Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם!

אני מחפש חוות דעת מאנשים שמכירים/נסעו/נהגו/בבעלותם

הביואיק לה קרוס החדשה.

בנוסף השמח לדעת מה ההבדל בין ה3.0 לבין ה3.6 (חוץ ממהספק) ולמה ה3.0 הוחלף כה מהר?

דגשים שהשמח שתשימו לב עליהם:

אמינות הדגם

צריכת דלק

שוק היד שנייה

תודה!

פורסם

להורים שלי שלא מזמן החליפו ללה קרוס חדשה הם לקחו את ה3.6 לבן דודי יש לו את ה3.0, אין ספק שה3.6 היא מפלצת חזקה אך גם ה3.0 לא פראיירית בכלל ותיתן לך את הכוח הנדרש רק כך בחשבון שהאוטו הזה לא חסכוני כמו שמצופה מרכב אמריקאי בעל מנוע גדול, לגבי האמינות של האוטו מושלמת אמינה טיפולים שוטפים לגבי השוק היד שנייה עוד לא ידוע כי גם ככה הרכב יעשה טרייד אין אצל UMI בעתיד ונקבל מחיר מחירון אז לא כול כך מעניין ולבסוף אני מצרף תמונה של הנסיכה כל מילה מיותרת.

2011-08-24 14.23.46.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...