Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במלוא הכבוד, אני לא יכול להסכים. מה זה לעשות הכל טוב? אין חיה כזאת. גם לא יכולה להיות. הויירון נבנתה סביב מנוע חזק ביותר ותא נוסעים מפואר. מה שיצא זה מוצר חצי-אפוי, שכן לאור דרישות הדלק, הצמיגים והטיפול בה אפשרות השיוט המהיר והארוך היא תיאורטית במקרה הטוב וכל מה שנותר הוא 2 טון של הספק מטורף, טעם רע בחוץ וטוב בפנים. היא מעוררת הערצה אולי בשלב המספר העגול ובשל יחצ"נות מוצלחת במיוחד, אבל לטעון שהיא עושה ה-כ-ל טוב? ולטעון שהיא פרקטית? מאד קשה, מצטער.

שוב - אין בויירון כל פאר הנדסי שהוא. אין בה שום דבר חדש - 4 מגדשים היו לבוגאטי הרבה שנים לפניה (EB110), גיר דו-מצמדי לא הומצא בבוגאטי ואני בטוח שאי-אפשר לקרוא לאריזה המפוארת פאר הנדסי גם כן.

גורדון מאריי (אותו ציטטתי קודם) אולי משוחד (מקלארן F1), אבל טיפש הוא לא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בהחלט רכב ששינה את ההיסטוריה של עולם הרכב.

הבוגטי וירון, בדיוק כמו כל מכוניות העל שקדמו לה ואלו שיגיעו אחריה, לא שינתה במאום את עולם הרכב ולא תשנה גם.

מבחינת חשיבות מוטורית, הפיאט 127 מכונית חשובה בהרבה ממנה.

מקסימום היא הוכחה מה כסף יכול לעשות ותו לא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

רומן וחן אני לא מסכים איתכם.

מאותה בחינה אני יכול להגיד שגם מעבורת החלל הראשונה היא הוכחה למה כסף יכול לעשות ותו לא.

אתם מפספסים את הנקודה ,לדעתי הבוגאטי ,הרכב כביש היחיד ששלט במשך שנים כרכב המהיר בעולם ,עם נתון של 431.072 קמ"ש במהירות מירבית זה הישג שכן חשוב לעולם המוטורי.

אולי זה לא התנהגות כביש ,ורכב מסלול ולא יודע מה ,אבל זה הרכב כביש הכי מהיר שיש בעולם ,והוא היה כזה כמה שנים טובות ,זה מספיק כדי לקנות לו שם בדפי ההיסטוריה.

לי ספציפית אין כל משיכה אל הרכב הזה ,לא מבחינת יופי ולא מבחינת ההישג שלו בתחום המהירות ,אבל זה עדיין ,לדעתי, לא מוריד מזה שהרכב הזה "עשה היסטוריה" ,ובין אם היא פרקטית או לא ל-98% מהאנשים בעולם זה לא משנה ,כי גם מעבורות חלל ומטוס ה F-35 אינו.

חן אני בהחלט מצליח להבין מה אתה מנסה לומר ,ואתה צודק בדרכך שלך ,אני פשוט מניח שלשנינו דיעה שונה בונגע למה זה "שינוי בעולם המוטוריקה" ,כי בשבילי הרכב הזה הוא כן חלק חשוב בעולם המוטורי ,בדיוק כמו הפיאט 127 ובדיוק כמו הגולף GTI MK1 ובדיוק כמו הפורשה 356.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

המשמעות של השיא הזה אינה כה מהותית. היא בוודאי לא עושה אותה למשמעותית יותר מהפרארי F40, המקלארן F1 או קוניגסג או כל אחת אחרת שהחזיקה בשיא. אם כבר - המקלארן החזיקה בשיא 12 שנים, הפרארי דייטונה 16 - הויירון הרבה פחות - מ-2005 עד 2007 ומ-2010 ועד היום. לא משהו מיוחד. בוודאי לא בר השוואה למעבורת החלל הראשונה (איפשרה קפיצת מדרגה של ממש לעומת החלליות הקודמות) ובוודאי לא מטוסי קרב מסוימים (אם כבר אז F16 - מטוס קרב סדרתי ראשון עם בעל יציבות סטטית שולית). שוב - כולה מכונית מהירה, מפוארת ושמנה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אבל זה לא משנה ,אז אולי הוא נכנס "קצת" לדפי ההיסטוריה ,בדיוק כמו כל רכב שאי פעם החזיק בשיא ,אולי לא הכי חשוב ,או הכי משמעותי ,אבל יש לו חלק קטן כרכב כביש המהיר בעולם לשנים ככה וככה. מעולם לא טענתי שהוא יותר טוב מהמקלארן או הקוניגסגסגסגסססג או לא יודע מה ,מעולם לא טענתי שהוא יותר משמעותי ממשהו ,רק אמרתי שהוא שינה את דפי ההיסטוריה והוא עשה זאת ,לפחות ל-4 שנים ,עד שיצא משהו יותר מהיר ,נראה מתי זה יהיה.

בדיוק כמו שה F-117 הוא החמקן המבצעי הראשון וה F-35 ,שיש אומרים שיהיה המטוס האחרון שמוטס פיסית בידי טייס.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם על ה-BAE לייטנינג היו דיבורים ב-RAF שיהיה המטוס המוטס האחרון, זה בסדר. גם ה-F35 לא יהיה האחרון. בדיוק כמו שכל מלחמה עתידית תיגמר כמו הקודמות - כשהחי"רניק יגיע וידרוך בשטח האוייב. אגב F117 - דוגמא קלאסית למטוס שנכנס לספרי ההיסטוריה בזכות הטכנולוגיה נטו. על יעילותו המבצעית אפשר להתווכח והרבה.

בקיצור - הויירון לא שינתה דבר. יש לה חלק כמחזיקת שיא - זה נכון. הא ותו לא. מכל בחינה אחרת היא לא כזו מיוחדת. פשוט מיוחצנת היטב.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
גם על ה-BAE לייטנינג היו דיבורים ב-RAF שיהיה המטוס המוטס האחרון, זה בסדר. גם ה-F35 לא יהיה האחרון. בדיוק כמו שכל מלחמה עתידית תיגמר כמו הקודמות - כשהחי"רניק יגיע וידרוך בשטח האוייב. אגב F117 - דוגמא קלאסית למטוס שנכנס לספרי ההיסטוריה בזכות הטכנולוגיה נטו. על יעילותו המבצעית אפשר להתווכח והרבה.

בקיצור - הויירון לא שינתה דבר. יש לה חלק כמחזיקת שיא - זה נכון. הא ותו לא. מכל בחינה אחרת היא לא כזו מיוחדת. פשוט מיוחצנת היטב.

אם אני לא טועה כל הויכוח הזה התחיל בגלל שטענת שבוגאטי יודעת רק להאיץ ואנשים ניסו להסביר לך שהיא יודעת עוד קצת :roll:

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

סתם מרפרוף פה אני עובר ורואה כמה דברים שנורא מצחיקים אותי,

RK אתה יכול בבקשה להפסיק לעשות מעצמך צחוק ולחסוך מאיתנו את השטויות שאתה מדבר?

אולי תשב תראה קצת את הפרק על בניית הויירון ב"תעשיות על" בNG וקח איתך בבקשה דף ועט ותציין

כל הישג הנדסי שמתואר שם,ויש הרבה...

רואים שאתה "פאן בוי"של מכוניות ספורט "עממיות" אין בזה רע,אתה מוזמן לפתוח קבוצת אלפא סוד בפייסבוק,אבל תן לאנשים לחלום בגדול בשקט...

פורסם

אתה מעדיף לחלום ולאכול יח"צ, אני מסביר לך מה באמת קורה. מכל מקום, צחוק מעצמי אני בוודאי לא עושה. לא ציזיק, מדי פעם, לחשוב לפני שמדברים ובייחוד לשים לב לצורת הדיבור. אם תשים לב, החברים היותר מבוגרים וותיקים שענו בשרשור זה, תמכו בדעתי. תחשוב על זה.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...