Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DIXIE ראשל"צ - מתי כבר פותחים?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ילד, אה?! :) המקום הזה הוא מקדש בשבילי כבר יותר מ-10 שנים.

חבר טוב עבד שם כמה שנים טובות. אני זוכר את ימי החורף הגשומים, בהם הוא היה מביא לי קופסה עם כנפיים והום-פרייז. הרגשתי כמו מישהו שקונה סמים בסמטה אפלה. מצד שני, הרוטב הזה הוא באמת כמו סם.

פורסם

אני מקווה שמחר תהיה לי תשובה ממקור מוסמך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכלתי בדיקסי והיה לא רע, אבל כיוונתי יחסית גבוה (ארוחה על חשבון מקום העבודה).

אילו כנפיים אלו? באפאלו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אכלתי בדיקסי והיה לא רע, אבל כיוונתי יחסית גבוה (ארוחה על חשבון מקום העבודה).

אילו כנפיים אלו? באפאלו?

כנפיים מצוינות בנוף הישראלי, שום דבר יוצא דופן ביחס לדיינרים/ סטקיות בארה"ב.

מה שהכי מעצבן אותי בדיקסי זה שיש להם 5 תפריטים, כל פעם אתה בא, מפנטז על איזה מנה ואז המלצרית אומרת לך ,"לא, כריך ה BLT זה תפריט הלילה, אגז בנדיקס זה תפריט הבוקר ואנחנו עכשיו בכלל בתפריט ערב".

כושאלאמא שלהם, הפסקתי ללכת וזהוא!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אישית, כבר 3 פעמים יצאתי מאוכזב מהדיקסי.

פעם עוד היה להם לאן להרים את האף אבל היום, כשיש כל כך הרבה מתחרים להמבורגר בפרט ולתפריט שלהם בכלל ויש מספר רב של מקומות שמציע הום- פרייז וכנפיים טעימות מאוד, אני לא רואה סיבה לשלם להם את הסכומים המטורפים שלהם.

בפעם האחרונה שהייתי הלכתי על מנות קצת יותר רציניות (ויקרות בטירוף) של נתחי בשר משובחים... ממש אבל ממש לא התברווזתי (בלשון מרגול צנעני).

פורסם

שלמו קצת יותר, לכו לבראסרי, אין לזה תחרות.

סליחה ידידי המנהל, למרות בעלות משוטפת הקופי בר שם בכיס הקטן את הבראסרי שמצוינת בפני עצמה אבל לטעמי שמה יותר דגש על יחצנות מאשר על מצוינות (מה שהקופי בר עושה בדיוק הפוך).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
איתמר אנחנו עדיין מחכים לתשובה :lol:

ולגבי חסרי הידע בינינו, מתי ואיפה אמורה להיפתח הDIXIE בראשון?

צודק צודק. הפתיחה תתרחש כנראה בחמישי בעוד שבועיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...