Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנהנים העיקריים מהרפורמה שמציע השר שטרית: עניים שאין ברשותם רכב ויקבלו פטור מהאגרה. הרחבת הגבייה תאפשר את הוזלת התשלום.

ליתר הכתבה בוואלה לחץ כאן.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לא ברור איך תעבוד השיטה:

מה לגבי אנשי ההיי טק בעלי רכבי הליסינג? אין לחשוד בהם כמחוסרי טלוויזיות..

ומה לגבי אנשים בעלי יותר מרכב אחד? ישלמו תמורת שתי אגרות?

ומה קשור לעזאזל טסט לטלוויזיה!?

ואם יש לי רכב ואין לי טלוויזיה? על מה אשלם?

ולמה אנשים בעלי טלוויזיות אבל מחוסרי רכב לא ישלמו אגרה? הרי הגיוני שלאלו גם לא יהיו כבלים (וכן, אני מכליל, כי לרובם אין את האמצעים. ידוע כי ישנם כאלו שלא מתחברים לדיגיטילי מסיבות אחרות אבל הם מיעוט). אלו הם צרכני ערוץ 1 הגדולים ביותר.

לסיכום: שהשר שטרית ישב בכסא שלו ולא יעשה כלום. עדיף מאשר הנזק שהוא עלול לגרום..

למה קורה כ"כ הרבה פעמים שנבחרי ציבור הם האנשים שכאילו הכי לא קשורים לתחום עליהם הם מופקדים..

פורסם
:idea: הידעתם ? הערוץ הראשון הוא הערוץ הטלוויזיה היקר ביותר בישראל.

מה קשור עכשיו?... :idea:

קשור.

זה אחד הערוצים הכי פחות נצפים, ועם זאת היקר מכולם.

היה בו צורך ממשי לפני 20 שנה כשהוא היה היחיד, או לפני 15 שנה, כשהתחרות היחידה היתה ערוץ 2 - אבל כיום עם 2 ערוצים מסחריים-חופשיים ואינספור ערוצי כבלים, עבר זמנו של ערוץ 1. כבר מזמן היה צריך לגאול אותו מייסוריו ולבטל את כל המנגנון הזה של האגרה.

ולגבי גביית אגרה ברשיון הרכב - לא בטוח שזה יעבור את מבחן בג"ץ.

אם זה עובר המשמעות היא שיוכלו להעביר כל דבר בתור תוספת לרישוי השנתי של הרכב - מה דעתכם לשלם מס רכישה על עסקאות נדל"ן דרך הרישוי השנתי של הרכב? זה הגיוני בערך באותה מידה (כלומר בכלל לא).

וזה מביא אותנו לנקודה מעניינת - אגרת רדיו לרכב משולמת על כל רכב בנפרד (כלומר אם יש לי 2 מכוניות אני חייב לפי החוק לשלם סכום כפול) - אז הגיוני לגבות אותה בטסט.

אגרת טלויזיה לעומת זאת, אינה תלויה במספר המקלטים - אני יכול להחזיק 20 טלויזיות בבית ולשלם אגרה פעם אחת - כחוק. אז מה קורה אם יש לי 2 מכוניות? יהיה פטור מאגרת הטלויזיה על המכונית השניה?

בלגן...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תוספת לתגובתי הקודמת: בנוגע לנושא אנשי ההיי טק בעלי רכב ליסינג, התכוונתי לכך, שאיך הם ישלמו אגרת טלוויזיה אם הם לא עושים טסט לרכבם (בהנחה ורכבם היחיד הוא רכב הליסינג).

פורסם

אם בנושא ערוץ 1 עסקינן....

לדעתי לא צריך לסגור את הערוץ הראשון אלא פשוט להפוך אותו למסחרי , לבטל את האגרה עליו ומי שירצה לצפות בו יוכל לצפות בו מבלי לשלם עליו וגם לראות פרסומות , מנטל אחד לפחות אפשר להפטר.

:idea:

גם ככה מתי שיש רייטינג נורמלי בערוץ הזה זה רק בעת שידורי ספורט או יורם גאון בימי שישי ב9 בלילה :) אני אישית צופה בו לפני היציאה של ערב שישי ואני נהנה מכל רגע :wink:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני מציע דבר פשוט מאוד - לבטל את משרת השר הנוסף במשרד האוצר!

מספיק שר אוצר אחד, ולא צריך ליצן עם טייטל של שר שיישב וימציא שטויות שאין דרך פשוטה וריאלית לממש אותן.

מהכסף הרב מאוד שייחסך ממשרת שר (לשכה, צוות, רכב, אבטחה, נסיעות) אפשר יהיה להוריד את דמי הרישוי לרכב במספר שקלים לכל אזרח.

מי בעד עצומה?

פורסם

ואם אני צעיר שגר אצל ההורים ומחזיק רכב - גם אני אצטרך לשלם את הח*א הזה?

קיבינימט, אני בורח למקסיקו... :mad:

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
אני מציע דבר פשוט מאוד - לבטל את משרת השר הנוסף במשרד האוצר!

מספיק שר אוצר אחד, ולא צריך ליצן עם טייטל של שר שיישב וימציא שטויות שאין דרך פשוטה וריאלית לממש אותן.

מהכסף הרב מאוד שייחסך ממשרת שר (לשכה, צוות, רכב, אבטחה, נסיעות) אפשר יהיה להוריד את דמי הרישוי לרכב במספר שקלים לכל אזרח.

מי בעד עצומה?

ורק השר הזה מיותר?

במדינה של 7 מליון תושבים בלחץ ממש ממש אין צורך ב-23 (אופס.. 21) שרים.

אפשר לנהל את המדינה טוב מאוד עם 13 שרים בלבד:

* רה"מ.

* בטחון.

* חוץ.

* אוצר.

* תחבורה.

* עבודה ורווחה.

* שיכון.

* תשתיות. (לא ממש הכרחי - אבל גם לא ממש מיותר)

* חינוך ומדע.

* תרבות וספורט.

* תיירות.

* תקשורת.

* בטחון פנים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

רוצה לחסוך עוד?

שיכון ותקשורת אפשר להכניס לתוך תשתיות.

חינוך מדע תרבות וספורט יכולים בהחלט להיות משרד אחד.

תחבורה אפשר לפצל בין תשתיות, בטחון פנים ומשפטים.

עבודה ורווחה לא צריך להיות משרד, מספיק המוסד לביטוח לאומי.

משרד תיירות הוא בכלל מיותר בארץ שמגיעים אליה שניים וחצי תיירים בשנה, ומתוכם שניים הם פועלים זרים שמחפשים להתפלח על ויזת תייר...

מה שכן שכחת זה משרד משפטים, פנים, ומשרד בריאות - שלדעתי הם חשובים.

אז ברשימה שלי יש:

* רה"מ.

* בטחון.

* חוץ.

* אוצר.

* פנים.

* משפטים.

* בריאות (כולל בריאות הנפש).

* תשתיות - כולל שיכון, תקשורת, ותחבורה (מע"צ, רשות הנמלים והרכבות וכו')

* חינוך, מדע ותרבות. (ספורט לא צריך משרד ממשלתי! אנחנו לא גרמניה המזרחית).

* בטחון פנים.

לא צריך שר נוסף במשרד האוצר, לא צריך שר לענייני ירושלים, לא צריך שר לאיכות הסביבה, לא צריך שר לקליטת עליה, לא שר חקלאות, לא שר דתות, לא שר לתיאום עם הכנסת, לא שר לענייני ירושלים חברה ותפוצות, לא שר לפיתוח איזורי ולא שר לענייני הביצה הימנית של אישפוז.

כמה כסף נשרף במדינה הזו על שטויות וג'ובים מסריחים למושחתים. נטל המס במדינה שלנו הוא מהגבוהים בעולם גם אחרי קיזוז הוצאות בטחון. פשוט עצוב.

פורסם

עידן, לא התייחסת לסיבה לכל השרים (עם ובלי תיק): עודף מפלגות בכנסת ובכל ממשלה.

נכון שאפשר לבטל המון משרות שרים (אפשר אגב באותה מידה לאחד המון כי בלאו הכי השר לא מבין כלום במשרדו, ע"ע בני אלון-תיירות) אבל אז תהיה בעייה בהרכבת ממשלה.

צריך לשנות את שיטת הפרלמנט אצלנו או להעלות את אחוז החסימה (עבר החוק האחרון בנוגע לזה?..) ע"מ לצמצם את בזבוז המשאבים על משרדים, ג'ובים וסקטורים חברתיים.

* וכדי שיהיה קשור לדיון: למה אני צריך לממן את השכר של כל הטכנאים בערוץ 1?! ידעתם ש-80 אחוז מתקציב הערוץ הולך למשכורות?

שהערוץ יהיה מסחרי: אם הוא יהיה טוב, יהיה לו רייטינג אשר יביא לו כסף. אם לא, אז לא (שום דבר חדש..)..

למה המדינה הזו כ"כ ביוקרטית ואי אפשר לשנות פה כלום..

:evil:

פורסם

רק שלא יעלו את אחוז החסימה! גם ככה עלה ירוק בקושי נכנסת!

ומהיכרות עם עובד ערוץ 1 (בעבר) אני יכול להגיד בוודאות שרוב המשכורות משולמות שלא בתמורה לעבודה. אנשים מקבלים משכורת ויושבים בבית. זה ביזיון שלא יאומן.

פורסם

ידוע העניין של המשכורות שלהם.

הייתה על זה כתבה ועלו שם ממצאים שאנשים קיבלו שכר בתמורה ל-23 שעות עבודה ביממה, 25 :shock: שעות עבודה ביממה וכו'.

חלק מהמנהלים העלימו עין מהצהרת שעות כוזבת של עובדים, חלק מהעובדים החתימו כרטיס של חברים שלהם בלי שהחברים יהיו בעבודה בכלל..

בניידת שידור למשל, יש מספר אנשים מיותרים, ידעת? וועד הטכנאים (שהוא כנראה הגוף הכי חזק שם, ע"ע השקופית של שביתת טכנאים שמופיעה על המרקע אחת לזמן מה) מגן על המשכורות הגבוהות של הטכנאים ולכן יש שם אנשים מיותרים שנמצאים רק ע"מ לקבל משכורת.

אנקדוטה - אני לא זוכר למה בדיוק, אבל ה"גרפיקה" העלובה שליוותה את התוצאות על המסך בשידור משחקי מכבי ת"א כדורסל גם הייתה בעקבות החלטה של וועד הטכנאים.

פורסם

מכסימום אפשר תמיד להעביר בעלות למי שכן משלם, הרי בכל משפחה יש כמה שכן משלמים, אם זה אח\אחות\קרוב משפחה\חבר ....

• תוכן חדש...