Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אתם סתם מתחממים ומתווכחים..

המחיר לא קובע את איכות ההתקנה ,המתקין קובע אותה :!:

אני יכול לכתוב לכם פה לפחות 3 מתקינים לידי שיקחו על התקנה כזאת 400 ש"ח אבל יעשו אותה בלי לב ולא ישקיעו,לעומת זאת יש מתקינים שיקחו 200 ש"ח אבל יעשו מכל הלב!

8)
פורסם

הרבה פעמים אני קורא פה על מחירים של התקנות שחברי הפורום "חושבים"שזה אופטימלי.אני באמת לא יודע לפי מה הם מודדים את איכות ההתקנה או את שוויה אבל אני יכול לומר לכם שברוב המקרים המחירים שרצים פה פשוט תלושים מהמציאות ואני גם יוסיף שהרבה פה חושבים שעשו להם עבודה טובה אבל הם פשוט לא מורגלים לעבודה טובה כך שזה ניראה להם "איכותי".אין מה לעשות על איכות צריך לשלם.זה באמת לא משנה אם המגבר הוא יקר או זול העבודה היא אותה עבודה.אני בטוח שב-200 שקל לא יעבירו חיווט מהמגבר ישירות לרמקול אלא ישתמשו בחיווט המקורי.

פורסם

אמנם הנושא של הת'רד כבר שינה כיוון לחלוטין אבל...

alpine, האם בדוגמאות כאלה נמדדת התקנה איכותית יותר או פחות ?

אילו עוד נק' כאלה אתה יכול להאיר את עינינו אליהן (לאלה שעומדים לפני התקנה) על מנת שיוכלו לברר עם המתקין מה הוא הולך לעשות ובכך לאמוד בערך כמה ההתקנה תהיה איכותית יותר או פחות ? (כמובן ששימוש בכבל X או Y יכול להשפיע על האיכות, אבל נק' כלליות כמו הנ"ל).

זהו מידע חשוב לדעתי, כמו שלקוח בודק ומשווה בין מכשירים שונים מה הוא מקבל ועל מה הוא משלם, התקנה היא גם מוצר בסופו של דבר (ונחשבת כך בחישוב התוצר הלאומי, שוב מקרו כלכלה משפיע עלי... אני לא שולט בזה...), וגם למוצר זה יש מדדי איכות (ש*ט, גם מבוא להנדסת תעשיה משתלט עלי...) שונים וחשוב להכיר אותם.

פורסם

למען האמת רוב ההתקנה ניסתרת מעיני הלקוח.בהתקנה איכותית יפורקו יותר חלקים מהרכב כך שתהייה גישה יותר להעברת חיווט או התקנה של חלקי המערכת.החיווט אמור להיות מאוזק על ידי אזיקונים ולא לדחוף מתחת לפנלים או לעשות חבלי כביסה.כמו שכתבתי קודם רוב המתקינים לא יעבירו חיווט מהמגבר ישירות לרמקול ובכך יחסכו עבודה רבה .בהרבה מכוניות יש קונקטור במעבר שבין הדלת למרכב והעברת חיווט לשם דורשת עבודה אין צורך לציין כמה זה חשוב.לא חותכים קונקטורים מקוריים של הרכב(קונקטור רדיו).בהתקנת רמקולים לראות שהם אטומים ולא שיהיה רווחים מכל מיני הגבהות מאולתרות לאטימה טובה אפשר להשתמש בסיליקון.כשמרכיבים את הרכב חזרה לראות שהפלסטיקים אכן יושבים במקום ולא בערך.

פורסם

חלאס להתווקח

המגבר הוא 200X4 והוא נותן 70-100 ארמס בערך (ביציאה)

דווקה מגבר מעולה לא יודע למה חלק אומרים שלא

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

• תוכן חדש...