Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת,הבאתי HU חדש,והרכבתי אותו והוא עבד לעשר דקות של כיוונים ובדיוק שסיימתי לכוון,הרמתי טיפה ווליום והHU ניכבה ומאז לא רצה להידלק למרות שנישרף פיוז פעמיים והחלפתי אותו לחדש ועכשיו הוא בכל זאת לא עובד.לא יודע מה הבעיה יכולה להיות זה מרגיש כאילו לא מגיע לשם בכלל זרם חשמל,ניסיתי גם עם מנורת ביקורת ולא עוזר.

יש לציין שגם מנורת הגג לא עובדת כרגע זה כניראה כמה מקומות,אבל ניסית לאחר החלת פיוז לחדש ולא עובד,אני ממש מבקש עזרה כי המערכת מתחילה לעצבן אות כמה שאני משקיע ככה חוסר המזל.

יש לציין שזה אונו 1400 שנת 94 אולי מישהו מכיר,יש לה בעיות חשמל מעצבנות של פיוזים וכו'.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

חוץ מהפיוז של הHU עצמו בדקת את הפיוזים בקופסת הנתיכים של הרכב עצמו?

אני הייתי סולל כבלים חדשים לגמרי לHU ישירות מהמצבר ומפיוז גדול שמגיע אחרי הסוויץ' ואומר לצמת החוטים המקורית יפה מאוד שלום.

אני לא אתפלא אם יש לך קצר איפשהו לאורך צמת הסטריאו ברכב או שיש לך קצר בHU עצמו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן בתיבת פיוזים של הרכב החלפתי את הפיוזים השרופים,גם את פיוז הHU עצמו בדקתי שהוא 10A קטן והוא תקין.

אני בטוח שיש פיוז שרוף במקום ניכבה אל הכלים,מתחת להגה,פשוט אני חושש לפתוח את הפלסטיק שמתחת להגה כי הוא קשור לרוב הדשבור שלא יהיה נזק או משהו. זה משגע אותי,העניין שגם כשהוא עבד,והייתי בשלט באס של המונו מוריד אותו ל0DB שאומר שהסאב מכובה,הייתי מרים ווליום וHU היה ניכבה כאילו יש עומס כזה והוא נכבה בלי קשר לעומס על מערכת חשמל,והצלעות קירור של הHU היו חמות מהרגיל...לאן לפנות מאיפה להתחיל זה נורא מתסכל אדי מה היית ממליץ לי בלי הוצעה כספית כרגע לנסות לעשות?

אגב סלילת חיווט חדש לHU עלול להוות בעיה? פשוט לקחת פלוס מינוס מהמצבר על כבלים 16G? והוא לא צריך עוד משהו? כבל של MEMORY וכולי? רק כבלי מתח להעביר? תיתן לי רקע אנ ימאוד אשמח אדי תודה רבה לך,מעריך אותך אתה יודעה.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אם יש לך ספק של מחשב שאתה לא צריך - (לא על הספק של המחשב הביתי שלך כי אז גם עלול להיות מצב שלא יהיה לך מחשב)

תקצר את החוט הירוק והשחור בספק של המחשב בכדי שהספק יעבוד קבוע ואז תחבר את החיווט חשמל של הHU לחוט הצהוב בספק מחשב שהוא 12V ואת החוט השחור לחיווט שחור בספק מחשב ותנסה להדליק את הHU לבדוק בכלל אם הוא עובד.

זה שהHU התחמם בצורה שכזו מחשיד

אתה צריך טסטר 12V ולהתחיל לבדוק את הצמה של הסטריאו ברכב - לראות מאיזה חוט מגיע פלוס קבוע, מאיזה חוט אחרי הסוויצ' או שלא מגיע חשמל בכלל ואז אתה כבר מבין שיש לך נתק איפשהו בין אם זה פיוז או לא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה אדי על העזרה אני ינסה את הדברים סופ"ש הזה בשקט ככה,מבטיח לעדכן על שינויים כל שהם,ממש תענוג ליקרוא תגובות שלך אדי,מסביר באיפוק בצורה שכל אחד כול להבין ממש כיף. שום פעם תודה רבה..

אדי! תעשה לי מונו!! :lol: :lol:

ג'ינו.

פורסם

אה... אההממ... אה...

:shock:

Pioneer TS-X150

פורסם

קראתי פה את האשכול והבנתי שגם לי יש בעיה כזאת,

לפעמים הרדיו דיסק שלי נכבה ולא נידלק, ורק שמניעים מחדש או שמזיזים משהו אדום כזה ברדיו דיסק מאחורה איפה שכל הכבלים הוא פתאום נדלק, יש מצב זאת גם בעיה עם הפיוז?

לי זה קורה כשיש ווליום גבוהה או אם הכבל AUX שלי לא מחובר טוב ויש קפיצות..

פורסם

יש לך בעיית מגעים בצמת סטריאו - אתה צריך לחזק את כל החיבורים בחוטים שלה ולדאוג שהחוטים מבודדים היטב.

במקרה כזה הכי רצוי לחזור על ההתקנה מחדש.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...