Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן דחוף אני מתכוון לרכוש רכב, אני מטלבת בין שלושת האופציות כאשר בכולן אני מתכוון לדגם ידני ולאוטו חדש.

(מבחינת מחיר הן כולן בתקציב)

אשמח לקבל מאנשי הפורום המלצות -

הדברים החשובים עבורי:

1) צריכת דלק

2) בטיחות

3) אני גר באיזור חיפה, חשוב לי שהאוטו יסחוב בעליות.

כמו כן אשמח אם תוכלו לציין עלויות אחזקה (ביטוח, תיקונים- לא יודע אם זה רלוונטי לאוטו חדש...), סחירות (מכירה לאחר 3 שנים).

תודה רבה רבה!

פורסם

מבין הרכבים שציינת, המכונית העדיפה היא הקליאו- יותר חזקה, גדולה ובטוחה מהשתיים האחרות. קח בחשבון יבואן גרוע ועלויות מעט יותר גבוהות.

הערכה לגביי סחירות בעוד שלוש שנים- הנבואה ניתנה לשו...

פורסם

היונדאי היא בסגמנט המיני. הקליאו והגרנדה פונטו גדולות יותר ובסגמנט של הסופר מיני.

אם המרווח הפנימי חשוב לך- קח זאת בחשבון.

בנוסף, על איזה מנוע חשבת ביונדאי? יש 1100 ו-1250.

בקליאו זה 1150, ובפיאט 1250.

סחירות- רוב הסיכויים שהפונטו והיונדאי ישמרו על ערכן טוב יותר מאשר הרנו, אבל בשינויי מחירים של היום מאוד קשה לדעת מה יקרה בעתיד.

דבר אחרון, אם זה דחוף לך, בדוק זמני אספקה.

בהצלחה.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

תראה הרכב פיאט גרנדה פונטו 1.2 רכב גדול אבל רק 65 כ"ס זה קצת וחלש,רנו קליאו גם רכב גדול אבל גם הוא רק 75כ"ס וזה קצת,הם אתה רוצה רכבים קצת חזקים לך על סקודה פאביה 1.4 86כ"ס,וגם ניסן ניקרה 1.2 80 כ"ס,

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם

לפני שקופצים ומעדיפים את הקליאו כי יש לה 75 כ"ס !

קצת מידע:

גרנדה פונטו:

69 כ"ס ב5500 סל"ד

10.4 קג"מ ב3000 סל"ד

משקל: 1030 ק"ג

קליאו:

75 כ"ס ב5500 סל"ד

10.6 קג"מ ב4250 סל"ד!

משקל: 1165 ק"ג!

בשורה תחתונה: הקליאו שוקל יותר וגם שיא המומנט מושג רק ב4250 סל"ד שזה נתון בעייתי וידרוש רגל מאוד כבדה כדי להזיז את הרכב.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

נסיעת מבחן וכול הבעיות של מי יותר חזק יפתרו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...