Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבוע עם פיאט פיורינו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי ברלינגו: אכן מדובר ברכב נוח ומפנק מאוד. אם מצליחים להשתחרר מדעות קדומות וסטראוטיפים, מגלים שזה הרכב המושלם למשפחה הממוצעת.

גנבת לי את האותיות מהמקלדת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ההילוך השישי של הפיורינו הוא הילוך יתר, במקרה הזה לא במובן של overdrive אלא במובן של מיותר. אפילו בירידה הפיורינו לא סוחב בהילוך שישי.

תראה, כשבמהלך תכנון הדגם מהנדסים בוחרים את יחסי העברה בגיר הם לוקחים בחשבון מגוון רחב של שימושים בארצות שונות.

כפי שאתה יודע בחלק ממדינות אירופה מהירות מותרת בכבישים מהירים היא 130 קמ"ש.

האוטו הוא בבסיסו עירוני אבל כמובן שעולה גם על כבישים מהירים, ושם הילוך שישי תורם מאוד לחיסכון בדלק ולשמירה על שקט ועל בלאי מנוע נמוך.

האם עליתם במהלך המבחן שלכם על כביש 6? אני מניח שלא, כי שם הייתם מבינים בשביל מה צריך הילוך שישי.

אותה ברלינגו שמוזכרת בשירשור במהירויות של כביש 6 נוסעת באיזור 3200-3500 סל"ד. זה גבוה מאוד למנוע דיזל, צריכת הדלק עולה באופן מאוד מורגש וכמובן רעש המנוע בהתאם. אם היה הילוך שישי, שהיה מוריד את הסל"ד מתחת ל 3000 זה היה עוזר מאוד.

נ.ב.

חלק מהדגמים של יצרנים שונים הוצעו (גם בעבר הרחוק יחסית) עם מספר תיבות הילוכים ידניות לבחירה (לא בארץ), כשהשוני היה ביחס העברה הסופי או ביחסי העברה בהילוכים הגבוהים.

אני לא יודע אם הלקוח יכול היה במועד ההזמנה לבחור את תיבת ההילוכים בהתאם לאופי השימוש או שמכוניות כבר מראוש נותבו לשווקים שונים בהתאם לאופי נסיעה המקובל באותם שווקים.

לצרפתיות בחיים הוא לא יגיע.

הייתרון שיש לו מנוע קטן, דיזל מוגדש, 1.2L, ממזן דעתי שצריך להכניס אותו למכוניות המיני\משפחתיות, זה נטו חיסכון.

לא אוכל הרבה ומספק.

רכב לטכנאים בעיקר, הוא זול מברלינגו.

מהתרשמות חיצונית נראה רכב אידיאלי מאוד, אבל ביחס לברלינגו זה צעצוע מכל הבחינות!

1. הדגם הזה בשינויים מינימליים נמכר גם עלי ידי היצרנים הצרפתיים כפיז'ו BEEPER וסיטרואן NEMO.

זה פרוייקט משותף של פיז'ו/ סיטרואן עם פיאט, המשך לשיתוף פעולה שיש להם בתחום המסחריות הגדולות כבר 30 שנה.

2. מנועי דיזל בנפח קטן קיימים בכל מכוניות המיני האירופאיות עוד מתקופת פיאט 127.

3. גם פיאט פאנדה ביחס לבראבו זה צעצוע.

פשוט רכב מקטגוריה נמוכה יותר, אין ממש מקום להשוואה.

פורסם

פיאט פיורינו הוא תאום לסיטרואן נמו / פיג'ו ביפר אחיהם הקטנים של הברלינגו / פרטנר.

השימושים פלח השוק והציפיות מכל דגם הם שונות ולכן אין בכלל מקום להשוואה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...