Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה 1.2 TSI אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני בתהליכים של קניית רכב חדש, ולאחרונה התחלתי להתעניין בסקודה פאביה.

הייתי בסקודה היום בת"א (עושה נסיעת מבחן מחר), והאוטו נראה דיי טוב.

יש שם במבצע את הידני ספורט 1.4 MPI, אבל אני לא ממש בקטע של ידני, וגם הבנתי שה TSI הוא מנוע הרבה יותר טוב, הן מבחינת צריכת דלק והן מבחינת כח.

חשוב לציין שעיקר השימוש שלי ברכב בשנה-שנתיים הקרובות יהיו נסיעות מהבית לעבודה וחזרה, קצת נסיעות בתוך העיר, ולפעמים יציאות ביום שישי. חשוב לי שהאוטו יהיה בטיחותי.

בעקרון ההצעה שקבלתי הוא 100,000 ש"ח, עם 15 אחוז מקדמה, והשאר ב 48 תשלומים עם ריבית של פריים מינוס חצי.

מה אתם חושבים על הרכב באופן כללי ועל ההצעה בכלל?

האם אני עושה בחירה נכונה? יש אלטרנטיבה אחרת?

אשמח לכל ייעוץ ועזרה

פורסם

פאביה ספורט DSG ב100 אלף, אתה בטוח? אם זה אכן זה המחיר, מדובר בדיל ממש טוב.

בדרך כלל הדגם נמכר ב110K, ב100K נמכר דגם האמביאנט אוט'.

אני בעל רכב כזה גם - TSI, כמעט שנה על הכביש. סה"כ מאוד מרוצה מהרכב, רכב נמרץ וזריז בזכות מנוע הTSI, ההתנהגות בפניות חדות ממש מעלה חיוך. :wink:

הרכב גם די חסכוני - הממוצע בערך עומד על ליטר ל16.5 ק"מ.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אהלן,

אני בתהליכים של קניית רכב חדש, ולאחרונה התחלתי להתעניין בסקודה פאביה.

הייתי בסקודה היום בת"א (עושה נסיעת מבחן מחר), והאוטו נראה דיי טוב.

יש שם במבצע את הידני ספורט 1.4 MPI, אבל אני לא ממש בקטע של ידני, וגם הבנתי שה TSI הוא מנוע הרבה יותר טוב, הן מבחינת צריכת דלק והן מבחינת כח.

חשוב לציין שעיקר השימוש שלי ברכב בשנה-שנתיים הקרובות יהיו נסיעות מהבית לעבודה וחזרה, קצת נסיעות בתוך העיר, ולפעמים יציאות ביום שישי. חשוב לי שהאוטו יהיה בטיחותי.

בעקרון ההצעה שקבלתי הוא 100,000 ש"ח, עם 15 אחוז מקדמה, והשאר ב 48 תשלומים עם ריבית של פריים מינוס חצי.

מה אתם חושבים על הרכב באופן כללי ועל ההצעה בכלל?

האם אני עושה בחירה נכונה? יש אלטרנטיבה אחרת?

אשמח לכל ייעוץ ועזרה

הייתי באותה דילמה לפני כחודשיים וחצי.

אני מניח שאתה מדבר על אמביאנטה 105 כ"ס DSG.

חשבתי גם על המימון שלהם, אבל לא רציתי להצמד לפריים (שבינתיים רק עולה), אני לקחתי הלוואה דרך בנק הפועלים ל שלוש שנים ללא כאשר ריבית על חשבון סקודה (ההלוואה כמובן דרכם ובתנאי שאתה לקוח הפועלים)

תשים לב, שקיימת עלות הקמת קרן מימון בעלות של 1% מערך הרכב --> 1K.

אני בסופו של דבר לקחתי את הדגם הידני (TSI ולא זה שבמבצע) גם בגימור ספורט, הוא יוצא בכ 1500 שקל זול יותר צהDSG הלא מאובזר.

פורסם

אני בעל רכב כזה גם - TSI, כמעט שנה על הכביש. מאוד מרוצה מהרכב, רכב נמרץ וזריז בזכות מנוע הTSI, ההתנהגות בפניות חדות ממש מעלה חיוך. :wink:

לא... 100 אלף ש"ח זה על TSI הדגם הבסיסי Ambiente. מה שאמרתי הוא שהם גם מציעים MPI 1.4 sport ידני ב 85 אלף.

תגיד, מה מבחינת ההרגשה בפנים שאתה יושב? לא קטן מידי? המושבים נוחים כאשר נוסעים 40 דקות+?

איך הרדיו הדיסק של הרכב? החלפת אותו, או שהוא דיי טוב איך שהוא מגיע?

תודה

פורסם
הייתי באותה דילמה לפני כחודשיים וחצי.

אני מניח שאתה מדבר על אמביאנטה 105 כ"ס DSG.

חשבתי גם על המימון שלהם, אבל לא רציתי להצמד לפריים (שבינתיים רק עולה), אני לקחתי הלוואה דרך בנק הפועלים ל שלוש שנים ללא כאשר ריבית על חשבון סקודה (ההלוואה כמובן דרכם ובתנאי שאתה לקוח הפועלים)

תשים לב, שקיימת עלות הקמת קרן מימון בעלות של 1% מערך הרכב --> 1K.

אני בסופו של דבר לקחתי את הדגם הידני (TSI ולא זה שבמבצע) גם בגימור ספורט, הוא יוצא בכ 1500 שקל זול יותר צהDSG הלא מאובזר.

אתה מרוצה מהאוטו? זה גם דיי מפחיד אותי הידני בגלל כל הפקקים שיש במדינה.

פורסם
לא... 100 אלף ש"ח זה על TSI הגדם הבסיסי Ambiente. מה שאמרתי הוא שהם גם מציעים MPI 1.4 sport ידני ב 85 אלף.

תגיד, מה מבחינת ההרגשה בפנים שאתה יושב? לא קטן מידי? המושבים נוחים כאשר נוסעים 40 דקות+?

איך הרדיו הדיסק של הרכב? החפלת אותו, או שהוא דיי טוב איך שהוא מגיע?

תודה

יש מי שמוצא במושבים ה"רגילים" נוחים מאלה של ה"ספורט".

נוחות היא דבר אישי - יתכן ומושב שיהיה נוח לי, הוא מושב שיהיה פחות נוח לך. סע ותחווה בעצמך, רק אתה תוכל לענות על התשובה הזאת.

כנ"ל לגבי מרחב הפנים.

לגבי מערכת השמע, תחילה שקלתי להתקין שוב את הקומפוננט, מגבר וסאב שזרוקים בחדרי עוד מימי הרכב הקודם.

לאחר זמן מה הגעתי למסקנה שמה שיש בהחלט מספק ורחוק מלהיות רע או נורא. בהחלט נשמע חביב פלוס בעבור מערכת מקורית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לא... 100 אלף ש"ח זה על TSI הדגם הבסיסי Ambiente. מה שאמרתי הוא שהם גם מציעים MPI 1.4 sport ידני ב 85 אלף.

איך הרדיו הדיסק של הרכב? החלפת אותו, או שהוא דיי טוב איך שהוא מגיע?

תודה

הרגשה זה עניין אישי גש תעשה נסיעת מבחן וזה יענה לך על כל השאלות.

לי יש את ה-TSI הדגם המוחלש (86 כ"ס) ידני (היא גם זולה משמעותית 87K על הכביש)

ואני מרוצה מאוד, לפני זה הייתה לי הונדה סיוויק 2007 (מנוע 1800) ואני לא מרגיש ירידה בביצועים, היא כמובן יותר קטנה וצפופה מההונדה אבל לא משהו שמפריע לי.

ולגבי המערכת, לטעמי מספיק.

פורסם
אתה מרוצה מהאוטו? זה גם דיי מפחיד אותי הידני בגלל כל הפקקים שיש במדינה.

כן, מרוצה מהרכב.

לפני כן נהגתי על 206/207, ואת סקודה אני אוהב יותר, מבחינת הנוחות דיי זהה, אבל הביצועים ללא ספק בצד הצ'כי.

בקשר לידני... לא יודע מה להגיד לך :) אותי זה לא כזה מטריד... (מצד שני חסכתי כמעט 11K עבור הידני באותה רמת גימור)

פורסם

עוד קונים פאביה בישראל?

חשבתי שזה אופנה חולפת 8)

קח בחשבון שצריך להתרגל לתיבה הרובוטית עם אתה נוסע המון בעיר.

פורסם
עוד קונים פאביה בישראל?

חשבתי שזה אופנה חולפת 8)

קח בחשבון שצריך להתרגל לתיבה הרובוטית עם אתה נוסע המון בעיר.

אייל, אומר זאת בפעם המי יודע כמה לאחרונה - יש עדכון לגיר והוא פותר (כמעט לחלוטין) כל תלונה כלפי תפקוד הגיר בנהיגה העירונית.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אייל, אומר זאת בפעם המי יודע כמה לאחרונה - יש עדכון לגיר והוא פותר (כמעט לחלוטין) כל תלונה כלפי תפקוד הגיר בנהיגה העירונית.

העדכון יצא בארץ אחרי אוקטובר 10?

פורסם
העדכון יצא בארץ אחרי אוקטובר 10?

אייל, העדכון יצא לפני כחודש.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני בעל רכב כזה גם - TSI, כמעט שנה על הכביש. סה"כ מאוד מרוצה מהרכב, רכב נמרץ וזריז בזכות מנוע הTSI, ההתנהגות בפניות חדות ממש מעלה חיוך. :wink:

כן, זה המחיר :-o

גם אני רכשתי כזו..

הגימור הוא אמביאנטה ולא ספורט.

הגיר הוא האוטומטי ולא הידני.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי פאביה שקיבלתי בתחילת ספטמבר 2011, הגיר חלק לגמרי גם בעיר וגם מחוץ לעיר, לדעתי הוא אפילו יותר "חלק" מגיר אוטומטי רגיל

פורסם

לי יש את הרכב עוד מעט שנה בדגם SPORT TSI גיר DSG.

לי אישית הרכב צורך כ12.5 לליטר בנסיעה עירונית וכ15 לליטר בנסיעה בין עירונית.

אם לוחצים ומאמצים את המנוע הוא יכול לעשות גם אחד ל-10, הכל תלוי בצורת נסיעה שלך.

• תוכן חדש...