Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאילתה: בפיזו הנ"ל צריכת דלק מוגזמת של 5.5 ק"מ לליטר, כמו כן נבדק במכשיר 4 גזים למבדא וCO הושוה עם הוראות יצרן נמצא תקין, כל הפרמטרים מבחינת ניהול מנוע בבדיקה בסורק מחשב מקורי של פיזו תקינים לחלוטין , גם בדיקת תיזמון מנוע נמצא תקין לחלוטין לציין שהרכב לא מזייף כלל וכלל , כמו כן בבדיקת המחשב שנעשתה נמצא תקלה קבועה בממיר מומנט של הגיר האוט אך מלבד קוד התקלה הנ"ל ונקישה בהחלפת ההילוך הראשון אין שינוי בנסיעה ולצין שההילוכים מחלפים בזמן,

אשמח לשמוע האם מישהו כאן בפורם יכול לשפוך אור ולסבר את אוזני לגבי אפשרות לתקלה.

תודה

פורסם

תתחיל לדעתי מהדברים הפשוטים - לחץ אויר בצמיגים. האם נבדק ?

שנית - לא ציינת אם הצריכה היא בעיר או בבינעירוני ? אופי הנסיעה ? (רגוע, או "עצבני").

alfa 156 2.5.

פורסם

היי,אני כבר חסר אונים. הרכב ניכנס לבדיקה למוסך מורשה יבואן. וגם אצלכם עבר בדיקת 4 גזים שנמצאה תקינה לחלוטין.כמו כן נבדק גם שם שבלמים לא תפוסים,לחץ אויר הכל יצא תקין. אשמח לכל רעיון אחר שעדיין לא ניבדק תודה מראש אבי

פורסם

האם נבדק צינור הדלק להראות שהוא שלם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איציק שלום רב,לא ידוע לי שהוחלף חיישן הלמב הדר,הרכב אצלי כחודש. אבל הרכב ניסרק ע״י סורק מקורי ויעילות הלמבדא היית תקינה. האם עדיין על סמך נסיונך יכול להיות שלמרות הבדיקה החיישן מזייף. תודה מראש אבי

פורסם
ספר לנו קצת על הרגלי הנהיגה שלך, כמה ק"מ הרכב נוסע בממוצע פר שבוע\חודש ואיך ?

איציק

הרכב נוסע בשבוע כ100 ק"מ בתוך העיר מבלי להתקע בפקקים ובסופי שבוע מחוץ לעיר עוד כ100 ק "מ בנהיגה רגועה מבלי למשוך הילוכים ומבלי לסחוט את דוושת הבנזין.

תודה אבי

פורסם

מהיכרותי עם צרפתיות, כרגע ברשותי גם 306 וגם קסארה יש עוד אופציה לחשוב עליה שהרכבים של "אכלו דלק", שנסעתי ללא תרמוסטט!, בנסיעות בינערוניות, במיוחד בלילה,הרכב היה קר והיה מתאמץ מאוד, לכן שתה יותר דלק, תבדוק גם את זה

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

406 נפח מנוע 2,0 ,

צורכת בתוך העיר בנסיעה הכי רגועה כ-5 ק"מ לליטר ,

וזה בשתי ה 406 שהיו לי בעבר , אני זוכר נתון זה בוודאות , שתיהם היו במצב מכני מושלם .

באיזה עיר אתה מתגורר ?

• תוכן חדש...