Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Bluetooth OBD2 + Torque

moryoav
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש נסיון עם הELM עצמו שעובד בBT אבל אני עובד ישירות מול מחשב שהתקנתי ברכב.

זה עובד נהדר ואתמול למען האמת בדיוק איפסתי קוד לתקלת מנוע שאכן כיבתה את הנורה של בדיקת המנוע.

לא מזמן אשתי קיבלה טלפון של HTC שהתקנתי עליו את הגרסא החינמית של טורק אבל עדיין לא יצא לי לנסות להתחבר ולראות איך זה נראה.

לדעתי זה צריך לעבוד ולא צריכה להיות בעיה גדולה. במקרה הכי גרוע הסורק הזה לא יקר ואתה תמיד יכול להוריד תוכנות OBD חינמיות ללפטופ ולהתחבר לרגע אם אתה צריך להריץ דיאגנוסטיקה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שאלה טובה מצתרף לשאלה גם ,

כעיקרון לפטופ במחשב מסך 17 אינץ תוכנה של מוסכים רצינית שעולה המון (יש מקורות הורדה...) נותנת לך כל דבר שרק תירצה

...באמת מה היכולות של תוכנה מעולה על מסך 4 אינץ ,תגיד לי אתה ,אני על אייפון אבל אם זה יותר טוב אקנה גם גלאקסי :)

פורסם

ברור , זה נותן לך הכל מכל החיישנים , יש אפלקציות גנריות ויש אפלקציות שמוכוונות לרכב שלך ויודעת מה משמעות על חיישן ומידע רלווני עליו מה זה בעצם אומר לך עליו , כמובן איפוס הנורה אפשרי . וניקוי הסטוריית תקלות ,לצורך בדירה עם היא חוזרת שנית. אולי זה לא להחליף חיישן אולי משהו גולם לזה , אז צריך לבדוק אם רכב שלך נותן את המידע לתוכנה(טורק) ספציפית לא רק דברים גנריים כמו מהירות סלד צריכה תקלות.... :) שמח שעזרתי . אגב זה עובד עם הכל יש רק 60 שניות לסנכרן בין החלקים לאחר מיכן זה ניכבה .

פורסם

מידע על חיישנים תלוי במחשב הרכב.

טורק מלאה כתוכנה תומכת מהמון חיישנים.

קחו בחשבון שהמחשב של הרכב תומך בכמות די מצומצמת של חיישנים :x

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
לי יש שניים כבל וBT לא מתחבר לרכב שלי עם שום תוכנה (

פולו 98 AER.

לא מבין למה

תגיד מה שם הרכיב שיש לך + תמונה נימצא לך את הקודים לסינכרון . איזה מערכת הפעלה אתה עובד?

windows 7/8 מוצא ומתקין דרייברים לבד בלי כיוון יציאות ....ושטויות של פעם

פורסם
תגיד מה שם הרכיב שיש לך + תמונה נימצא לך את הקודים לסינכרון . איזה מערכת הפעלה אתה עובד?

windows 7/8 מוצא ומתקין דרייברים לבד בלי כיוון יציאות ....ושטויות של פעם

וינדוס 7 יש לי כזה http://www.ebay.com/itm/Mini-Bluetooth-v1-5-OBD2-ELM327-Interface-Auto-Car-Diagnostic-Scanner-Adapter-/370768549435?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item565387163b

הנורות נדלקות על הELM הזה.

והשני עם כבל כחול.

ניסיתי גם דרך מכשיר האנדרויד עם התוכנה TORQUE אבל כותב לי שלא מצליח להתחבר ל ECU ואני שובר את הראש לא מבין למה.

גם אם מכשיר כזה לא הצלחתי להתחבר http://www.ebay.com/itm/Universal-Vehicle-Car-Care-CAN-BUS-OBD2-OBDII-Code-Scanner-Reader-/251137270917?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a78f2a485

משהו פה מסריח.גם כשהיו לי בעיות עם מערכת ההצתה וחיישן למבדה מת לא נדלקה נורה בדוק מנוע וגם נורת לחץ שמן לא נדלקה מעולם (גם כמסובבים את המפתח בכמה שיות הראשונות).

• תוכן חדש...