Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,ברצוני מחר לקחת לבדיקה שברולט אופטרה יד ראשונה שנת 05 עם 60 אלף ק"מ(גיר אוטו',מנוע 1.6 ) .

רציתי לדעת איך הרכב מבחינת אמינות,צריכת דלק.

בקרוב אני נכנס לתקופת לימודים במסגרת עתודה לקראת הצבא.

לכן אשמח אם תוכלו לפרט לי על הרכב.

נכון להיום אני "מגדל" סוזוקי ליאנה 07 של ההורים(אינם משתשים בה) , ואני מצליח להחזיק אותה בהוצאה מינימלית של בערך 500-600 שקל דלק בחודש,וטיפולים שנתיים שמסתכמים כפחות 1000 שקל בשנה.

רציתי לדעת האם השברולט אופטרה 5 דל' תיתן לי את אותה צריכת דלק ואמינות בדומה לסוזוקי.

תודה מראש.

יפני זה הכי אחי

פורסם

הסוזוקי הוא הרכב הראשון שלי,בעיקרון התחלתי עם רכב זהב. שלא מתקלקל ועלויות דלק כמו של אופנוע.

הפחד שלי שכאשר אני יכנס לעולם האופטרה,אני יקבל כאפה מעלויות תיקון גבוהות,בלאי מואץ ותקלות מוזרות.

הפחד העיקרי הוא הדלק,האם בתקציב של 600 ש"ח בחודש אצליח להניע את האופטרה לפחות כ500 ק"מ בחודש (בדומה לשימוש שלי בסוזוקי)

יפני זה הכי אחי

פורסם
הסוזוקי הוא הרכב הראשון שלי,בעיקרון התחלתי עם רכב זהב. שלא מתקלקל ועלויות דלק כמו של אופנוע.

הפחד שלי שכאשר אני יכנס לעולם האופטרה,אני יקבל כאפה מעלויות תיקון גבוהות,בלאי מואץ ותקלות מוזרות.

הפחד העיקרי הוא הדלק,האם בתקציב של 600 ש"ח בחודש אצליח להניע את האופטרה לפחות כ500 ק"מ בחודש (בדומה לשימוש שלי בסוזוקי)

למה אתה מחפש הרפתקאות ?

ברצינות, אם הסוזוקי מספקת את דרישותך עכשיו, אין לך מה לנסות "להמר" על רכבים כאלה ואחרים, ועוד דייהולט אופטרה, שרחוקה שנות אור מהסוזוקי ורובן בילו את שנותיהן הראשונות בליסינג עלום שם.

אז מה היה לנו ? - שנתון ישן יותר, עיצוב גרוע יותר, מנוע עלוב יותר, איכות הרכבה שמביישת חיקויים של לגו מהמזרח הרחוק, יצרן שכבר לא מתפקד (בכל זאת, דייהו), ואמינות שנויה מאוד במחלוקות.

אני מבין את הרצון להשתדרג ו"להתחדש", אבל כלום לא תשיג מהמהלך הזה, באחריות.

מצטער על הבוטות בתגובה, אבל אני מנסה להזהיר אותך לפני שאתה מבצע מהלך פזיז, בכל מקרה, בהצלחה :)

הבוז לך.

פורסם

הסוזוקי כרגע היא שלי,רק על שם ההורים.בכל זאת מידי פעם אמא שלי רוצה לעשות קניות וצריכה את האוטו ולא תמיד אני נמצא בבית,לכן הוחלט לרכוש לי רכב עד 40K.

עברנו מס' רכבים ביד 2 ,והרכב שהוחלט לקחת לבדיקה מחר היא האופטרה יד 1 .

בין הרכבים שנמצא במחסן האופציות שלנו הם :

-רנו מגאן קופה 1.6 יד 3 עם 100 אלף ק"מ שנת 2001

-ניסאן אלמרה שנת 2005 יד ראשונה גירסאת ה5 דלתות עם 50 אלף ק"מ

-פג'ו 206 ידנית קופה שנת 2003 עם 90 אלף ק"מ .

יפני זה הכי אחי

• תוכן חדש...