Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב עד 20000K

yohaymor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

אני מחפש רכב משפחתי\ספורטיבי שיתאים לנסיעות עירניות \ בינעירוניות גם ארוכות ללא פחד שיקרה משהו (לא שאני נוסע לרוב נסיעות ארוכות ) לרוב ברכב נוסע נהג יחיד , אני \ אמא \ אחותי אנחנו 4 נפשות שמשתמשים ברכב , כל אחד לסידורים שלו ,

אני מחפש רכב שיהיה חסכוני בדלק, עליות חלפים נמוכות , אמין , וחזק שנוכל להפעיל מזגן ללא הפרעה משמעותית לרכב . ושנרצה לנסוע ארבעתנו הדבר לא יהיה בלתי אפשרי , ( מה שמוריד את האופציה של ה3 דלתות) , התקציב הוא עד 20000-21000

אל תגידו לי לנסות לעלות קצת בתקציב כי כרגע אין את האפשרות , לכן אני מנסה למצוא את הרכב הטוב לתקציב הזה .

ישנם התלבטיות שאני לא סגור עליהם .

סיאט איביזה singo דלתות 5 , מנוע 1600 ידנית , הבנתי שהחלפים יקרים אך הרכב אמין ופחות או יותר עונה על הדרישות שלי .

פ'גו 206 לא מצאתי ביד 2 דגם של 1600 עם 90\110 כוחות סוס שגם הוא ידני וגם 5 דלתות בגלל זה אני לא יודע אם הדגם הזה קיים וגם אם כן אם הוא מוצלח בכלל .

מאזדה 323 אומנם רכב משפחתי יותר אך ה1600 בולעת יחסית ל1800 אותו מרכב לרכב , ל1800 קל יותר , ואני ממש לא מתכוון לחתור ל1800 .

רנו מגאן די מפחיד לקנות עם השוק הבעייתי שלה .

מה אתם אומרים על האופציות מה הכי כדאי מבינהם ? והאם אתם מציעים דברים אחרים ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל יש לך טעות בכותרת זה 20K

בקשר למכוניות מאזדה 323 אתה יכול להכניס בתקציב הנ"ל, ה 1600 גם בסדר, ל 1800 יותר קל אבל ההבדל לא משמעותי.

יש גם יונדאי אקסנט שנת 2002 שנכנסת לך בתקציב, 1500, גם רכב נחמד.

אם אתה מוכן לרדת בשנה, סיויק, אמינה ולא בולעת דלק.

אירופאיות וכו אם לא טיפלו בהם כמו שצריך אז יש מצב להרבה תקלות, אם אתה יכול להעלות את התקציב ל 30K אז אתה יכול לקחת כבר רכב מליסניג סביב שנת 2005, בטיחותי יותר וסיכוי נמוך לבעיות.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לידידה שלי יש אקסנט 2002 אוט שנה בערך, בלי בעיות מיוחדות, רק טיפולים שוטפים.

כנל חבר עם אקסנט 98 או 99 ידנית, הצורה העגולה, שם הפלסטיקה לא משהו. אין לו בעיות מיוחדות אבל הוא לא ממליץ על הרכב, מרגיש לו זול מידי.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...