Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחנו ערוץ YOUTUBE רישמי בו נעלה סרטונים מיוחדים, סירטונים מהאירוע עצמו ועוד...הרשמו וקבלו עידכון בכל פעם שעולה סרטון חדש.

במידה ועוד לא יצא לכם לראות את הסרטון הראשון שלנו, אז הנה הקישור לערוץ:

http://www.youtube.com/formulaisrael

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם אני מעוניין לחדד לגבי מבחני כושר גופני ורוצה לדעת אילו תרגילים נצטרך לבצע.

האם יהיו ריצות/קפיצות/הרמת משקולות?

אני בכושר טוב אבל את הדברים הנ"ל אני לא יכול לבצע עקב מגבלות גב.

מעל גיל 35 יש אנישם רבים במצב הזה - אז כדאי לדעת.

ממתין לתשובה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

האם חלה איזה מגבלת השתתפות על מקצוענים בתחום?

החשיבה שלי היא שאם כל נהגי הראלי/ מדריכי נהיגה מתקדמת/ נהגי מרוצים הישראלים יחליטו לגשת לעניין הזה, אז אולי זאת תהיה אחלה נבחרת אבל מתוך אלפי נבחנים שיתמודדו על 50 מקומות וירטואלים, תכלס בשטח יהיו אולי 5 מקומות ריאלים שהם יתמודדו עליהם. :-(

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

החשיבה שלי היא שאם כל נהגי הראלי/ מדריכי נהיגה מתקדמת/ נהגי מרוצים הישראלים יחליטו לגשת לעניין הזה, אז אולי זאת תהיה אחלה נבחרת אבל מתוך אלפי נבחנים שיתמודדו על 50 מקומות וירטואלים, תכלס בשטח יהיו אולי 5 מקומות ריאלים שהם יתמודדו עליהם. :-(

יותר ממסכים, מצטרף לשאלה לפני שאני מגהץ 333 ש"ח. לא אוהב לזרוק סתם כסף.

אברה קדברה

פורסם

זאת בדיוק הנקודה שהפריע לי,יש המון חברה מאוד מנוסים חלקם מדריכים או סתם כאלה שעושים ג'ימיקאנות כל שני וחמישי ומן הסתם יתבלטו מעל השאר.

הבנתי ששוקלים לעשות מקצה למקצוענים,השאלה מה יהיו הקריטריונים ובתכלס מה מחפשים,מקצוענים או חובבי בפורט מוטורי שישמחו לעשות צעד ראשון בעולם הזה?

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם
זאת בדיוק הנקודה שהפריע לי,יש המון חברה מאוד מנוסים חלקם מדריכים או סתם כאלה שעושים ג'ימיקאנות כל שני וחמישי ומן הסתם יתבלטו מעל השאר.

הבנתי ששוקלים לעשות מקצה למקצוענים,השאלה מה יהיו הקריטריונים ובתכלס מה מחפשים,מקצוענים או חובבי בפורט מוטורי שישמחו לעשות צעד ראשון בעולם הזה?

גם אני אשמח לשמוע תשובה לשאלה הזאת..

במקום לעשן סמים, תעשנו צמיגים...

פורסם
המטרה היא לאפשר לכל אדם להיכנס לנבחרת והמבחנים בנוים בצורה שתאפשר זאת.

ברור שישנם נהגים שיש להם ניסיון רב יותר בג'ימקאנות ובקארטינג וכנראה יסימו עם תוצאה טובה בחלק הנהיגה, אבל כמו שאמרנו ישנם מבחנים רבים ומגוונים שאף אחד לא יכול להתכונן אליהם גם אם ירצה ולכן התחרות פתוחה עד הרגע האחרון.

מלבד זאת נשקלת האפשרות לעשות מקצה מקצוענים בכדי לאפשר את האופציה למקצוענים בעלי נסיון רב להשתתף ובמקביל לתת את האופציה לנהגים חסרי נסיון אך עם פוטנציאל גבוה להשתתף ולהשתפשף תוך כדי תנועה.

ברגע שיהיו לנו פרטים מדוייקים בנושא נשתף אתכם מיד.

ובנוגע להערתך האחרונה, זאת מדינה מתוסכלת מוטורית ובפעם הראשונה יש לנו הזדמנות אמיתית לשנות זאת יחד.

רק לקרוא.

תזרום bagira:-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה אתה אומר - יש כאן ג'ימיקנות פעמים בשבוע ועוד לא החרימו לכולם רכבים ולא שללו רשיון על נהיגה פרועה???

אם כן - ספר לי על זה כי גם אני רוצה לבוא להשתתף פעם בחודש.

אתה יכול להרגע - מי שטוב הוא טוב.

להתחיל עם תירוצים או פסימיות זה לא עוזר להשיג תוצאות טובות.

תבוא חיובי ותן בראש הכי טוב שאתה יכול.

והעיקר ליהנות.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ישה תודה על העזרה, בדיוק באתי לצרף את התשובה הזאת.

חברים הבעיה הזאת עלתה וידועה ולכן אנחנו מתכננים את מרוץ המקצוענים, בכדי לתת את המקום ל"דם חדש" לפרוץ לתחום.

בכל מקרה אני חייב לציין משהו, רובכם מכירים את הספורט המוטורי, אתם יודעים כמה עולה יום ג'ימקאנה (שאתם באים עם רכבכם ולא כמו במקרה הנ"ל), אתם יודעים כמו עולה קארטינג וכאן יש בנוסף עוד שלל פעילויות.

מה שאני מנסה להראות לכם הוא שעצם היום הזה שווה את המחיר ללא קשר ותלות לאופציה לעלות לנבחרת ולטוס לצרפת.

ובכל מקרה כמו שציינתי אנחנו מודעים לעובדה כי יגיעו מקצוענים ודרך מקצה המקצוענים מנסים לפתור את הבעיה הנ"ל.

פורסם
ממתין לתשובה.

CROC התשובה נענתה בדף הקודם אני חושב.

אבל בכל מקרה הסר דאגה מלבך, אין הרמת משקולות או ריצת 2 ק"מ.

אבל יש פעילות שדורשת זריזות, קצת כוח ברגליים ובידיים וייתכנו קפיצות כדי לתפוס את החבלים אבל לא משהו שגם אדם עם בעיות גב לא יוכל לעמוד בהם (אלא אם מדובר בבעיה ממש רצינית, אתה מוזמן לפנות בפרטי אם מדובר בבעיה קונקרטית).

פורסם
אני חייל מותר לי להשתתף?

כן מותר לך להשתתף אבל נדרש אישור ממשקית הת"ש בבסיס (לאור העובדה כי ייתכן ותיתפס בעדשת המצלמה), אני מנסה לברר עבורך את שם הטופס או מספרו.

אם למישהו כאן יש נסיון בדברים האלו והוא במקרה יודע את התשובה לשאלה נשמח לשמוע.

פורסם
ישה תודה על העזרה, בדיוק באתי לצרף את התשובה הזאת.

חברים הבעיה הזאת עלתה וידועה ולכן אנחנו מתכננים את מרוץ המקצוענים, בכדי לתת את המקום ל"דם חדש" לפרוץ לתחום.

בכל מקרה אני חייב לציין משהו, רובכם מכירים את הספורט המוטורי, אתם יודעים כמה עולה יום ג'ימקאנה (שאתם באים עם רכבכם ולא כמו במקרה הנ"ל), אתם יודעים כמו עולה קארטינג וכאן יש בנוסף עוד שלל פעילויות.

מה שאני מנסה להראות לכם הוא שעצם היום הזה שווה את המחיר ללא קשר ותלות לאופציה לעלות לנבחרת ולטוס לצרפת.

ובכל מקרה כמו שציינתי אנחנו מודעים לעובדה כי יגיעו מקצוענים ודרך מקצה המקצוענים מנסים לפתור את הבעיה הנ"ל.

אדון בגירה רשם לפני ולא קיבל שום תשובה אשמח אם תענו לו :

רציתי לומר שאם אתם מתכוונים לפתוח מסלול מקצוענים ולהפריד את זה לשתי קטגוריות זה פשוט בדיחה אחת גדולה...

אם אתם כל כך מתפארים ואומרים שהנה הספורט המוטורי מתפתח בזכותכם וזאת קפיצת המדרגה ואתם באים וזורקים את כל הכסף הזה ואחר כך גם מקשים על המקצוענים עם שני מסלולי קבלה שונים זה בדיחה...

יש הרבה "מקצוענים" שצריכים את הקפיצת מדרגה הזאת הרבה יותר ...הם השקיעו בזה במשך שנים וראוי כפי שבגירה אמר שרובם יעברו ולא רק איזה 5 מתוך 50 בגלל המסלולים האלה שאתם מוסיפים...בעוד שמנגד עם הפיצול לשני מסלולי קבלה שונים, הרבה ילדים ואנשים שלא נגעו מעולם במכונית מירוצים וראו בחדשות פורמולה וחיים עכשיו בללה לנד שהם סבסטיאן ווטל יתקבלו על חשבון ה"מקצוענים" ...

אשמח לתשובה,דני.

פורסם

אתה צודק לחלוטין. מאוד קשה להבדיל ולהגדיר מקצוען, ולכן אלה יוכלו לחמוק הישר לקבוצת הגמר.

וזה בסדר גמור, האנשים האלה עוסקים בתחום שקשה ויקר לעסוק בו במדינתינו, אז הנה מגיעה ההזדמנות שלה כל כך חיכו.

172

פורסם

כל המקצוענים או המדריכים

לא חייב שיעברו את יום המיונים, חלקם לא בכושר

ועוד דבר מנקודת מבט שלי

גם אם יהיו רק מדריכים בנבחרת אז מה??

יהיה מירוץ מעניין! מהיר! בטיחותי!

אולי זה באמת תיהיה נקודת הפריצה של עוד חברות הפקה.

והיה לנו עוד סיכויים להתחרות בתחרויות נוספות.

אנשים תחשבו חיובי!!!

לא מה מגיע לי וכמה אני מקבל ולמה לא נותנים יותר

וכן כבר נירשמתי.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
אדון בגירה רשם לפני ולא קיבל שום תשובה אשמח אם תענו לו :

רציתי לומר שאם אתם מתכוונים לפתוח מסלול מקצוענים ולהפריד את זה לשתי קטגוריות זה פשוט בדיחה אחת גדולה...

אם אתם כל כך מתפארים ואומרים שהנה הספורט המוטורי מתפתח בזכותכם וזאת קפיצת המדרגה ואתם באים וזורקים את כל הכסף הזה ואחר כך גם מקשים על המקצוענים עם שני מסלולי קבלה שונים זה בדיחה...

יש הרבה "מקצוענים" שצריכים את הקפיצת מדרגה הזאת הרבה יותר ...הם השקיעו בזה במשך שנים וראוי כפי שבגירה אמר שרובם יעברו ולא רק איזה 5 מתוך 50 בגלל המסלולים האלה שאתם מוסיפים...בעוד שמנגד עם הפיצול לשני מסלולי קבלה שונים, הרבה ילדים ואנשים שלא נגעו מעולם במכונית מירוצים וראו בחדשות פורמולה וחיים עכשיו בללה לנד שהם סבסטיאן ווטל יתקבלו על חשבון ה"מקצוענים" ...

אשמח לתשובה,דני.

מר דני היקר,

אני אחד מאותם אנשים/ילדים שלא נגעו מעולם במכונית מירוצים ואני חי עכשיו בללה לנד שיש לי סיכוי.

תסכים איתי שאותם אנשים, השקיעו ובזבזו כספים לא בהמתנה וציפיה לארוע הזה אלא מתוך דרך חיים ואהבה לדבר. בין השקעתם ולזה ש"מגיע" להם משקל עודף בתחרות הקשר הוא שאין קשר, ואם מבטיחים סיכוי לכל אדם עם רשיון באשר הוא והתוצאה תהיה בסוף שיתקבלו רק מקצוענים אז הכל זה בדיחה אחת גדולה. לדעתי לפחות.. ואם כן אז המחיר ל"פשוטי העם" צריך להיות נמוך משמעותית בהתאם לסיכוי שלהם להתקבל לתוכנית. אחרת מה הטעם? מה הטעם בפרסום כפי שהוא מופיע היום? אין טעם זו הטעיה. צריכה להיות איזו שהיא הגינות ריאלית.

זאת בהנחה שניתן בכלל לסווג ולקטלג מי מקצוען ומי לא.

ותתפלא, אבל יכול מאוד להיות שאותם ילדים כהגדרתך, יכולים להראות ביצועים יותר טובים מאשר מישהו שהתעקש לעשות נהיגה מתקדמת 8 פעמים, אז למה לפסול מראש? אפשר לומר בלשון המעטה שאני לא מסכים עם עמדתך.

לפורמולה ישראל - זאת בעיה רצינית והתשובות פה כרגע לא מספקות. אני לא חושב שמי שיצליח לדווש באופניים 360 יפה מאוד יש לו יתרון על פני מי שיציג בגימקאנה זמן יותר טוב וכרגע התשובה שיש ממוצע משוכלל לנתונים לא משכנעת (אותי לפחות)..

אני שמח שאתם מכירים בבעיה ואני ממתין לתשובה מלאה.

הלוואי וזה יהיה ארוע אחד מיני רבים בעתיד הקרוב

אברה קדברה

• תוכן חדש...