Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אתמול העליתי נושא חדש פה ומשום מה הוא הורד ולא הבנתי למען האמת למה.

בכל מקרה אתמול בערב עליתי לחניון עליון והרכב מסוג סיטרואן C5 עשה מאמץ מה לעלות בעליה ומיד כשהגעתי לחניה כאילו ומשהו השתבש במנוע והוא התחיל להשמיע רעש חזק של שאגות מלווה ברעידות של הרכב, ברגע שאני לוחץ על דוושת הגז והרכב מתקדם באיטיות יותר ולא זז כמו שאמור לזוז לפי לחיצת הגז , כאילו הוא שואג ונותן גז עם רעש עמום מלווה בשאגה מהמנוע כאילו ועובד על ריק , אני חייב לציין כי הרכב זז אך באיטיות שמלווה ברעשים אלו, האוטו לא התחמם, מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שמדובר בטיימינג שנקרע והרס מנוע? האם ראש מנוע הלך? האם קשור לגיר שמת? או משהו עם השסתומים? אודה באמת לכל מי שיכול לתת התייחסות כי מחר אני הולך להתקשר לשירותי גרירה כדיי לגרור אותו למוסך ואני רוצה שיהיה לי שמץ של מושג במה מדובר.

פורסם

יכול מאוד להיות שצינור הפילטר ההאוויר סדוק או קרוע ולכן האוטו דורש יותר מאמץ ומשיע רעש חזק ,כמו כן יכול להיות גם בעיה בחוטי ההצתה שאינם תקינים ומזייפים וגורמים ללחוץ על הרבה גז שמלווה ברעש גבוהה

פורסם

אז לפי מה שאני מבין שאין בכלל מצב שמדובר במשהו מכאני במנוע או במשהו רציני יותר מדיי? להתמקד בבעיה חשמלית של בעיות הצתה?

• ספונסר פורום
פורסם

לפי התאור המעורפל שלך,נראה שמדובר על נסיה כשהגיר נמצא במצב חירום,ז"א הוא נמצא בהילוך 3 כל הזמן,במצב כזה האוטו יהיה ממש כבד והמנוע ישמע רועש הרבה יותר.

בעל מקצוע שמכיר את הדגם יזהה את התקלה ברגע.

אורן

פורסם
לפי התאור המעורפל שלך,נראה שמדובר על נסיה כשהגיר נמצא במצב חירום,ז"א הוא נמצא בהילוך 3 כל הזמן,במצב כזה האוטו יהיה ממש כבד והמנוע ישמע רועש הרבה יותר.

בעל מקצוע שמכיר את הדגם יזהה את התקלה ברגע.

אורן

גם אני מתרשם כמו אורן שהבעיה נעוצה בגיר לא תקין. חיבור למחשב במוסך יעלה על הבעיה בקלות.

• תוכן חדש...