Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאחר החלפת משולשים בשני הגלגלים הקדמיים(לפני יומיים) התחילו לי רעשים בזמן סיבוב ההגה כוח(בעיקר בזמן סיבוב לצד ימין).

היום בזמן נסיעה נשמע רעש מוזר של מין גרירה ולפתע ההגה הפסיק להיות "הגה כוח".

מה הבעיה?יכול להיות שנקרעה רצועה או שנדפקה המשאבת הגה כוח?יכול להיות שחסר שמן?

את עזרתכם ופתרונות בדחיפות!!

 

תודה ושבת שלום.

פורסם

בדקתי שמן והמיכל הקטן(עם נוזל אדום מה שאומר שזה בטח זה כי שמן להגה כוח הוא אדום) די מלא.

אולי צריך להחליף את הנוזל הישן בחדש?

בכל אופן לא נראה שזו הבעיה.

בדקתי את העניין וראיתי שהרצועה(החגורה) שעל הציר של משאבת ההגה כוח יצאה ונראה שזו הבעיה ובגלל זה גם כנראה שבאותו רגע בדיוק ששמעתי את הרעש המוזר ההגה כוח חדל מלהיות הגה כוח.

אני טועה?

פורסם

צודק לחלוטין, משאבת הגה כוח מונעת ע"י רצועת אביזרים (אלא אם כן זו משאבה חשמלית אבל לא במיקרה שלך) ואם אינה ממוקמת על פולי המשאבה כמו שצריך זו אכן התופעה שתורגש בסיבוב ההגה.

:)
פורסם

טוב לדעת,תודה.

 

אם ככה אז איפה ניתן לרכוש רצועה כזו,מה העלות שלה והאם ניתן להרכיבה לבד?

 

תודה ושבת שלום.

פורסם

בכל חנות חלפים. להרכיב לבד ניתן רק אם אתה יודע כיצד לעשות זאת ואת אופן המתיחה שלה ועד כמה למתוח. אם אין לך מושג קפוץ למוסך וזה לא עסק יקר בכלל.

:)
פורסם

מומלץ גם להחליף שמן שמן למשאבת הגה כוח על הדרך?

 

כי אני לא זוכר מתי בשנתיים-שלוש אחרונות החלפתי את השמן הזה?

 

אם כן מה מתאים לסוזוקי בלנו 98 ומה העלות(סדר גודל +/-) של שמן שכזה?

 

תודה רבה.

×
×
  • תוכן חדש...