Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב לא מניע אודי A3 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

היום לאחר נסיעה מתל אביב לפתח תקווה עליתי לביקור משפחה קצר

לאחר כשעה חזרתי לרכב והרכב לא הניע ולא היה רעש של נסיון הנעה/הצתה. הנורה של ההגה החשמלי הייתה בצבע צהוב וכמו כן הופיע לי סימן של מצבר על הצג גם בצבע צהוב.

התקשרתי לשירות אודי ולהפתעתי למרות שזה יום שבת הגיע אלי שירות דרך תוך פחות מחצי שעה ( כזכור אני תקוע בפתח תקווה )

הבחור הגיע אלי חיבר מצבר למצבר שלי והניע לי את הרכב. בדק לי את המצבר ואמר לי שאני חייב להחליף מצבר.

כמובן שמחר אני אסע להחליף מצבר אבל רציתי לדעת האם זה הגיוני שרכב חדש יחסית שנתיים על הכביש כבר צריך להחליף מצבר ( 30000 ק"מ) או שכנראה שיש בעיה נסתרת עם החשמל של הרכב שאני עוד לא עליתי עליה

תודה לכולם ושיהייה שבוע מעולה :)

פורסם

ייתכן מאוד שהמצבר התרוקן עקב צריכת זרם פרזיטית או/גם המצבר סיים את חייו המועילים.

מצבר עלול למות גם אחרי שנה.

איזה כייף לי :)

פורסם

ניתן לבדוק צריכת זרם פרזיטית בעזרת מד-זרם המחובר בטור לצרכן 'החשוד' והסווי'ץ במצב OFF.

בכול מקרה תתחיל מהדברים הפשוטים קרי בדיקת המצבר תחת עומס והחלפתו במידת הצורך.

האם בוצעה התקנה חדשה של מערכת שמע או קודן ברכב בזמן האחרון ?

אולי שכחת אורות דולקים למרות ההתראה הקולית ?

במידה והבעיה לא נפתרה רצוי לגשת למוסך מורשה הייבואן.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...