Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DIXIE ראשל"צ - מתי כבר פותחים?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סליחה ידידי המנהל, למרות בעלות משוטפת הקופי בר שם בכיס הקטן את הבראסרי שמצוינת בפני עצמה אבל לטעמי שמה יותר דגש על יחצנות מאשר על מצוינות (מה שהקופי בר עושה בדיוק הפוך).

מצויונות זה בהחלט המילה של שתי המסעדות האלה.

הקופי באר היא מהמסעדות הכי טובות בארץ, תפרתי את התפריט שלהם מכל הכיוונים.

אתמול הייתי בבראסרי, הטעם של הסביצ'ה מוסר והקרפצ'יו שלהם עדיין בזכרון שלי.

גם נושא תודעות השירות שלהם שהגיע לרמות של אומנות זה משהו שקשה למצוא היום (גם בקופי באר וגם בבראסרי).

קיצר, זה מקום פשוט מעולה ושווה לשלם 200 שקל על ארוחה שם במקום 150 במקום אחר.

פורסם

מהבעלות המשותפת בראסרי-קופי בר-רוטשילד 12 נולד גם הוטל מונטיפיורי ששם ב א מ ת שווה לבקר.

חוץ מזה, העיסקית השווה בת"א היא בבראסרי.

דיקסי...פעם בשנת 1994 היא היתה באמת מצויינת. היום קצת פחות.

פורסם

לזכות ההדיקסי יאמר שהיא מצוינת היום בדיוק כמו שהייתה מצוינת ב 94, זה פשוט שאז היא הייתה אחת מעשר מסעדות מצוינות, היום היא אחת מ 100 מסעדות מצוינות (בתל אביב בלבד).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא הכל בדיקסי מעולה, ברור. בכל הקשור בכנפיים והום פרייז, הם החלוצים.

נכון שפעם היו שם תורים מטורפים, והיום פחות, אבל לא מזמן שמעתי שמדובר במסעדה הכי רווחית בארץ. מעניין אם יש אמת בדברים.

פורסם

אין שום כלים מעשיים למדוד את הנתון הזה וכל מי שאמר לך את זה פשוט הפריח נתון לאויר שאין לו כל אחיזה במציאות.

סבתא שלי הייתה אומרת "או טי געזאגט"

פורסם

הלכתי לפני שבועיים בערך לדיקסי וזהו, זו הפעם האחרונה. הכנפיים עלובות - הרוטב טעים, הכנפיים עצמן רזות ומרגישות כאילו שהן יצאו ממקפיא וחוממו - ההום פרייז אחלה אבל זהו. נותן לה 5 מ10. הכנפיים של אגאדיר למשל, טובות משמעותית (מבחינת הבשר, הרוטב זה משהו אחר, למרות שגם שם אחלה).

בראסרי נהדרת, סבסטיאן בהרצליה גם, זמנה של דיקסי עבר. אם אתם נורא, נורא רוצים כנפיים מחוממות ואת ההום פרייז, תזמינו משלוח מפילדלפיה (דיקסי במשלוחים). לפחות הסנדביצ'ים שלהם טעימים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני התאכזבתי בברסארי

לא ברור לי איך אפשר להתעכזב בבראסרי אבל על טעם ועל ריח...

לעומת זאת הקופי בר ברמה גבוהה מאוד אבל המחירים, אוי המחירים.... :smile:

לא מדובר ברמת המחירים של מול-ים ואפילו לא מדובר במסעדה יקרה מאוד (בהתיחס למתחרות באותה רמה), במיוחד לאור העובדה שבניגוד למתחרות יש בה גם מנות זולות מאוד שעדיין איכותיות וטעימות להחריד.

אם זוג בא ולוקח לדוגמא ראשונה ביחד, 2 עיקריות, קינוח אחד ובקבוק יין לא יקר להחריד, באמת שהנזק לתקציב השבועי הוא לא כזה נורא.

רועי,

סבסטיאן בהרצליה היא המסעדה האהובה ביותר על אישתי, בכל הזדמנות היא רק מנסה למשוך אותי לרביולי כמהין שלהם.

פורסם

אתמול הייתי בבראסרי, הטעם של הסביצ'ה מוסר והקרפצ'יו שלהם עדיין בזכרון שלי.

נסה את הקרפצ'יו של מיט-בר.

לטעמי הוא הטוב ביותר שאכלתי, עולה בכמה דרגות על זה של הבראסרי ושל סבסטיאן (שבסדר גמור לכשעצמם).

פורסם

נפתחה אתמול.

בתיאבון!

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על העדכון! :lol:

עכשיו רק חסר כמו בפורומים אחרים בקארס שיבוא מישהו וישאל "מה טווח המחירים" :wink:

נמנע מהמנהג הישראלי הזה ורק חוויות האם זה כמו בתל אביב או שעדיין צריך לנהוג עד לשם כדי להינות...

Confidence In Motion

פורסם

נפתחה אתמול בנוכחות שאראס (בעלים יחד עם חיים כהן) , פארקר פיני גרשון והמון סלבז.

אגב, אולי התאכזבתי בבראסרי כי אני בא בשעות מוזרות (1,2,3 לפנות בוקר)

בכל מקרה אם כבר משקיעים, אני מעדיף NG :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מעניין מה הרציונל של חיים כהן לפתוח עסק עם שותף אחרי שלפני שנתיים הוא בזבז כ"כ הרבה כסף (מעל מליון דולר) בכדי לקנות את החלק של השותפה שלו בדיקסי?

מוזר!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ביקרתי בפעם הראשונה היום.

יקר יקר יקר יקר !

לוקחים תוספת של 11 שקל על שדרוג להום פרייז שהוא טעים. אבל במשקל של 80 גרם (BBB נותנים 220 גרם ללא תוספת כסף).

שולחן 5 סועדים , 5 עיקריות 1 מנת פתיחה ו5 שתיה קלה יצא 430 שקל.

מיילא יקר אבל שיהיה שווה את זה , ע"ע סוהו.

• תוכן חדש...