Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הפעם מבקש עצה עבור אחותי, הרכב יהיה רכב שני במשפחתה, היא רוצה אוטומט עד 101 אלף חדש מהחברה והעיצוב בהחלט חשוב לה, המלצתי לה על הפאביה אבל היא שללה אותה בגלל העיצוב, מכל הרכבים שבתווך המחירים הללו היא מוכנה לפג'ו 207 מנוע ה1.6 שעולה 101 אלף או גרנדה פונטו או פונטו איבו מנוע 1.4 גיר רובוטי.

מה עדיף מבחינת נוחות, הנאה מנהיגה ותא מטען די גדול יחסית והאם יש עוד רכב "מדליק" שאוכל להמליץ לה ?

והאם גם לפיג'ו 207 המזגן גרוע כמו ב206 ?

תודה בשמה.

פורסם

אני יכול לתת חוות דעת רק על ה207, המזגן שלה בסדר גמור מקרר כמו שצריך אפילו שהרכב שחור.

מבחינת עיצוב אין ספק שה207 היא דוגמנית גם מבחוץ וגם מבפנים :)

מחינת נוחות המושבים של ה207 טובים אבל היא קצת נוקשה יחסית וקופצנית בכבישים של ארצנו וזה מתבטא בעיקר במהירויות נמוכות.

הנאה מנהיגה יש לה, למרות שהתיבה האוטומטית די מסרסת אותה, אחיזה טובה על הכביש הגה מדוייק וטוב אבל יש האומרים שמנתק קצת מהכביש.

לגבי תא המטען 310 לא נחשבים נתון גבוה במיוחד אבל לטעמי אם היא לא צריכה להכניס מזוודות או עגלות על בסיס יומי זה מספיק(כמובן שאני לא מדבר על זה שאפשר להוריד את המושבים).

בכללי אני נורא אוהב את ה207 על אף החסרונות שלה והיא מספקת לי בכל אופן הנאה מהנהיגה בה :)

2017 Citroen C3 Shine

• תוכן חדש...