Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לדעת איזה מגבר יותר טוב יש לי 2 ואני מתלבט

1: sony xm-5520

2: avantgarde

זה מגבר גדול עם 4 יציאות

אפשר לחבר את שניהם? או שעדיף שלא?

ויש לי רדיו דיסק של JVC

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=591718

רמקולים אחוריים של JBL

ואפשר המלצות לסאב וקומפוננט? תקציב עד 1500 שניהם.

פורסם

אחי תקנה מגבר חדש 1004 של JBL עולה 1000 ש"ח

וקומפוננט קדמי של מורל טמפו מומלץ למרות שאפשר גם JBL סידרה GTO השחורה

יצא 1500 תחכה עם הסאב

פורסם

סאב הבאתי יד 2 ..

ולמה לא להשתמש בהם?

לבנתיים אי אפשר להרכיב? אני רק רוצה שישמעו נורמאלי + סאב... ולאט לאט נתקדם

פורסם
אם יש לך אפשרות למכור את המגברים שיש לך אז ת מכור ותקנה אחד טוב, חבל שתשקיע בהתקנה ואז תפרק ושוב פעם תתקין

מה בעיה להחליף מגבר אחרי זה? הכל כבר מחובר פשוט לחבר את החוטים למגבר החדש...

טוב תודה לכולם.

פורסם

בוקר טוב

avirambd שים לב אני אענה מניסיון ולא מתוך צורך מוזר של העיקר לענות

הסוני הוא לא מגבר מוצלח ורוב הנמכרים בארץ הם משוחזרים שהגיעו על ידי "אפ אפ שיווק" שמצא פרצה והצליח לשים את ידו על מגברים משוחזרים בזול

אין שירות למגברים האלה והם כמו שאמרתי לא הכי מוצלחים

לגבי ה "אוונגרד" בגדול זה מגבר קוריאני מיוצר על ידי ARIEL CORP שהוא יצרן של מגברי איכות ממוצע פלוס להרבה חברות ידועות בעולם הסאונד, כמו כן הוא מייצר מספר מותגים משלו (תוך שימוש בטכנולוגיית של אותם חברות שהוא מייצר להם) שאותם הוא משווק בעיקר באירופה. (הונגריה בולגריה רומניה רוסיה ואוקראינה)

את האוונגרד שיווקו חברת דציבל שהייתה משווקת של קנווד ו JBL בארץ המון שנים

הם הפסיקו לשווק אותו לאחר שניופאן חייב אותם לשווק אך ורק מוצרים שהם מייבאים לארץ ולא נתן להם אישור לבצע ייבוא עצמי

ז"א שהמגבר צריך להיות בן 4 שנים במקרה הטוב אבל כמו שאמרתי אילו מגברים טובים וחזקים שהקרוס שלהם די מדוייק והם יכולים לעבוד שעות על גבי שעות בתנאי חום קשים ובמאמץ עבודה קשה ללא פרוטקשן ובאחוז עיוות נח וסביר לרמקולים

זה בכללי בלי לדעת על איזה דגם מדובר

בגדול אם המחיר טוב (שוב בלי לדעת על איזה דגם מדובר) אז אני הייתי שוקל את האוונגרד בחיוב

בהצלחה

דרור

פורסם
בוקר טוב

avirambd שים לב אני אענה מניסיון ולא מתוך צורך מוזר של העיקר לענות

הסוני הוא לא מגבר מוצלח ורוב הנמכרים בארץ הם משוחזרים שהגיעו על ידי "אפ אפ שיווק" שמצא פרצה והצליח לשים את ידו על מגברים משוחזרים בזול

אין שירות למגברים האלה והם כמו שאמרתי לא הכי מוצלחים

לגבי ה "אוונגרד" בגדול זה מגבר קוריאני מיוצר על ידי ARIEL CORP שהוא יצרן של מגברי איכות ממוצע פלוס להרבה חברות ידועות בעולם הסאונד, כמו כן הוא מייצר מספר מותגים משלו (תוך שימוש בטכנולוגיית של אותם חברות שהוא מייצר להם) שאותם הוא משווק בעיקר באירופה. (הונגריה בולגריה רומניה רוסיה ואוקראינה)

את האוונגרד שיווקו חברת דציבל שהייתה משווקת של קנווד ו JBL בארץ המון שנים

הם הפסיקו לשווק אותו לאחר שניופאן חייב אותם לשווק אך ורק מוצרים שהם מייבאים לארץ ולא נתן להם אישור לבצע ייבוא עצמי

ז"א שהמגבר צריך להיות בן 4 שנים במקרה הטוב אבל כמו שאמרתי אילו מגברים טובים וחזקים שהקרוס שלהם די מדוייק והם יכולים לעבוד שעות על גבי שעות בתנאי חום קשים ובמאמץ עבודה קשה ללא פרוטקשן ובאחוז עיוות נח וסביר לרמקולים

זה בכללי בלי לדעת על איזה דגם מדובר

בגדול אם המחיר טוב (שוב בלי לדעת על איזה דגם מדובר) אז אני הייתי שוקל את האוונגרד בחיוב

בהצלחה

דרור

תודה רבה דרור!.

לבנתיים אני אשתמש ב"אוונגרד" ולאט לאט אני אתקדם.

דרך אגב איך הרדיו דיסק?

• תוכן חדש...