Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר מדידה של צריכת דלק נאמר לי 1/8. שמתוכם 70% עירוני. זה ממש לא מה שאמור להיות לפי ידיעתי.

אגב, לא יודע אם זה קשור אבל יש לי נזילת שמן שפעמיים המוסך לא מצא איפה.. ובימים אחרונים זה מתגבר.. ככה ששוב אלך למוסך מחר.

האם זה קשור לנזילה ומה אפשר לעשות עם צריכת הדלק הגבוהה?

תודה רבה.

עריכה: לאחר שראיתי נושאים דומים אני רואה שאני לא רחוק מהממוצא של האנשים פה, אבל בכל זאת האם אפשר לעשות משהו? תודה.

פורסם

אם אתה לא רחוק מצריכת הדלק של אחרים (עם רכב כמו שלך) אז כנראה שהצריכה שלך לא כל כך גרועה...

אבל אם בכל זאת זה מפריע לך תוכל לבצע בדיקת 4 גאזים שככל הנראה תכוון אותך אל הבעיה אם היא קיימת.

פורסם

איזה שנה הרכב שלך??

הבאלנו שלי מגיעה ל1 ל12 וחצי משולב. אני מנחש שהרכב שלך ישן ולא מטופל??

היה לי ניסיון עם באלנו 96 והצריכה באמת הייתה מעפנה. מסקרן אותי איזה שנה הרכב שלך והנסיעות עירוניות?

בבאלנו דגם 2000 אני מגיע ל1 ל12 וחצי אפילו 1 ל13 משולב, רגוע ו65 אחוז בכבישים מהירים.

אבל ממה שאני יודע זה רק בגלל שמ2000 ומעלה שינו את הרכב.

אבל אם אתה אומר ש 70 אחוז אתה נוסע בעיר, והבאלנו שלך ישנה יותר אז זה הגיוני.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• תוכן חדש...