Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב,

רציתי לבקש חוות דעת על מגבר GENESIS PROFILE 4, האם למישהו יצא להיתנסות איתו? איך הוא מבחינת איכות? וגם אני יודע שהוא רק 50 וואט רמס ב4 אום והשאלה אם הוא לא חלש מידי?

תודה מראש.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

הוא לא מאכזב, מגבר טוב אבל הוא מהסדרה הנמוכה ביותר שלהם אז לא הייתי ממליץ בחום.

יותר טוב מהייפוניקס המגבר הזה הוא כן.

בקשר להספקים שלו זה הכל תלוי איזה סט אתה הולך להגביר איתו.

פורסם

מגבר טוב, אעם אתה הולך להגביר דוטק אקטיבי או משהו כזה, זה מספיק.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אקטיבי אני בטוח לא הולך להגביר בזמן הקרוב, אבל אם אני אגביר איתו דוטק וסאב זה יהיה נציל ואיכותי מבחינת סאונד?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

מגבר טוב (בסוף זה ג"נסיס)

אני הייתי מעדיף לשמוע שאתה הולך להשתמש בו להגברה של הסט הקדמי בלבד

וזאת מכיוון שאני מאמין שג"נסיס לא עשו מגברים לא מדוייקים

מה שכן כח הפעלה מירבי אני לא חושב שתמצא בו

פורסם

חפש ביקורות של עופר דותן, לא פעם ולא פעמיים הוא הילל ושיבח אותו (ואמרו לי שהוא אחד שמבין).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

1. כמו שאיתמר אמר , מדובר במגבר שאני מכיר היטב בהחלט ממליץ עליו. בכמה רכבים של מקורבים שלי שביקשו ממני לבנות להם מערכת בחרתי במגברים מסדר הפרופייל ואני מאוד מרוצה.
  2. צריכה להישאל השאלה בכמה אתה קונה אותו - וזה על מנת לבחון איזה חלופות יש מולו בתקציב הנ"ל .
  3. עם כל הקומלפימנטים שאני יכול לתת למגבר הזה , לא הייתי ממליץ עליו באופן גורף לסאב. צריך לבחון באיזה סאב בדיוק מדובר ומה החלופות מבחינת מחיר שאתה יכול למצוא.
  4. לגבי השידוך שלו לדוטק , שמעתי את השילוב הזה והוא בהחלט יגביר אותו בצורה איכותית.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תודה על ההסבר עופר, מישהו מוכר אותו פה בחד 2 בפורום ב1100 שח,ואני רוצה להגביר איתו את הסאב שיש לי בחתימה.

פורסם

המחיר מעולה לדעתי, וגם הסאב שלך לא דורש הגברה מפלצתית, זה יהיה מספיק.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בהתחשב במחיר וברכיבים שאתה רוצה להגביר אני חושב שהגנסיס תהיה בחירה מעולה.

בהצלחה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב חברים היום מכרתי את המגבר שלי ואני זקוק לעצתכם לקניית מגבר חדש, בעיקרון יש לי שתי אפשרויות שחשבתי עליהם:

1. ג'נסיס פרופיל 4 המגבר שמדובר בתרד הזה.

2. אלפין PDX5.

שני המגברים מיד 2 בפורום, מה אתם יכולים להמליץ לי ?

פורסם

נזכרת בשרשור אחרי 4 שנים :lol:

ההמלצה תהיה רלונטית בהתאם לרמקולים שאתה מתכננן להגביר.

מתחדשת*

פורסם

הכול כתוב בשרשור הנל שפתחתי לפני חודש וחצי, מה שמוגבר הוא קומפוננט טמפו פאסיבי, וסאב DLS KW10.

• תוכן חדש...