Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מסוחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה חיפושים מצאתי את הרכב שנראה לי מתאים רנו מגאן קופה 97יד ראשונה 130 אלף .

התקשרתי לבן אדם ושאלתי אותו בקשר לרכב ,הוא ישר שאל אותי איזה רכב ישר הבנתי שזה סוחר .

הוא אמר לי שהגעתי לסוכנות רכב ושאל באיזה רכב אני מעוניין ,אמרתי לו שאני לא מעוניין בלקנות רכב מסוחר ואז הוא אמר לי שאני צודק כי כולם גנבים ושאני צריך ללכת עם טלית ברחוב.:lol:

השאלה הנשאלת כדי לעשות שיחה נוספת לאותו סוחר ולנסות לברר עם יש ספר טיפולים לרכב ושהקילומטרז מקורי או פשוט לוותר ולהמשיך לחפש?

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סה"כ יעלה לך כמה אגורות להרים טלפון אז מה מונע ממך?

בכל מקרה, אל תתפח תקוות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא כל סוכנות טרייד-אין פסולה מראש.

לעומת זאת, אחת כזו שמסתתרת במודעות הפרטיות היא אכן חשודה.

ברר באיזו סוכנות מדובר וברר עליה ספציפית (פה,אצל רייב גוגל).אולי המודעה עלתה בטעות בפרטיים,אולי אתה לא שמת לב ודגת אותה מתוך המודעות של הסוכנויות.

יש הרבה חאפרים בענף, ויש מס' מצומצם של סוכנויות אמינות שקניה אצלן בטוחה יותר אפילו מקניה מאדם פרטי.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מצטער שאני מציק, האם בכלל שווה לקנות רכב מסוחר כי עם זה הנתונים האמיתים של הרכב למה בעל הרכב לא מכר אותו בעצמו?

כי כמעט כל רכב שמגיע לסוחר מעלה חשד.

פורסם
לא כל סוכנות טרייד-אין פסולה מראש.

לעומת זאת, אחת כזו שמסתתרת במודעות הפרטיות היא אכן חשודה.

לא, היא לא חשודה, היא פסולה! מי שמסתיר את העובדה שהוא סוחר ואיננו הבעלים של הרכב, מסתיר עוד פרטים.

:turn-l:
פורסם

תראו יש ויש.

לפני 10 שנים בערך, מישהו קישר את ההורים שלי עם סוחר מכוניות, אבא שלי רשם לו כמה דגמים של מכוניות, שאם הוא מקבל אותם, שיתקשר אלינו ישר, באותו יום באים.

ככה קנינו ממנו פיג'ו 406, בזמנו הייתה חדשה במחיר מטורף, 30KKM עברה ועלתה 72K שקל.

באותו יום הגענו כמה שיותר מהר, בדקנו את הרכב, לקחנו נסיעה קטנה, וסגרנו.

כבר 10 שנים בערך, יש שקט. (גיר עושה בעיות, אבל זה מחלה ידועה, בניגוד, מנוע לא נפתח כבר 200KKM ובמצב מעולה!).

אחרי שנתיים התקשרנו עוד פעם, אמר יש לו קוואליר.

הלכנו ראינו, היינו לחוצים כי הרכב השני שהיה כבר מת (לא הפיג'ו), היה טוב ונחמד, סגרנו.

זה לא היה מציאה, הביא לנו מחיר נמוך מהשאר, אבל נאלצנו לעשות יישור קו. (בעלים קודמים לא טיפלו בה כמעט).

בקיצור, מה שניסיתי לומר, שסוחר לא בהכרח גרוע ונותן לך רכב חרא, צריך לבדוק טוב טוב את הרכב.

בקשר לשאלה, למה הבעלים מכרו לסוחר, ולא פרסמו לבד, לדעתי זה בגלל עצלנות ולחץ לכסף, מעדיפים לקבל כמה אלפים פחות מהסוחר, מאשר "להתעסק" עם יד 2.

(שוב פעם טיפשות, הוא מוריד להם בערך 10-15 אחוז, תלוי ברכב).

לגבי הרנו, קצת לא הגיוני שרנו קופה תיהיה יד 1 ולא תיחטף.

זה רכב שצעירים חולים עליו.

בכל זאת, אם כבר רנו, ואם כבר צרפתיה, תחפש רק ידניות, בשנים הללו הגירים האוטומטיים גרועים ולא אמינים אצל הצרפתיות.

תבדוק אפשרות של מגאן 5 דלתות ידנית. רכב די מוצלח. (כמו ה3 דל', אבל גדו יותר).

פורסם

טוב הרמתי טלאפון לסוכנות ונאמר לי שלרכב יש ספר טיפולים טסט לשנה והוא בלי פגיעות שלדה .

שווה לנסוע לבדוק את הרכב? ואם כן מה הכי כדי לבדוק .

אההה דרך אגב הסוכנות היא בחולון נקראת קאר פור יו(car for you)

מישהו מכיר?

פורסם

במידה והחלטת לבדוק את הרכב, כדאי מאוד לקחת אותו למכון טסטים המרוחק מהסוחר.

בדרך כלל (לא תמיד) ישנה "קומבינה" עם מכוני טסטים קרובים, ולא אחת סופר על כך בפורום, שרכב שנלקח לבדיקה נמצא תקין לחלוטן, וברגע שהבעלות הועברה התגלו ליקויים ברכב שאמור היה להיות תקין לחלוטין לאחר הבדיקה.

אם זו הפעם הראשונה שלך בה אתה רוכש רכב כדי לגשת עם אדם בעל ניסיון שכבר רכש מספר רכבים וייעץ לך בנושא.

או שהדבר הפשוט ביותר הוא לקחת לבדיקה במכון טסטים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה לא פעם הראשונה הרכב הקודם שלי 106 XSI

נקנה מאדם פרטי והשאלה אך אני מתנהג עם סוחר כמה אפשר להוריד אותו כמה אפשר להתמקח איתו? ומה כדי לבדוק ברכב לפני שאני לוקח אותו לבדיקה לפי מה שאני זוכר בדקנו אז את השלדה שאין שינוי צבע שהרכב לא עבר תאונה בן דוד שלי אפילו עבר עם מגנט על האוט (הוא אמר שאם האוטו רותח אז המגנט לא נמשך לשם, קטע הזוי)

לבדוק שמן ,לבדוק שיש נוזל קירור ולא מים לבדוק שהילוכים עוברים חלק ואין חריקה ולבדוק שהקלאץ לא גמור לבדוק איתותים ומזגן וכמובן את הבלמים.

עם שכחתי משהו אני אשמח עם תוסיפו.

ודרך אגב מישהו מכיר את הסוכנות CAR4U בחולון?

אשמח לקבל חוות דעת.

פורסם
בן דוד שלי אפילו עבר עם מגנט על האוט (הוא אמר שאם האוטו רותח אז המגנט לא נמשך לשם, קטע הזוי)

מרותך, לא רותח. מגנט (מהסוג שמשמש לפרסומות) נדבק טוב לפח צבוע, אבל אם יש שכבה של חומר פחחים מתחת, הוא לא ידבק. לא הזוי.

:turn-l:
פורסם

כל סוחרי הרכב ומגרשי הטרייד אין מבחינתי ספולים על הסף

מספיק להסתכל בהסטוריה של הפורום ולראות באיזה נוכלים מדובר,

רק רכבים גמורים יש אצליהם, בת דודה שלי קנתה מאזדה מהשכרה

שבסוף מסתבר שהייתה מושכרת לימ"ר, והייתה קרועה עם שני ריתוכים בשלדה

אל תתעסקו עם סוחרי רכב,

הם נחשים,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
כל סוחרי הרכב ומגרשי הטרייד אין מבחינתי ספולים על הסף

מספיק להסתכל בהסטוריה של הפורום ולראות באיזה נוכלים מדובר,

רק רכבים גמורים יש אצליהם, בת דודה שלי קנתה מאזדה מהשכרה

שבסוף מסתבר שהייתה מושכרת לימ"ר, והייתה קרועה עם שני ריתוכים בשלדה

אל תתעסקו עם סוחרי רכב,

הם נחשים,

דבר ראשון אני לא קונה מזדה מהשכרה אלה רנו מגאן קופה שנת 97 יש מצב שבן אדם פשוט עשה טרייד אין לרכב ועם יש ספר טיפולים והרכב טופל כראוי יש שווה לקנות או לא?

פורסם

אנחנו לא מנבאי עתידות,יש הרבה אנשים שקנו רכב מסוחר,והרכב היה מצוין ומשרת אותם עד היום נאמנה.

ומנגד, יש אנשים שיש להם סיפורי זוועה.אני מציעה לך,לבודק את הרכב ב9 עיניים.לוודא הכול פעמיים

וכמובן אל תשכח לקחת את הרכב לבדיקה, במקום מרוחק ככול שאפשר מהסוחר.במידה ואפשר ללכת למוסך מתמחה ברנו

יותר טוב.

פורסם

כן, אבל רנו מגאן קופה חילקו רק למקומבנים באמת :twisted:

בכל מקרה, אני לא הייתי הולך לראות את הרכב מ-2 סיבות:

1. סוחר שמדבר ככה בטלפון לרוכש פוטנציאלי כבר מראה לך מה הפרצוף שלו ואיזה תשובה תקבל אם תהיה בעיה.

2. אין להם אף פעם. אבל אף פעם ספר טיפולים. יגידו לך - לך למוסך תוציא.

3. המגרשים האלו שצצים כמו פטריות אחרי הגשם בחולון הם מקומות מפוקפקים מאוד.

אולי מצד שני כדאי שתלך ותראה - ככה לא תתבאס שלא ראית.

בד"כ יש שמה רק זבל.

• תוכן חדש...