Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה ראב 4 ארוכה שנת 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לרכוש לעצמי רכב שני ולהנות איתו כמה שאפשר.

חשבתי ללכת על ג'יפון בכדי שאישתי ואני נוכל גם לטייל קצת בשבילים בסופי שבוע (שבילים בשבילנו זה "שטח" :) ).

אני מחפש רכב אמין שיסע בין 900-1,000 ק"מ בחודש (90% בנסיעה בינעירונית לא פקוקה).

ברשותי טויוטה RUNX שנת 2003 ואני מאוד מרוצה מהיצרן (0 תקלות בשנתיים + 60,000 ק"מ שנסענו בזמן זה, טפו טפו טפו)

ראיתי למכירה ראב 4 ארוכה שנת 2001 יד ראשונה עם קילומטרז' של 220,000 ק"מ שטופל במוסך היבואן.

השאלות שלי לגבי סוג הרכב הן (בהנחה שאני אקח את הרכב לבדיקה במכון והבדיקות תהיינה תקינות):

1. האם הוא בנוי להחזיק עוד קילומטרים רבים או שהוא הולך לגמור מנוע בקרוב?

2. האם רכב משנתון שכזה אמין או שאני אטייל איתו ממוסך למוסך?

3. האם לרכב תקלות נפוצות שבגינן כדאי להתרחק ממנו כמו מאש או שהוא בסדר למרות השנתון שלו?

4. מה צריכת הדלק הבינעירונית שלו בהנחה שאני נוהג בצורה רגועה ולא מאמץ אותו?

5. עוד טיפים מבעלי טויוטה ראב 4 משנתון זהה?

תודה מראש על העזרה,

אסי

• תוכן חדש...