Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות דברים שכתב Elads כתגובה לתגובה שלי בעניין צילומי מכוניות באשדוד, אני מבקש עצות ללבטים שיש לי:

אני נותן +1 לבחור שצילם והביא את התמונות.

פתאם כולם מומחים לנהלי אבטחה בנמל - אתם באמת חושבים שיש שומר צמוד לכל רכב? בטוחים שאסור לצלם שם? ובצבא מותר? - פתאם יש כאלו שמתייפייפים ודואגים לאינטרס הציבורי כפי שהוא נראה רק להם, לא לאחרים. כל הכבוד גם להם. אפשר לחשוב שלא רואים פה אף צילום "ריגול" מחו"ל, אף פיסת מידע שמודלפת ממי שקרוב לעניינים לא בדיוק מקפיד על הנהלים. יוצאים מזה גם דברים טובים. כמו פרארי בישראל.

תמשיך, איש. יש כאלו שנהנים ומחייכים.

חכם גדול

בא תפרסם את הכתובת שלך בפורום אני הדאג שהילד שלי יילך לחניה שלך (מתחת לבית שלך) יפתח את הדלת יצלם וישים את התמונות לרשות הרבים. מתאים? סליחה שכחת בטח אין לך רישיון עדיין. גיבור גדול

ילה גבר בא נראה! מר +1

אתה וחבירך החוליגנים שווים -10

על זה נאמר:

שימשון הגיבר פן טוחס אריבר

שיוווו ! זה כל כך מחמיא שיש מי שרוצה לצלם את האוטו שלי, ולהפיץ את המידע בכל רחבי הרשת. איזה יופי !

חשבתי ללכת קדימה עם הרעיון: ליזום יום צילומים, וכל מי שרוצה לצלם את הרנו - בבקשה.

ככה לא יקופחו הילדים האחרים של אלעד, חברי הפורום וכל עם ישראל.

איני רואה טעם לעשות את הצילומים ליד הבית, הרחוב פה קטן ובקושי יכנסו שני אוטובוסים. הרי יגיעו מינימום 50 אוטובוסים.

רוכב בודד שנוסע ברנו וגם מרוצה. אני טועה?

חפשתי מקום בגוש דן, שיהיה קרוב, חשבתי לשריין מסלול בתעשיה אוירית, בסוף: לוקשיין בנמל אשדוד נראה לי הכי מתאים.

מי בא?

נראה לכם שכדאי לעניין את נציגי קרסו להצטרף להפנינג ? המפרסם הכי יצירתי לא יביא רעיון כזה, ועוד לכתוב כל כך אוטנטי, עם שגיאות, איומים מרומזים או גלויים, יענו סחבק. רק שבכלל לא מתאים לעיסוקו של מי שאני חושב שהוא האיש.

נדמה לי שיתכן שהזעם נובע ממעורבות אישית או מתחושת פספוס אישית. לדעתי המקרה לא שווה את הרוגז.

ואם הילד יצלם יפה - אוציא את הפרארי שיש פה, ותהיה אפשרות לצלם גם אותה.

אני שמח שהחברים שלי ואני קבלנו 10 מינוס. זה כמעט מושלם ! תודה, נעים לשמוע. בכל זאת, אנו כאלו שפועלים בשקט, בלי רעש תקשורתי וגם בלי לעורר מחלוקת זועמת לגבי תנאי השכר. אבל גם אתה אלעד, יכול להיות בטוח שהעבודה נעשית היטב.

אגב, אני לא יודע אידיש, ונראה לי שאין פה הרבה כאלו שמבינים את השפה. אבל אם כבר ציטוט - נא לדייק בפעם הבאה.

יש לי בקשה אישית לאלעד: אל תספר לאף אחד שאין לי רשיון. באמת שאין לי את כל סוגי הרשיונות. לדוגמה עו"ד.

אתה יודע, יש פה מי ששולח מכתב לקב"ט ואי אילו גורמים חיצוניים שקוראים.

בינינו, גם אם תוסיף את שנותיו של בנך לגיל שלך, לא תגיע לגיל שלי.

כאשר אתה עברת לאופניים בלי גלגלי עזר, אני כבר בחרתי מכונית.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני נוטה להסכים איתך, רוכב. הבעיה היא שבארץ אנשים רבים חיים באשליה של בטחון (אישי וקיבוצי)

ולא מבינים עד כמה למעשה המידע פרוץ וזמין לאלה שבאמת מעוניינים בו.

תגדיר זמן ומקום (רצוי אחרי אוקטובר), ואני מביא את הדייהטסו המשפחתית, שגם אותה יצלמו קצת.

בינתיים, הנה טיזר לגירוי התאבון: :-)

p30508m.jpg

פורסם

מתי אני בא לפנות לך אותו על חשבוני?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...