Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

אז ככה, יש מגבר שמוציא 1000 רמס ב2 אוהם או 600 רמס ב4 אוהם, המגבר ידוע כאנדרייטד.

סאב שהוא 600 רמס, יש של 2 אוהם ויש של 4 אוהם. איזה מהאפשרויות תעמיס הכי פחות על המערכת החשמלית באוטו?

האם יש שוני בצלילים בין ההגברות? יותר עיוותים למשל?

תודה מראש לעוזרים.

Hu: Clarion 775 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

בוקר טוב

לדעתי אפשרות של עבודה ב 4 אוהם תעמיס פחות על מערכת החשמל ברכב ותאמץ פחות את המגבר

זו בהתייחסות לנתונים שנתת ומתוך הנחה שמערכת החיווט החשמלית היא המקסימלית לצורך העיניין

אני לא יודע לגבי יותר או פחות עיוותים בגלל השינוי בעבודה מ 4 אוהם ל 2 אוהם

אני מכיר את בעיית העיוותים בגלל כיוונים לא נכונים או חוסר התאמה בין רכיבי הסט

במקרה שאתה מתאר יש תיאום תיאורטי מושלם בין הרכיבים (לפחות על הנייר ומבחינת המספרים היבשים)

אני יכול להגיד שאם נהפוך את הת"רד לת"רד מציאותי אז ניסיוני לא יאפשר לי לתת לך את אותה תשובה ללא המון הסתייגויות וחוסר האימון שלי ביצרנים ובמספרים שהם רושמים

יום טוב

דרור

פורסם

JBL וHERTZ נראה לי מספיק אמינים :)

תודה.

Hu: Clarion 775 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

• תוכן חדש...