Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי את הג'יפ הזה כמעט 7 חודשים ומאז שקניתי אותו תמיד היה לו צריכה של 1ליטר על 7 ק"מ.

עכשיו בשבוע האחרון תדלקתי כבר 3 פעמים וראיתי שב 230 ק"מ המחוג של הדלק יורד כעמט ל0 אז אני מתדלק ונכנס לי 54 ליטר ועשיתי חישובים כבר 3 פעמים ויוצא לי תמיד צריכה של 1/4 שזה מוגזם ומטורף וזה אף פעם לא היה.

חשוב לציין שהנסיעה רוב הזמן בעיר כרגיל ולא השתנה שום דבר והנהג אותו נהג תמיד.

עשינו בדיקה במחשב וראינו שהכל תקין הצריכה נורמלית ואין תקלות בחיישנים ושום דבר, אז מה זה יכול להיות?

האם יתכן ומילאו בתחנה דלק מהול או סוג חרא של דלק שנשרף מהר?

אמרו לי ללכת לבדיקת CO וזה יתן לי את התשובה אם צורך יותר מדי או שהצריכה נורמלית. האם יעזור?

בקיצור האם יש לכם רעיון מה קרה פה?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

שלום,

צריכת הדלק של טוסון בנזין עם מנוע 2.7 ליטר V6 ידועה כגבוהה מאוד.

אני מאמין שאין לך יותר מדי מה לחפש - זה רכב צמא לדלק באופן כללי.

http://www.kml.co.il/Car/%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99_%D7%98%D7%95%D7%A1%D7%95%D7%9F_2005_3122

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חבר, אני יודע שהטוסון הוא צמא והוא אצלי כבר חצי שנה ותמיד הוא עושה 1/7 תמיד תמיד,

אז מה פתאום עכשיו השתנה? ל 1/4?

אני חושש מדלק מהול.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

תבדוק את כל נושא מערכת האוויר ומערכת הדלק והיחסים ביניהם כמו שכתבו קודמיי.

חיישני חמצן לפני ואחרי הממיר.

ממיר

סעפת יניקה\מצערת

תערובת דלק אוויר

משאבת דלק

פילטר אוויר

אגזוז

יכול להיות שיש לך חיישן דפוק שמראה על למבדה תקינה ובפועל הבדיקה תראה זיהום מאוד גבוה.

יכול להיות שיש לך חיישן תקין אבל פשוט מוזרק יותר מידי דלק ואתה תראה למבדה לא תקינה גם כן.

מקווה שאני לא מתבלבל כאן אבל אין מצב שרכב שעושה לך 1 ל 7 שסה"כ לגודל הזה של הבהמה הקוריאנית זה אפילו הגיוני, פתאום יעשה לך כמעט 50 אחוז פחות.

אני אמליץ לך על המעבדה לרכב בחולון או לידם יש את ינקו (מומחה לקרבורטים אמנם אבל הבן אדם דיאגנוסטיקן בנשמה שלו).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...