Jump to content

moryoav

  • הודעות

    10
  • כאן מאז:

הנקודות של moryoav

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. כתוב באמת שה- 1.6 הוא מצמד כפול (זה רובוטי?) ושה- 2.0 הוא טיפטרוניק. הטיפטרוניק יותר עדיף לגרירה באמת? אז עדיף ה 2.0L למרות שיש לו פחות כ"ס?
  2. באסה, התכוונתי באמת לספורטאז'... אין לי דרך לערוך את הפוסט המקורי, אולי מנהל יכול לערוך? סליחה!
  3. שלום! מתלבט לגבי קניית קיה סורנטו, כשאחת המטרות היא גרירה של קרוואן במשקל ברוטו של עד 1500 קילו. כל הדגמים מאפשרים לפי המפרט גרירה עם בלמים של עד 1600 קילו. יש את דגם הבנזין 2 ליטר ויש את דגם הטורבו שיש לו יותר כ"ס ומומנט אבל הוא 1.6 ליטר. מה יהיה עדיף לגרירה? נפח מנוע 2 ליטר או הטורבו של ה- 1.6? https://kia-israel.co.il/catalog/mifrat-sportage.pdf תודה!
  4. מתעניין ברכישת קרוואן ברוחב של 245 ס"מ, קראתי שמותר לגרור נגרר שרחב בלא יותר מ 20 ס"מ מכל צד של הגורר, זה אומר רכב ברוחב של 205. יש רכבים כאלו בכלל? התקנה נכונה?
  5. מדובר בנירו היברידית ולא פלאגאין ואין לה הטענה. המושב האחורי רק מאפשר קיפול גב המושב לטובת הרחבת מקום האחסון של תא המטען, האם יש דרך להרים לחלוטין את המושב עצמו? לא מצאתי אפשרות כזו או אזכור לזה בספר הרכב.
  6. זה ישמע קצת מוזר אבל אני לא מצליח למצוא את החלק שאליו אמורה להכנס חגורת הבטיחות האמצעית האחורית בקיה נירו 2017 (אבזם נקבה? לא יודע איך זה נקרא) למישהו יש את הדגם או אולי דגם דומה? ניסיתי לחפש תמונות או סרטונים ברשת, ניסיתי למשש מתחת למושב או אחורה אל תוך תא המטען, ללא הועיל.
  7. האם למישהו יש נסיון עם זה: http://www.amazon.com/Bluetooth-ELM-Scanner-OBDII-Diagnostic/dp/B004B7YXOM/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1312721701&sr=1-1 בשילוב עם זה: https://market.android.com/details?id=org.prowl.torque&feature=search_result
  8. תודה.
  9. לבד - לא, זה קצת גדול עלי. יש איזה הערכה כמה זה צריך לעלות?
  10. שלום לכל המומחים, בכל הרכבים שהיו לי עד היום, כיבוי הרכב היה מביא גם להפסקת הזרם המסופק למצת הסיגריות. הדבר היה חשוב עבורי כי יש לי דיבורית Bluetooth שמחוברת באופן קבוע לשקע הזה. החלפתי עכשיו לסקודה פאביה (ספייס) ובה שמתי לב שכיבוי הרכב וניתוק הסוויצ' לא מביא לניתוק מצת הסיגריות, הדיבורית ממשיכה לקבל מתח. אני מניח שעל פני זמן מסוים יש בכך סכנה של פריקת המצבר. (אגב, ברכב החדש הסטראו דווקא כן מפסיק לעבוד כשמכבים את הרכב). האם יש דרך לשנות את זה? אשמח לחוות דעתכם... תודה. י.
×
×
  • תוכן חדש...