Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הצטרף לו "שותף" (פרטנר) נוסף לבית משפחת נ. - אחד כזה שרציתי כבר הרבה זמן. הוא מצטרף לקסארה שכבר איתנו 3.25 שנים, ול-306 שאיתנו כבר כמעט שנה. עכשיו הם כבר שלושה שם למטה בחניה :lol:

מדובר במודל 2007 מנוע 2.0HDI, יד 1 פרטית, הדגם המפואר.

הנה הוא לאחר שטיפה קלה חיצונית וניקיון קל מבפנים:

Partner-II (12).JPG

Partner-II (13).JPG

Partner-II (10).JPG

Partner-II (5).JPG

Partner-II (14).JPG

Partner-II (3).JPG

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי תקופה עם ה1.6 טורבו דיזל, הדגם ליסינג, רכב מצוין, רק העניין עם קיפול הכיסא היה מעצבן. חוץ מזה רכב מצוין. אתה נפלת על חתיכת מציאה, תתחדש ותהנה.:-)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אתה מידרדר מיום ליום:-D.

תתחדש.

תהנה.

עכשיו צריך להכריז על תחרות של כל בעלי הדושי"ם בפורום.

פורסם

תתחדש !

אני לעצמי גם לא ממש פוסל רכב כזה מאחר ויש לי 3 ילדים.

אבל יש לי שאלת תם - מה הופך את הרכב הזה למפואר? פרט לכך שהוא לא לבן ולא מלא בדפיקות?

פורסם
תתחדש, איפה הזמנים שהיו לך אימפרזה ולגאסי בחניה והיית יורק כל פעם שראית צרפתיה :D

מאז הוא קיבל שכל.

תתחדש איציק, אחלה רכב משפחתי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
תתחדש !

אני לעצמי גם לא ממש פוסל רכב כזה מאחר ויש לי 3 ילדים.

אבל יש לי שאלת תם - מה הופך את הרכב הזה למפואר? פרט לכך שהוא לא לבן ולא מלא בדפיקות?

הדגם המפואר "מכיל" 2 דלתות צד, מדף עליון לאחסון, דיפון קטן מבד על הדלתות, ריפוד שונה בכסאות, מבנה מושבים קדמיים משופר + תוספת של משענות יד - שאת זה נדיר אם בכלל תזכה לראות בברלינגו\פרטנר אחר, ופגושים "חצי" בצבע הרכב (שאת זה אפשר עדיין לראות לא מעט בדגמים מקבילים).

מאז שהיתה לי פרטנר 2002 לפני כ-4 שנים, ידעתי שזה הרכב שאני צריך הן לעבודה והן למשפחה - אממה, ידעתי שאני צריך HDI - ולי היה אז אטמוספרי (ב 2002 לא היו בכלל HDI-ים).

לשמחתי, מעט מאוד מהאנשים בארץ זוכים להביט מחוץ לקופסא ולזהות את הפרקטיות הלא-נורמלית שיש לרכבים האלו עבור משפחה (תתפלאו לשמוע כמה הרכב הזה שקט ונוח) - מה שמאפשר לאנשים שיודעים להסתכל מעבר ל"מכונית עם תדמית של אינסטלטור\טכנאי HOT\כל דבר אחר" להנות מהיתרונות המצויינים של הכלי הזה, ולהשאיר סטיגמות ותדמית - בצד.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תתחדש. 8)

יצא לי לנסוע לא מעט על מכוניות כאלה בשנים האחרונות, ואני בהחלט רואה את היתרונות.

שאלה בנושא האבזור: האם נמכרה בארץ גרסת נוסעים עם דלת שלמה מאחור במקום שתי דלתות חצי?

באירופה גרסאות הנוסעים בד"כ באות ככה, בעוד ששתי הדלתות זה משהו שרואים בעיקר בגרסאות המסחריות.

פורסם

כן, נמכרו בארץ דגמים עם דלת אחת מאחורה - אומנם ממש ממש לא הרבה.

רוב הדגמים הנ"ל נמכרו עם צבע מטאלי כלשהו, לרוב תכלת מטאלי. יש גם אחת כזאת בצבע אפור עכבר (כהה), יפיפיה, יחסית חדשה (ז"א עם הפנסים האחוריים של 2007 ומעלה) ברמת גן אצל מישהו שכבר המון שנים מחליף ברלינגו פרטית בברלינגו פרטית חדשה מהניילונים...

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תתחדש! נראית שמורה.

רק אני שמתי לב שמראה אחת בצבע הרכב ומראה אחת שחורה?

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
במראה השחורה חסר החלק הצבוע.

ראיתם טוב, הפלסטיק הצבוע בצבע הרכב במראה הימנית אכן חסר (מן הסתם, ככה קיבלתי את הרכב...)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
כן, נמכרו בארץ דגמים עם דלת אחת מאחורה - אומנם ממש ממש לא הרבה.

דלת מתרוממת זה דבר מאוד לא נוח, היא ענקית וכבדה, קשה לפתוח וקשה לסגור אותה.

היא גם לא מאפשרת העמסה עם מלגזה, ולא מאפשרת להתקרב עם האוטו ברוורס לפתח המחסן למשל.

היתרון היחיד הוא שדה ראיה טוב יותר דרך המראה המרכזית.

איציק, תתחדש.

• תוכן חדש...