Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת סמארט 2003-2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות מכונית סמארט מהשנתונים הנ״ל, רציתי לדעת האם יש לסמארט מחלות ידועות, דברים שמומלץ לי לבדוק מעבר לדברים הרגילים. והאם המנוע הקטנטן עם הטורבו הקטן שלו אמין..

פורסם

לחברים של המשפחה הייתה סמארט 2004.

הגג השחור מתקלף, הבוכנות של זכוכית תא המטען הוחלפו והפלסטיקה הפנימית יכלה להזדקן קצת יותר בכבוד.

בנוסף גם מחירי הטיפולים וחלקי החילוף יקרים מאוד בגלל יבואן שהפך את הרכב הזה לרכב נישה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לחברים של המשפחה הייתה סמארט 2004.

הגג השחור מתקלף, הבוכנות של זכוכית תא המטען הוחלפו והפלסטיקה הפנימית יכלה להזדקן קצת יותר בכבוד.

בנוסף גם מחירי הטיפולים וחלקי החילוף יקרים מאוד בגלל יבואן שהפך את הרכב הזה לרכב נישה.

איתמר.

השאה היא האם היא אמינה, ברור שחלפים יהיו יקרים זה מרצדס בסופו של דבר.

פורסם

אז זו בדיוק הנקודה, שזה ממש לא ברור.

Smart זה המותג הזול של מרצדס. כל הרעיון של הרכב הזה הוא להיות זול, לכן הוא נקרא Smart ולא מרצדס.

תערוך חיפוש בקשר למנוע, דווקא האמינות שלו לא זכורה לי לטובה.

לדעתי מדובר בהימור, או שנופלים על רכב שמור ומטופל או שנופלים על רכב שישאיר הרבה כסף במוסך, אני בספק כמה מוסכים שאינם מורשי יבואן יסכימו להתעסק עם הרכב הזה. בנוסף קח בחשבון שבגלל שמדובר ברכב שנמכר במספרים קטנים הסיכוי שלך למצוא חלקים תחליפיים זולים נמוך מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...