Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרעיון מעולה, מעניין וחדשני בארץ.

נקווה שיפתח פתח רחב להתפתחות התחום בעתיד!

מוזר שמה שמטריד אנשים זה דווקא המבדק הגופני.

אני מצרף שני סרטונים לימודיים חביבים לכל מי שחשב שבלם יד הוא לחניה בלבד או למי שחשב שצמיגים מחליפים אחת לכמה שנים...

אגב אני אשמח דווקא לדעת על מבדקי הנהיגה לאיזו רמה מצפים בגי'מיקנה, בקארטינג ובסימולטורים? או שלא מצפים לכלום ופשוט לוקחים את הכי טובים ?

היינו גם שמחים אם היו מפרסמים לו"ז מדוייק מתי יוצאים לקורס כיוון שיש לי חבר למשל שמאוד מתעניין שטס לחו"ל באוקטובר לשבועיים.

בכלל פירוט מלא של מה מצפים מהמתחרים ולו"ז מלא יהיה הוגן כלפי כולם במיוחד כשמצפים מאנשים לשלם כסף מראש.

טל.

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לך,

כאשר אתה כותב שיהיו כמה ימי מיונים אתה מתכוון שהמשתתפים יחולקו לפי הימים וכל אחד יגיע ליום מסוים או שכל המשתתפים יגיעו למיונים של שבוע?

תודה ושבת שלום

המשתתפים יחולקו לפי הימים וזמני ההרשמה שהם נרשמו וכל אחד יגיע ליום מסוים אחד.

בסופו של דבר כל משתתף עובר יום מיונים אחד ולא מספר ימי מיונים.

פורסם
הרעיון מעולה, מעניין וחדשני בארץ.

נקווה שיפתח פתח רחב להתפתחות התחום בעתיד!

.

הלוואי וזאת תהיה "יריית הפתיחה" לספורט המוטורי בארצנו.

אגב אני אשמח דווקא לדעת על מבדקי הנהיגה לאיזו רמה מצפים בגי'מיקנה, בקארטינג ובסימולטורים? או שלא מצפים לכלום ופשוט לוקחים את הכי טובים ?

היינו גם שמחים אם היו מפרסמים לו"ז מדוייק מתי יוצאים לקורס כיוון שיש לי חבר למשל שמאוד מתעניין שטס לחו"ל באוקטובר לשבועיים.

לא מצפים לרמה מסוימת או ספציפית בגימקנה ובקארטינג, אבל כמובן שהמטרה הסופית היא למצוא נהגים מוכשרים ולא פחות חשוב תרבותיים שיכלו להשתתף במירוץ. התפרעות מיותרת, עקיפות מסוכנות והתנגשויות הם דברים שימנעו מהמששתף/ת להיכנס לנבחרת.

ושוב אל תשכחו שאנחנו מחפשים בסופו של דבר נהגים שמכילים את כל התכונות גם יחד ולכן יש סיכוי לכולם להיכנס לנבחרת.

אנו מחפשים ידע ויכולות נהיגה, כושר בסיסי, ראיה מרחבית וקורדינציה ופרמטרים נוספים שיקבעו דרך ראיון אישי ומבחנים נוספים. כנמו שציינתי לכל אורך הדרך מדובר בשקלול כל יום המיונים.

לגבי לו"ז מדוייק ליציאה לצרפת, אנסה לבדוק האם נקבע כבר תאריך סופי (תאריך זה התלוי במספר גורמים רבים ולכן עוד לא נקבע תאריך סופי).

בכלל פירוט מלא של מה מצפים מהמתחרים ולו"ז מלא יהיה הוגן כלפי כולם במיוחד כשמצפים מאנשים לשלם כסף מראש.

.

מה בדיוק חסר לך שלא כתוב באתר הרישמי בכל קטגוריה או בתקנון או שלא עניתי עליו כאן בפורום.

אני יותר מאשמח לדעת בכדי לעזור לך ולכל אלו שנמצאים בחוסר וודאות כמוך ולהוסיף זאת באתר הרישמי.

חברים כולכם מוזמנים להציף שאלות וטענות, אפילו אם משהו לא היה מובן באתר או לכל אורך ההרשמה אנחנו נשמח לדעת.

פורסם

ראשית, תודה לך על התשובה המהירה!

המטרה הסופית היא למצוא נהגים מוכשרים ולא פחות חשוב תרבותיים שיכלו להשתתף במירוץ. התפרעות מיותרת, עקיפות מסוכנות והתנגשויות הם דברים שימנעו מהמששתף/ת להיכנס לנבחרת.

וטוב שאתה מציין את זה! מקווה שכולם יקראו את זה וגם יפנימו.

מה בדיוק חסר לך שלא כתוב באתר הרישמי בכל קטגוריה או בתקנון או שלא עניתי עליו כאן בפורום.

אני יותר מאשמח לדעת בכדי לעזור לך ולכל אלו שנמצאים בחוסר וודאות כמוך ולהוסיף זאת באתר הרישמי.

חברים כולכם מוזמנים להציף שאלות וטענות, אפילו אם משהו לא היה מובן באתר או לכל אורך ההרשמה אנחנו נשמח לדעת.

הדבר היחידי שהיה חסר הוא התאריך הסופי ליציאה לצרפת. אתה אומר שהוא עדיין לא סופי אז אני אמתין בסבלנות לתשובה. רק מקווה שתפורסם טרם סגירת מועדי ההרשמה.

טל.

פורסם

פורמולה ישראל שלום,

האם יש הגבלות מסויימות מבחינת גודל פיזי של הנהנגים?

מכוניות פורמולה רנו צפופות מאוד והשאלה האם נהג בגובה 2 מטר יתאים?

תודה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
פורמולה ישראל שלום,

האם יש הגבלות מסויימות מבחינת גודל פיזי של הנהנגים?

מכוניות פורמולה רנו צפופות מאוד והשאלה האם נהג בגובה 2 מטר יתאים?

תודה.

קספר שלום, עניין הגודל ידוע ולכן לכל נהג שיכנס לנבחרת ניצוק כסא מותאם אישית לגופו.

בכל מקרה קיימת איזושהיא הגבלה אבל היא אינה ספציפית אלא מורכבת מגובה, משקל ומבנה גוף.

ביום המיונים עצמו תהיה הדמיה של כסא פורמלה רנו על מנת לבדוק האם ישנה בעיה עם גודל המועמד ובעיות ספצפיות יפתרו במקום, בכל מקרה השאלה במקום וידועה לנו, לא נתעלם ונותיר מועמד באויר ונתן מענה לכך ביום המיונים עם המועמד הספציפי.

פורסם

שלום למארגני פורמולה ישראל,

ראשית אציין כי נכון לעכשיו, דף השאלות והתשובות באתר האינטרנט שלכם לא עובד (לפחות ב firefox, google chrome ו ie9) אלא מופיע דף לבן. למרבה המזל, שמחתי לראות שמתארח בקארספורום אשכול שו"ת לגבי התחרות.

לאחר שקראתי את התקנון, רציתי לשאול מספר שאלות.

1) תחת איזו מסגרת ביטוחית יערכו ימי המיונים? במידה והם נופלים תחת הקטגוריה של אימון ספורט מוטורי, האם הם יתנהלו תחת ביטוח מתאים לנהגים ולאנשי הצוות?

2) למיטב ידיעתי, אין בישראל נכון להיום התאחדות מוכרת המטפלת במרוצי פורמולה. איך בדיוק הולך להתנהל מרוץ כזו ללא השגחה של התאחדות מוכרת? האם בעצם אנו עדים להקמת התאחדות?

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

שלום,

אני מאוד שמח שהתאפשר לבצע פעילות שכזו.

לשאלה, המשתתפים במירוץ באילת יצטרכו לשלם על לינה באילת?

אם אני צריך משקפיים(לא מספר גבוה) אני יצטרך להרכיב משקפיים בעת הנהיגה או שזה בכלל ימנע ממני להשתתף?

תודה ושבת שלום.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

מירוץ פורמולה בישראל בדצמבר

ב-1 בדצמבר תארח אילת מירוץ פורמולה במסלול מיוחד שיוקם. המשתתפים ייבחרו רק לאחר מיונים וקורס נהיגת מירוץ בצרפת

http://cars.walla.co.il/?w=/4704/1849679

http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=77

http://www.facebook.com/formula.il

http://www.fil.yad2.co.il/

כל אחד שומאכר: מירוץ הפורמולה יתקיים באילת

לכבוד מירוץ מכוניות שיתקיים בסוכות, יאפשרו מארגני האירוע לכל משתתף להפוך לנהג מירוצים. תוכנית ריאליטי טלוויזיונית תלווה את התהליך באוקטובר (13 תגובות)

http://www.one.co.il/Article/177919.html

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

פורמולה ישאל שלום,

מתי יתפרסם לו"ז של האירוע,כיוון שעם כל הרצון הטוב חבל לשלם,ואז יתברר לי ולעוד אנשים שזה לא יכול להסתדר עם העבודה ולכן אני ועוד הרבה אנשים אני מניח רוצים לדעת את התאריכים מראש כדי שנוכל להערך בהתאם.

פורסם
שלום למארגני פורמולה ישראל,

ראשית אציין כי נכון לעכשיו, דף השאלות והתשובות באתר האינטרנט שלכם לא עובד (לפחות ב firefox, google chrome ו ie9) אלא מופיע דף לבן. למרבה המזל, שמחתי לראות שמתארח בקארספורום אשכול שו"ת לגבי התחרות.

לאחר שקראתי את התקנון, רציתי לשאול מספר שאלות.

1) תחת איזו מסגרת ביטוחית יערכו ימי המיונים? במידה והם נופלים תחת הקטגוריה של אימון ספורט מוטורי, האם הם יתנהלו תחת ביטוח מתאים לנהגים ולאנשי הצוות?

2) למיטב ידיעתי, אין בישראל נכון להיום התאחדות מוכרת המטפלת במרוצי פורמולה. איך בדיוק הולך להתנהל מרוץ כזו ללא השגחה של התאחדות מוכרת? האם בעצם אנו עדים להקמת התאחדות?

נכון לכרגע לא עלה דף השאלות והתשובות בעידכון הגירסא הבא בתקווה כמה שיותר קרוב יעלה דף תשובות ושאלות, תודה על ההערה.

1) מבחינת ביטוח, הביטוח הוא בחברת "לוידס" הוא מכסה את כל המשתתפים והצוותים העוסקים בדבר, מדובר בביטוח מלא שנדרש על מנת להקים אירוע זה ולא נחסך דבר בנושא.

2) אתה צודק אין התאחדות כזו נכון להיום ואתה צודק בפעם השניה ואכן אנחנו עדים להיסטוריה ולהקמת התאחדות שתאושר ע"י משרד התרבות והספורט הרשות לנהיגה ספורטיבית.

פורסם
שלום,

אני מאוד שמח שהתאפשר לבצע פעילות שכזו.

לשאלה, המשתתפים במירוץ באילת יצטרכו לשלם על לינה באילת?

אם אני צריך משקפיים(לא מספר גבוה) אני יצטרך להרכיב משקפיים בעת הנהיגה או שזה בכלל ימנע ממני להשתתף?

תודה ושבת שלום.

לא, מלבד העלות הראשונית של ההרשמה ליום המיונים אין עוד עלות נוספות, לא לטיסה בצרפת ולא למירוץ באילת.

משקפיים לא מונעות השתתפות במירוץ או ביום המיונים, לפי חוקי המדינה אתה חייב להשתמש במשקפיים בעת הנהיגה, מה גם שאתה לא רוצה לפגוע בראיה שלך כשאתה על 200 קמ"ש ומנסה להבין איפה מתחילה ונגמרת הפניה :-)

פורסם

שלום לפורמולה ישראל,

רציתי לשאול, בזמן הרשמתי באתר לא נתבקשתי לכתוב שום פרט כמו שם, כתובת וכו' . כל שנתבקשתי הוא לשלם, לציין מס' ת.ז ומספר טלפון.

האם הדבר תקין ??

• תוכן חדש...