Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאדילק STS 05-04 או רכב דומה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שאתה נוסע על אימפלה זה טוב ויפה, אבל אין לך מה להשוות בין הרכב שלך לבין הקאדילק והC300.

לא משווה, בכלל! :)

אבל... זה בדיוק חלק מהקטע אתה מבין? :lol: אימפלה ולה-קרוס חולקות הרבה מכלולים משותפים מה שאומר שבעצם לה קרוס הרבה יותר קרובה לאימפלה מבחינת מחירי חלפים וטיפולים מאשר לקאדילק וזה בדיוק מה שהתכוונתי. אימפלה, מאליבו, לה-קרוס פחות או יותר אותה ליגה מבחינת מחירי טיפולים, קאדילק ו C300 ליגה מעל.

רשמת שאתה לא היית מוציא 300 ש"ח על נורה וזאת זכותך אבל ישנם אנשים שלא בדיוק אכפת להם וזה חלק מהמחיר של לנסוע ברכב עם קסנון.

לא אומר שלא הייתי מוציא, פשוט בקשר לנורה לא ידעתי שזה המחיר של נורת קסנון, בקטע הזה אני דווקא מבין לגמריי. זה כמו שאני אומר שלא הייתי מחזיק BMW כיוון שמחירי הטיפולים והחלפים יקרים אבל זה לא נכון, הכל פונקציה של כסף, אם היה לי אולי כן הייתי מחזיק BMW או מרצדס או קאדילק או C300 (אבל הכי סביר שהייתי מארגן אימפלה SS מנוע 5700 בייבוא אישי :lol:), אני דווקא מעריך לגמריי את האיכות שנותן רכב איכותי לעומת הפחונים ש 90% מהאנשים מסתובבים עליהם, גם במחיר של אחזקה יקרה.

אני לא שולל וגם לא יודע היכן אתה מטפל ברכב שלך אבל שוב אתה משווה בין 2 מכונות שאין בכלל מה להשוות.

אתה מדבר פה על רכב ששווה 200-230K, באמת נראה לך שאני יכניס אותו למוסך מדרכה? (או למשהו שהוא לא מוסך בכלל לפי מה שאתה אומר פה.)

אם אתה מזדעזע מהמחירים פה, שלח ה"פ ל-י.ל1 ושאל אותו כמה עולה טיפול באחד מהרכבים שלו :wink:

מבין לגמריי, שוב. הקטע הוא שהבן אדם שמטפל לי ברכב, אני סומך עליו יותר מאשר על מוסך מורשה, לפחות אני יודע בדיוק מה אני מקבל ואני משלם חצי מחיר, הסיפורים שאני שמעתי על מה שעושים במוסכים (כולל מורשים!) לא עושים טוב.

דרך אגב, הבן אדם החזיק אימפלה, אח"כ מאליבו ועכשיו לה-קרוס (ממש מלפני שבועיים) והוא מטפל במכוניות שלו בעצמו, כי הן סה"כ דיי דומות מבחינת מכלולים, ביואיק למרות ההילה היוקרתית יותר היא בסופו של דבר שברולט עם יותר יוקרה וגאדג'טים אבל המכלולים העיקריים דומים מאוד.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
אופק, אני לא דוגמה כאשר בנאדם רוכש רכב בלי שום קשר לBMW כל רכב יוקרה מודע לאחזקה שלו מלכתחילה ויודע שהוא משקיע סכום לא מבוטל על הרכב אז מן הסתם לא יחסוך על טיפולים על אחת כמה וכמה שזה רכב יוקרה, אין לי בעיה לשתף עם זה נחוץ כמה עולה טיפול לX5 או לסדרה 7 בוא נגיד לא זול בכלל... אז טיפול של קאדילק או של קרייזלר נחשב בעיני כמו מחיר טיפול של יפנית :lol:

בדיוק, אין בכלל מה להשוות בין עלויות האחזקה של האמריקאיות לעומת הגרמניות (וגם לא במחיר הרכישה)

אני מאחל לך שלא לתגיע למצב שבוא תשאל במוסך המרכזי כמה עולה מראת צד לסידרה 7 (רמז, קצת יותר מהסיפרה הראשונה בדגם הנ"ל רק באלפים)

1300? :shock:

מה זה בדיוק כולל?

צלחות ורפידות במוסך מורשה לכל ארבעת הגלגלים.

פורסם

אופק, כבר יצא לי לא פעם להחליף דברים ברכבים הנ"ל שהיו מחוץ לטיפולים שגרתיים כולל אותה החלפה של מראה בסדרה 7 אם אתה מכיר שהמראה עולה בסגירת הרכב למצב אופקי כלפי מעלה כמו דלת שחף של למבורגיני כמו... ככה שזה לא היה זול בכלל, בגלל איזה בן ז*נה שכנראה שיחק אם זה או לא הבין למה המראה במצב כזה ועוד מקרה שלפעמים הולכים איזה חיישנים מוזרים בX5 וכל החלפה שלהם גם נגמרת בהוצאה רצינית ככה שמודעים למחירים מלכתחילה, נסכם שחבל מאוד שמחירי טיפולים/חלפים הם לא כמו של אמריקאיות :-D .

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...