Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואגב אותו אחד שציין שיש לו אקדח מים קטן שמסוגל להשפריץ על אנשים בזמן עצירה ברמזור, אני יכול להזהיר אותך שיום אחד יכול לצאת לך מישהו גם עם אקדח רק שבמקרה שלו זה לא יהיה אקדח מים :lol: ואז נראה את הפרצוף שלך באותו רגע.

אתה רציני?

no more tv for you mister!

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אם כבר השרשור הוקפץ:

היום בבוקר, בני ואני נוסעים לכוון הקאנטרי-קלאב בהרצליה, להוריד אותו בקייטנה.

על הרב קוק, ירוק, עובר את הרמזור של ויצמן. התנועה צפופה מאד אבל מתגלגלת.

שחורדינית עם פוקוס משתלבת בפראות על נתיב ההשתלבות החופשי לפניה ימינה מויצמן לרב קוק.

היא מגיעה לקצה שלו במהירות מטורפת בדיוק כשאני מבחין בה (היא היתה מוסתרת ע"י טוסון שנסע לפני בתנועה הצפופה) ומשתלבת לנתיב שלי בלי שום כוונות עצירה. צפצוף אזהרה קצר (קצר,נשבע) וסטיה לכוון מרכז הנתיב מנעו תאונה בטוחה.

בהמשך, היא הצליחה להתפתל ולהגיע לעמוד מימיני על חצי נתיב חצי חניה תוך סיכון כל עוברי הדרך.

את הקללות לא כ"כ שמענו (השילוב של רדיו ומזגן זה תרופה מצויינת לעצבים) אבל היריקות על החלונות והתנועות המזרחיות לא הותירו מקום לספק בקשר לתוכן הדברים. [למרות שכשהיא התחילה לנסוע שוב (בפראות ותוך זיגזוג בין הנתבים הצפופים) היא הוסיפה כמה נפנופי ידיים ממש לא ברורים.]

את שורת הסיכום אני מצטט מפיו של בני בן השש שליט"א:

"אבא, למה היא כל-כך עצבנית כבר בשעה כזו בבוקר? היא רק התעוררה, איך היא הספיקה להתעצבן כל-כך?"

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ידוע אחי, אין מה לעשות כל כך, להבא תלמד, יושבים לך על הזנב, תמיד יש דבר כזה שנקרא ברקס.

כל מקרה של פגיעה, כשהיא על הזנב, היא אשמה, שמירת מרחק.

אין מה לעשות, הייתי ממליץ לך על משהו חמוד שקצת יסריח לה תרכב, אבל זה "יחשב" ונדליזם, והמנהלים פה יזהירו אותי... (לא רוצה להסתכן.. החוקים פה קצת נוקשים אבל ככה צריך, משמעת!!!).

ישראל היום.

כל מפגרת שיש לה X5, אבל אין לה בית על שמה, חושבת היא איזה מלכה וצריך להזהר ממנה, בגלל זה הכי טוב רכב ב10K, מחכה שהיא תעשה טעות ועושה לה פס עליה. (כמובן שיהיה באשמתה.)

Peugeot 406 99' 1.8L auto.8)

Chevrolet Cavalier 95' 2.2L auto:twisted:

פורסם

הכל טוב ויפה עד שמ"כולה פגיעה מאחורה" תגיע לשמיים :?:roll: . אז עדיף לצאת חכם ולא צודק. יושבים לך על הזנב? תעבור נתיב ותן לו לעבור.

בקשר ל-X5 מה שכתבת, מסכים לגמרי (עם הבית וכו'), זה כלכך נכון בימינו :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...