Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלוקוס הכי טוב ביפו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנטה ריי!

אוכל מעולה, אוירה מגניבה והבריזה, אוי, הבריזה בלילה קיץ מהביל עם איזה בקבוק שרדונה קר... תענוג!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא יודע איזה אווירה אתה מחפש אבל בשבילי דגים וים זה רק מסעדת ''הזקן והים'' מול החוף.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מנטה ריי היתה מסעדת הבית שלי בתקופת תל אביב הפרועה. היינו מעבירים שם שעות עם אוכל מעולה ויין טוב מול הים, כמו שבגירה אמר.

לשימוש יומיומי יותר היה בזמנו את שבתאי היפה ביפו. מנות יפות וטריות במחירים שפויים. אין נוף לים, זה החסרון היחידי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

טוב, עפ"י מקורות זרים "התקופה של תל אביב הפרועה" עומדת לחזור.:wink:

דרך אגב, אם בא לך להצפין קצת, "פונדק הצלבנים" בנמל קיסריה מאוד מומלצת.

מאזטים שממוקמים באיכות איפהשהו בין ג'אקו למנטה ריי ומנות עיקריות מ-ע-ו-ל-ו-ת וכל זה במחירי ג'אקו.

פורסם

רק שבפונדק הצלבנים אתה צריך לבוא עם הרבה סבלנות ולא רעב. השירות שם איטי להחריד.

מנטה ריי מעולה מבחינת אוירה אבל הזקן והים עדיפה מבחינת האוכל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מנטה ריי מעולה מבחינת אוירה אבל הזקן והים עדיפה מבחינת האוכל.

איך בכלל אפשר לעשות את ההשוואה הזאת?

איך ניתן להגיד שהאוכל במסעדה שמגישה דגים שלמים בטיגון עדיף על מסעדה איכותית ברמה אירופאית עם בישול מוקפד של שפים מקצוענים??

הזקן והים אולי מצוינת בג'אנר שלה אבל אין לה שום סיכוי בכלל להתמודד בכל צורה של תחרות במנטה ריי.

בקשר לצלבנים, יש סיכוי שאתה מגיע (כמו רוב עם ישראל) בסופ"ש?

כי אז כמו רוב המסעדות "התיירותיות" בארץ, היא עמוסה לעייפה אבל במשך ימות השבוע, שרות מהיר ומקצועי.

ותעשו לי רק טובה אחת, שאף אחד לא ימליץ על מרגרט תייר, נמאס לי כבר לשמוע על המקום הזה.

מחירים מהתחת, אוכל בינוני ביותר ורמת נקיון והגיינה שמתאימה בקושי למסעדה בבומביי.

פורסם

אני לא יודע לגבי הלוקוס,

אבל סביצ'ה בורי והמנה של טונה אדומה ה"מנטה ריי" היו בלתי נשכחים

:-D

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני פחות התחברתי לאוכל של מנטה ריי. הם לא ברמה מספקת כדי להיות מסעדת גורמה ולכן אני משווה אותם לז'אנר העממי.

אישית מעדיף יותר את סגנון מאכלי הים של אידי.

לקיסריה ומקומות בסגנון לא מתקרב בסופי שבוע. גם כשהצלבנים ריק השירות שם איטי להחריד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בגירה, אני כבר מנער את החלודה מהחלקים הנעים במערכת :lol:..

לגבי מנטה ריי. זו לא מסעדת שף במלוא מובן המילה, אלא אחד השילובים הטובים בעיני בישראל של אוכל טוב, טעים ומושך, אווירה ללא תחרות, שירות מצוין, נוף מדהים וגוד ווייב בשפע.

כמו שבגירה אמר - שב עם חברה\חברים במרפסת על ארוחה טובה ובקבוק שרדונה בצ'ילר לידך, ואתה מרגיש כמו מיליונר בחופשה, לא פחות.

זו לא מסעדה פלצנית, המנות לא אוברפרייסד ואתה מקבל חוויה טובה מכל הבחינות.

בזמנו הייתי לוקח לשם חברים, משפחה, בחורות ושותפים עסקיים, והמקום מתאים לכולם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
דרך אגב, אם בא לך להצפין קצת, "פונדק הצלבנים" בנמל קיסריה מאוד מומלצת.

נתתי לחדר אוכל הזה 3 הזדמנויות שונות, כל אחת הייתה מאכזבת יותר מהקודמת לה.

שירות זוועתי, אוכל יבש שהוכן על ידי טבחים שהיו מסתובבים כרותי ידיים אילו היינו בערב הסעודית.

תכף בנצי יכנס לפה יסביר לכם מה זה "מסעדת דגים" טובה. :wink:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לבריאות!

פורסם
מנטה ריי!

אוכל מעולה, אוירה מגניבה והבריזה, אוי, הבריזה בלילה קיץ מהביל עם איזה בקבוק שרדונה קר... תענוג!!!

כולם יודעים שבאים למנטה ריי בשביל הלחם8)

TFSI Power

• תוכן חדש...