Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי בתל אביב סובארו הצבאק מהדגם של 80-84 אכל הרכב שראיתי היה מודל 87. רכב שנראה שמור מאד מנוע 1.6 והבעלים טוען שזה רכב נדיר ולכן הוא מוכן למכור אותו במחיר של 15000 ש"ח . לפי דעתי זה מחיר מופרז ועדיף לקנות בסכום כזה רכב הרבה יותר חדש.

• אחראי פורום
פורסם

לפי ויקיפדיה, אתה צודק:

This generation of hatchback and BRAT were made alongside the 3rd generation offerings until 1987 for the BRAT, and 1989 for the hatchback. All other 2nd generation models were discontinued by 1985

עכשיו גם אני נזכר שראיתי האצ'בק מודל 86 או מודל אחר שלא היה לי הגיוני אז, הרי היבוא הופסק עם שאר הדגמים בסוף 84.

בטח רכב שעשה עליה. נדיר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ההודעה שלך קצת מבולבלת (אתה שואל או עונה, או גם וגם...?)

ייתכן וראית אחד מהרכבים שבתמונות :

הימנית - של תחילת שנות ה-80'. השמאלית - ה"מחליפה" שלה (ייתכן שהתמונה היא של דגם הטורבו, אבל הם דיי דומים).

images[6].jpg

subaru_gl_turbo_hatchback_blue_1987[1].jpg

alfa 156 2.5.

פורסם

יש לי ליד הבית מישהו שמחזיק שתי רכבים כאלה אחת אדומה ואחת תכלת נראות מאוד שמורות.

attachment.php?attachmentid=246624&d=1308924250

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

אני בזמנו מכרתי סובארו קופה כזו במחיר שמתקרב ל-15 אלף ש"ח.

יש משוגעים לדבר שמסוגלים לשלם על רכב שמור מאוד מחיר כזה, אבל הרכב צריך להצדיק את מחירו ולא להיות אכול מחלודה בכל פינה ומתוחזק בטירוף מבחינה מכנית.

פורסם
ההודעה שלך קצת מבולבלת (אתה שואל או עונה, או גם וגם...?)

ייתכן וראית אחד מהרכבים שבתמונות :

הימנית - של תחילת שנות ה-80'. השמאלית - ה"מחליפה" שלה (ייתכן שהתמונה היא של דגם הטורבו, אבל הם דיי דומים).

אני ראיתי בחיפה סובארו האצ'בק כמו בתמונה הימנית, רק בצבע לבן ודי חבוטה.

פורסם

מקרה דומה--BMW 520 שנת יצור 82' שהגיעה ביבוא אישי ונרשמה ברשיון כ-85'.

אה, והלוחית מסתיימת ב-84..:lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
יש לי ליד הבית מישהו שמחזיק שתי רכבים כאלה אחת אדומה ואחת תכלת נראות מאוד שמורות.

מזל טוב- אתה כנראה גר ליד לירוי!:-D:lol::wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

במידה ואתה גר בגבעת טל אז זה אני .אבל אתה לא מעודכן כי האדומה כבר נמכרה וכרגע תפסה את מקומה המרצדס הירוקה

פורסם

יש אחד בצבע תכלת למכירה נראת די בסדר

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם
יש אחד בצבע תכלת למכירה נראת די בסדר

אני זוכר שראיתי לפני כמה שנים סובארו כמו בתמונה הימנית דגם 4x4

ובלוחית הרישוי היה 87

הרכב היה בצבע כסוף

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

אתה גר בגני תיקווה?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אני גם ראיתי פעם סובארו הצבק מהשנים של 80-84 שלוחית הזיהוי שלה מסתיים ב86!! מישהו יכול להסביר איך זה יכול להיות?? אולי יצרו את הדגם הזה אחרי 84?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...