Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי רצה גרסא נוספת ל-500 ולא קיבל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפעם, משהו קצת שונה: 500 בתחפושת של דודג'. אני מניח שיהיה ניתן להשיגה בארה"ב בלבד (או ביבוא אישי, אם מישהו ממש, אבל ממש רוצה).

S8C1QVaVSYY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא הבנתי מה זה אמור להיות...?

זה שיש לה מדבקות של דודג' על המנוע ועל הדלתות הופך אותה לגרסה נוספת?

מה נסגר איתך ומה נסגר איתם? :wink:

פורסם

מה זה הכפתור שנמצא מתחת למקום שבו אמור להיות כפתור ביטול ה-ASR? תמיד הייתי בטוח שזה רק מכסה לבורג של הקונסולה , בדומה לדמוי הכפתורים של הרדיו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

1.אם לא שמת לב זאת מכונית הולנדית.

2.לא הייתי ממלציץ להביא 500 מארה"ב, ה 500 האמריקאי שונה לגמרי מהאירופאי לא נראה לי שיש בורג זהה בין השניים.

3.לקרייזלר יש את השיפורים שלהם שמתאימים לוויפר,300,צ'רג'ר וכל השאר, לפי כמה ימים גם הוציאו אביזרים ל 500 שזה הרבה יותר מצחיק מהמכונית בסרטון.

87196.jpg

4.אם אתה רוצה גרסא מיוחדת של ה 500 אז היום הם הוציאו את גוצ'י הפתוחה.

f_500c_gucci_11.jpg

אייל

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אם אתה חושב ששתי מדבקות וסמל על ההגה משנים משהו, יש גם בישראל מבחר גדול של מדבקות NoFear שיכולות להוסיף לפחות 15 כ"ס.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הרעש בלחיצה על הכפתור של המזגן מחריד.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא הבנתי מה זה אמור להיות...?

זה שיש לה מדבקות של דודג' על המנוע ועל הדלתות הופך אותה לגרסה נוספת?

מה נסגר איתך ומה נסגר איתם? :wink:

נדמה לי שהקטע פה זה הצליל של המנוע.

בטח זה מגיע עם משהו בסגנון soundracer מובנה.

מפגר לחלוטין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...