה היא גם בלקוח.

פורסם

תפסיק לדבר שטויות אייל, האשמה היא בלקוח???

אין אשמה, לא מדובר פה במשפט ומחפשים אשמים.

ישנם מקומות רבים שלוקחים התקנה על מגבר כ 250 ש"ח, שזה סביר

בהחלט, וכשמדובר ב-400 ש"ח, הייתי מצפה להרבה יותר מסתם התקנה

על המושב האחורי...

בגלל שיש הרבה אנשים, שלא מבינים בתחום, אז זה אומר שצריך להפקיע מחירים?

פורסם

מצד אחד, כלקוח אני נוטה להסכים עם blackmazdaF, ביחוד כשמדובר בהתקנות פשוטות של מגבר ששוה סה"כ 600 ש"ח...

מצד שני, צריך לחשוב גם על המתקין, אצלי באוטו, התקנה של מגבר + קומפוננט + סאב (שזה החלק הכי קצר בהתקנה) לקחה כ 4 שעות כאשר 3 אנשים עבדו על האוטו שלי, ז"א שאם רק אחד לבד היה עובד זה היה לוקח לפחות עוד שעה (הם לא עבדו שלושתם במקביל כל הזמן), ואת הכיוונים זירזתי מאוד כי הייתי לחוץ ללכת, ז"א שבכיף היה אפשר לשבת עוד חצי שעה לכיוונים אופטימליים.

5-5.5 שעות עבודה, ב 250 ש"ח זה קרוב לזנות (סליחה על המילה), ביחוד כשלמחיר זה צריך לשקלל גם את העובדה שלמתקין יש ידע שללקוח אין, למתקין יש כלים שללקוח לפעמים אין, המתקין לוקח אחריות על העבודה (רובם לפחות :lol: ).

מסכום זה עוד צריך להפריש מס הכנסה, הוצאות של המתקין (ביטוח, שכר דירה - של העסק, חשמל וכו').

בגדול, אפשר גם להחשיב הוצאות ראשוניות של כלי עבודה וכו'...

שורה תחתונה - אולי כדאי לחפש את נק' שיווי המשקל (כן, אני מושפע מלימודי מקרו כלכלה) בין הביקוש להיצע (או בעצם בין ה 400 ל 250) :lol:

עריכה - אצלי, במחיר ההתקנה שוקללו גם מחירי כל הכבלים הדרושים כולל מפצלים וכו'... זו גם נקודה שחשוב לבדוק בהצעת המחיר. 400 ש"ח שכולל גם את מחירי הכבלים זה ממש ממש לא נורא...

פורסם

א. תפסיק לדבר שטויות תגיד לחברים שלך.

ב. כן האשמה היא בלקוח, איך אפשר לצפות לראות התקנות יפות אם לקוח בא ומוכן להשקיע 250 שקל?! מי אמר לך מה הציעו לו ב400 שקל? אתה לא יכול לדעת ולכן להגיד ישר מראש ובנחרצות (עם סימן קריאה) שזה יקר, זה לא נכון להגיד (לא התייחסתי ספציפית למקרה הזה ולמחיר המגבר אלא בכלליות).

לא דיברתי על מצב שמישהו לוקח 400 שקל על התקנה ששווה 200 (ויכול להיות שזה המצב, אי אפשר לדעת), דיברתי על מצב שמישהו רוצה לעשות התקנה ב400 ונותן תמורה בשבילה. אפשר גם לקחת 1000 ולתת תמורה בשביל העבודה, הכל תלוי ברמה שלה ובמה עושים אבל אם מראש קובעים סכום כל כך נמוך קשה לצפות להתקנות ברמה גבוהה (פשוט לא כלכלי).

פורסם
מצד אחד, כלקוח אני נוטה להסכים עם blackmazdaF, ביחוד כשמדובר בהתקנות פשוטות של מגבר ששוה סה"כ 600 ש"ח...

שורה תחתונה - אולי כדאי לחפש את נק' שיווי המשקל (כן, אני מושפע מלימודי מקרו כלכלה) בין הביקוש להיצע (או בעצם בין ה 400 ל 250) :lol:

נשמע הגיוני לחלוטין.

ניסיתי פשוט להדגיש ש 400 על התקנת מגבר בלבד, יהיה בערך הסכום הכי

גבוה שיש, כשמדובר בהתקנה רגילה.

לא stealth וכיוצא בזה עם פיבר...

תכל'ס, זה תחום מאוד אפור, אבל כלקוח וגם כעובד (חובבן כמובן) בתחום,

הייתי אומר שלשלם לפי שעה, זה מטורף, כי מה לעשות, מספיק 2 רכבים במקום

ואתה תקוע שם יום שלם. אבל זה לא אומר שאתה צריך לשלם על יום שלם,

או על זה שיש לו רק אדם אחד שיכול לעבוד בעצלתיים על רכבך.

אני גם מבין את בעלי המקומות, יש להם הרבה תשלומים מעבר, וכן, זו ההכנסה

שלהם העיקרית, כי רווח מהרכיבים שהם מוכרים הוא קטן יחסית.

כל אחד יעשה את השיקולים שלו, ויתקצב לעצמו, ושהכי חשוב, יקבל תמורה

לכספו רב הערך... :)

פורסם
א. תפסיק לדבר שטויות תגיד לחברים שלך.

ב. כן האשמה היא בלקוח, איך אפשר לצפות לראות התקנות יפות אם לקוח בא ומוכן להשקיע 250 שקל?! מי אמר לך מה הציעו לו ב400 שקל? אתה לא יכול לדעת ולכן להגיד ישר מראש ובנחרצות (עם סימן קריאה) שזה יקר, זה לא נכון להגיד (לא התייחסתי ספציפית למקרה הזה ולמחיר המגבר אלא בכלליות).

לא דיברתי על מצב שמישהו לוקח 400 שקל על התקנה ששווה 200 (ויכול להיות שזה המצב, אי אפשר לדעת), דיברתי על מצב שמישהו רוצה לעשות התקנה ב400 ונותן תמורה בשבילה. אפשר גם לקחת 1000 ולתת תמורה בשביל העבודה, הכל תלוי ברמה שלה ובמה עושים אבל אם מראש קובעים סכום כל כך נמוך קשה לצפות להתקנות ברמה גבוהה (פשוט לא כלכלי).

אם לא דיברת ספציפית, אז מה הקשר למה שהבחור רשם?

אני מדבר ספציפית ומתייחס לעובדה שעל מגבר של 500 ש"ח ביקשו ממנו

התקנה של 400 ש"ח.

ואל תיעלב מדברי, כשם שאני לא מדבריך...

פורסם

קודם כל לא נעלב, סעיף א' היה כדי להדגיש שכמו שאני לא אדבר אלייך בצורה כזו ככה אני מצפה שלא תדבר אליי.

שנית, התייחסתי לנחרצות שלך בקשר לכך ש400 זה יקר מדי. לצורך העניין כבר ראיתי מגברים זולים בהתקנות יפות שעלו יותר מהסחורה ככה שזה יכול להתייחס גם למקרה הזה ספציפית.

לדעתי 250 שקל להתקנה של מגבר כולל חיווט זה המינימום שבמינימום וקשה לי מאוד לצפות מהתקנה כזו להיות טובה (והכוונה בטובה היא שהחיווט יעשה בצורה טובה, חיבורים טובים, חיתוך פלטה יפה עם ציפוי יפה בשטיח שלא לדבר על כיוונים וכו'). 400 שקל זה מחיר בסדר גמור לעבודה טובה, אם זה שהציע לו אותה עושה עבודה טובה או לא אני לא יכול לדעת (כמו כן זה משתנה מרכב לרכב, יש רכבים שקל להשחיל בהם כבל מתח ויש כאלה שלא וכנ"ל לגבי שאר החיווט).

לסיכום לדעתי רמת ההתקנות בארץ מורכבת לא רק מכך שהמתקינים הם לא ברמה אלא גם בגלל שרוב הלקוחות פשוט לא מוכנים לשלם על התקנה טובה (והעובדה שיש התקנות טובות ויפות וכמובן שעולות בהתאם, מחזקת את זה).

פורסם

400 שקל זה יקר ???

בטח התקינו לך עם חיווט של של המטען של הפלאפון שלי..

רב המחיר בהתקנה פשוטה עם חיווט והמגבר מאחורה בלי שום דבר מיוחד

מה שעולה יקר זה לא העבודה החיווט שאתה מקבל !!!!

כסף=איכות--->אמינות!

למדתי זאת על בשרי

:!::idea:

• תוכן חדש...