Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קופצים לפרסי בת"א ולוקחים 4 פחיות ב 70 שקל (אחרי קצת מיקוחים...." ג'ונם,בעיניים שלי,לי זה עולה יותר...קיבלת מחיר של אח...אח בבית חולים) :lol: :lol: :lol:

פורסם

אני מהצפון אין לנו כאן פרסים רק רומנים.

איזה ריח לדעתכן הכי נעים מבין הבאים: קוקוס, דובדבן, מסטיק וריח של רכב חדש?

פורסם

מחיר מעולה , לאיסוף עצמי.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אם הייתי גר ברחובות, הייתי רוכש את הקופון הזה בכייף.

מבחר ריחות דל? מי צריך יותר מדובדבן ? :)

מחזק.

אני כבר כמעט עשור משתמש רק בדובדבן, ריח מספר אחד !

בקשר לדיל הזה, הוא לא כזה משתלם כי זה יוצא נניח 60 ש"ח עם הדואר רשום כאשר כמעט בכל שטיפת רכב

אפשר לקנות 3 ב50 ולפעמים גם 4 ב60.

מצד שני, לחובבי הפרסי זה יותר ישתלם גם כי זה קצת יותר זול ובעיקר כי זה יחסוך את החיפוש חניה ברחוב יצחק שדה + התמקחות עם 2-3 פרסים קירחים ומיוזעים שמוכרים שמן קנולה ומראות צד לנהגי מוניות תוך כדי :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפני שעתיים במקרה באחת מתחנות הדלק ליד העבודה שלי רכשתי 3 פחיות קליפורניה סנט ב50 ש"ח

אם מישהו רוצה שייצור איתי קשר בפרטי

Confidence In Motion

• תוכן חדש...