Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחיזה והתנהגות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

רציתי לשאול, על איזה נתונים אני צריך להסתכל כשאני רוצה לדעת מה האחיזה של הרכב בכביש?

הכוונה היא שיש רכבים שיוכלו לקחת פנייה ב40 קמ"ש ואחרים ב60...

מה עושה את ההבדל הזה?

תודה.

פורסם

זה הרבה פרמטרים,רוחב צמיגים,סוג צמיגים,תכנון שילדה,גובה הרכב,מרכז כובד..

אך בעיקר אם אתה רוצה לדעת איזה רכב מתנהג יותר טוב,זה או לקרוא מבחנים או לעשות נסיעה בעצמך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שזה מעליי עם הפנדה אמר.

זה הרבה מאוד משתנים פיסיקליים, ובנוסף קשור גם לתכנון ולמבנה של השלדה.

הדרך הקלה זה לקחת את הרכב ולבדוק בעצמך. או לקרוא מבחני דרכים.

פורסם

לא בטוח שזו הדרך הקלה, הבחור עוד יקח את הרכב למגבלות שלו ומישהו לא הכי מנוסה יכול גם לגמור בתוך המדרכה (במקרה הטוב) אם כבר לבדוק את המגבלות של הרכב אז בשטח פתוח כלשהו.

פורסם
שחכתם לציין שכמובן גם סוג הנעה, לרכב 4x4 תהיה אחיזה יותר גבוהה.

הויכוח הזה התקיים כאן שלושים פעם כבר. זה עדיין לא מובן?

לרכב עם הנעה כפולה אין אחיזה גבוהה יותר, יש לו משיכה טובה יותר מרכב עם הנעה קדמית ביציאה מפניות, בעיקר על כביש עם תנאי אחיזה גרועים (למשל כביש רטוב).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לעניות דעתי, זה מקרה קלאסי של שאלה שלא יכולה לבוא על פתרונה בשרשור אחד.

אני חושב שפותח השרשור יכול ליהנות מחומר רקע רב שנמצא כאן בפורום - גם בשרשורים הדביקים וגם בדיונים רגילים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש דירוג G,בזמנו נהגתי בדגם ספורט של רנו 9 והדירוג שלו היה כמו מכוניות ספורט שעלו פי כמה.לא ברור למה דירוג G הוא כזה חשאי.

פורסם
מה עושה את ההבדל הזה?

הנהג - ברוב רובם של המקרים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אז אם אני עושה קורס נהיגה מתקדמת אני יכול לקחת פרסה על 40 עם הרנו סניק שלי?

בכביש שיש בו 4 נתיבים בכל צד ופרצה שאפשר לעשות בה פרסה אפשרי בהחלט :twisted:

• תוכן חדש...