Jump to content

BoBA2

  • הודעות

    80
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי BoBA2

  1. הקפצה
  2. יש גם כמה A6 2.7 טווין טורבו והמחיר שלהן לא בשמיים.
  3. הקפצה
  4. רלוונטי
  5. כבעל ל1.5 טורבו דיזל ידנית, האוטו מאוד חסכוני(הגעתי לצריכה מחוץ לעיר 26.3, בעיר 16.67) וסוחב יפה בנתיים מה שהוחלף במשך שנתיים וחצי זה, גיר,קלאץ',צירייה,מסרק הגה ועוד כל מיני שטויות קטנות.
  6. אולי זה יעזור? http://www.youtube.com/watch?v=sIJqzxftpMs דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  7. יש הרבה כיוונים. איזה מוזקיה אתה שומע? מה אתה אוהב יותר, באס מורגש יותר או אחד שמשתלב עם המוזיקה?
  8. אפשר להגיע להסתכל מהצד? אם כן אשמח לדעת באיזה שעה.
  9. בקיצור הכל לטובה, רוצה רדיו דיסק יותר טוב? אני אישית שמעתי במפגש אחד שאומרים לאיזה אחד עם כל האוטו שלו במדבקות שונות:"בוא תפרוץ אותי". אני את המורל שלי הדבקתי על הלפטופ.
  10. אצלי במגאן 2, נורת הכרית אוויר הייתה נדלקת ונכבת(כל חצי שעה, שעה) הייתה לי בעיה בגלל קצר לא עבד לי פנס, בקונקטורים בבית פיוזים החיבורים ניתכו, אחרי שעשו הלחמה ישירה, הנורה הפסיקה להדלק.
  11. מחיר ירד ל500 עדיין רלוונטי סט מומלץ ל"מתחילים" יש הרבה חוות דעת חיוביות על המוצר
  12. אין לי בעיה עם התמחור, להגיד לך את האמת הייתי מוכן לשלם את ה400 שקל. מה שמפריע לי זה איך נקבעים המחירים זה הכל. נקווה שההלחמה תחזיק להרבה זמן
  13. אצלי באוטו, מגאן 2, אני יכול להעיד על 3 פעמים במקומות שונים, שהיו בעיות בחשמל רק בגלל פלסטיק שניתך או קורוזיה. אני בטוח שאני לא הראשון והאחרון עם בעיות כאלה כי בסופו של דבר זה צרפתיות ואין מצב שרק אצלי הם נתקלו עם זה. הם רואים את זה יום יום. אחרי 5 דקות מצאו את הבעיה, כנראה שיש כבר נסיון עם זה. מה שעוד מוזר, הבחור שהלחים לי, זה אותו הבחור שעשה לי את האבחנה בפעם הראשונה, זאת אומרת שאם הוא אמר למנהל מה צריך לעשות, אז הוא אמר את זה פעמיים אבל בפעם הראשונה משום מה החליטו שזה יעלה יותר.
  14. אני מבין שיכולתי להלחים לבד או ללכת למוסך לא מורשה ולשלם חצי מזה, אבל פה אני מקבל אחריות ככה שאם משהו יקרה תהיה אפשרות להשתמש בזה לזכותי.
  15. 2 של 4 גייג'.
  16. שאלתי, אין להם מושג.
  17. ישראל אולי לא מטורפת, אבל האוטו מקרטע וסרול יש את שלושת הגדולים.
  18. שלום, לאחר שהנורת דרך שלי הפסיקה לעבוד רק מצד שמאל, החלפתי נורה וזה לא עזר.(למרות שהישנה הייתה שרופה) החלטתי ליסוע למוסך בבאר שבע בעמק שרה, מוסך מורשה של רנו וניסאן, עמיגל. לאחר בדיקה התברר שבבית הפיוזים, בחיבור של החוטים, יש שם "תקע ושקע", אז כמו שבעלי הצרפתיות יודעים שזו מחלה די נפוצה ובקיצור הפלסטיק נמס, אי אפשר היה לנתק ולנקות אלא רק לעשות חיבור ישיר(הלחמה של 2 חוטים). קיבלתי הצעת מחיר 420 שקל. החלטתי לא לגעת בנתיים בתיקון כי הנורה הייתה חוזרת לעבודה אם הייתי מזיז קצת את המגעים. לאחר שבועיים של נסיעה, פתאום הפסיקו לעבוד שני הפנסים. החלטתי ליסוע ולעשות את התיקון. הגעתי למוסך, הפעם היה אחראי אחר, בשם אייל, בחור נחמד, חישב לי כמה הכל יצא, יצא 324, לאחר 40 דקות של עבודה הכל היה כבר מוכן ואייל עשה לי עוד הנחה ועיגל לי ל300. עכשיו איך אפשר להבין את זה שפעם שעברה כמעט לא שילמתי ב100 שקל יותר? מצד אחד אני כועס שכמעט לא עבדו עליי, מצד שני עשו לי הנחה.
  19. קבל עוZר בכלל?
  20. תלוי מה אתה מחפש, אם זה יותר לכיוון של להעיף לך את הדלתות, אחד לפי דעתי חלש, אם כבר אז ה380 שהוא יותר חזק. אם זה רק כדי להשלים לך תדרים מסויימים אז הוא מצויין בזה. מה הטווח מחירים שלך? כי יש מקומות שמוכרים אותו בטווח מחירים רחב.
  21. הקפצה נמכר עקב שדרוג ל6.5
  22. כנראה ייבוא אישי, מקדימה כמו לאנסר
  23. אני יכול להמליץ לך על מגבר של חבר שלי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=395740 אני יודע מה הוא עבר, והוא במצב מצויין. מדובר על הרוקפורד, 500 שקל בשביל כזה מגבר, זה לא הרבה, יש שם במכירות עוד כל מיני מגברים ב300 אבל הכל סיני.
  24. זה 6X9, "ביצה", 6.5 זה עגול
×
×
  • תוכן חדש...