Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדלקה לי נורת שמן פעם ראשונה שועיים לפני טיפול שזה עוד סביר אז הקדמתי את הטיפול (זה היה לפני חצי שנה) ולפני חודש נדלקה לי שוב נורה והיה חסר שמן אז מילאתי אבל הטיפול הבא צריך להיות רק בעוד 7K ק"מ

המצב הזה תקין?

בדקתי ואין נזילה...

בדקתי שמן במשך תקופה ארוכה פעם בשבוע והוא היה בסדר...

פורסם

1. בדרך כלל רגוע, לפעמים קצת לוחץ, לא משהו קריטי כל כך

2. נגמר שמן 7.5K בערך אחרי טיפול שזה אומר גם 7.5K לפני הטיפול הבא

3. בדקתי גם את זה ואין...

פורסם
1. בדרך כלל רגוע, לפעמים קצת לוחץ, לא משהו קריטי כל כך

2. נגמר שמן 7.5K בערך אחרי טיפול שזה אומר גם 7.5K לפני הטיפול הבא

3. בדקתי גם את זה ואין...

נגמר לגמרי???

אני מתכוון כמה שמן אתה מוסיף לאחר 7.5K כשחסר.

פורסם

תראה זהו בהחלט מצב לא תקין המנוע לא אמור לצרוך שמן, יש טענה שכל רכב צורך כמות מזערית של שמן (חצי קילו בין טיפול לטיפול, כל 10K) כשלוחצים הרבה ומאמצים אותו אבל אצלך אני מבין שאתה ממלא משהו כמו 2 ליטר (חצי גלון) כל 7.5K אם כך המצב קשה לי להאמין שזה משהו אחר רק שהמנוע שורף שמן.

פורסם

א. נתון חשוב שחסר - כמה ק"מ הרכב עשה ?

ב. תנסה לבדוק אם ישנה נזילה של שמן (שתתבטא בהשארת סימנים של שמן, היות ואתה טוען שאין בעשן סימנים לצריכת דלק).

ג. כמו שכבר אמרו לך - מלא שמן עד לקו העליון של המדיד (אבל לא יותר ממנו).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...