Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין בהכנסה נוספת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהן האפשרויות העומדות בפניי כהנסה נוספת אחרי שעות העבודה - אני עובד 8 - 1700/1800 בדר"כ?

חלוקת עיתוני גלובס - ביררתי הכנסה של כ 1600 ש"ח - כדאי?

חלוקת עיתוני בוקר - באסה לקום מוקדם הא? - בין 2600 ל 3200 ש"ח.

עבודה כעצמאי - תלוי במזל - הכננסה אפשרית של בין 500 ל 1000 ש"ח לחודש.

טלמרקטינג/טלמיטינג אחה"צ?

שליחות על קטנוע?

עוד רעיונות?

תודה

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשליחויות על קטנוע במקומות טובים (מסעדות שעובדות חזק - לא איזה פיצה שכונתית שמוציאה משלוח פעם בשעה) - מרוויחים סבבה. אתה יכול להגיע בכיף ל-30+ לשעה רק מטיפים.

היתרון של זה כמובן הוא שהכסף מגיע מייד וביד.

אין מיסים. לא חולקים טיפים. זה טיפים אישיים.

הבאסה זה עבודה בחורף... :cry: אבל לבינתיים לקיץ זה יכול להיות סבבה.

פורסם

אם אתה עובד בעבודה הקבועה שלך משעות הבוקר, אז בכלל ובכלל לא מומלץ לעבוד בחלוקת עיתונים. חבר עבד בזה תקופה של 3 חודשים והבן אדם היה קרוב להתמוטטות פיזית/נפשתי you name it, היה עובד מ2 עד 5 בבוקר ואז קם ללימודים שנמשכו עד הצהריים ולעיתים עד הערב, תוסיף תקופות מבחנים, קורסים, התחייבויות למיניהם וקיבלת מתכון בטוח לחיים קשים מאוד.

אז אוקיי, אולי אתה לא סטודנט ואולי כן, אני לא יודע אבל בכל אופן לא ממליץ על העבודה הזאת.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אף פעם לא הבנתי איך חלוקת עיתונים משתלמת, במיוחד לבעלי מכוניות.

קודם כל, זה לא חייב להיות עיתון יומי. יש מקומונים ושבועונים למיניהם שלא חייבים להיות בתיבת הדואר עד שעה מסויימת.

איך זה משתלם? פשוט. מעמיסים את האוטו וחונים בשלוש-ארבע נקודות לאורך המסלול. משם עובדים עם עגלה.

חלוקת עיתונים זה אחלה הכנסה נוספת שבעולם אם רק עושים אותה בשכל. בזמנו ההורים שלי לקחו עבודה כזאת, ובמשך 4-5 שעות פעם בשבוע היינו יוצאים לטיול באזור די נחמד של כפר סבא, וזורקים עיתונים בתיבות דואר בדרך. זה מעולם לא היה קשה או בעייתי, סה"כ משהו שהמשפחה עשתה ביחד בתקופה שהיה לחץ בכסף.

בהמשך חזרתי לתפקיד הזה באופן עצמאי - הייתי נוסע אחרי בי"ס לרעננה, לוקח עיתונים מקומיים ומחלק אותם באחת השכונות החדשות בעיר. המפיץ היה זורק לי אותם בחניה של אחד הבניינים, והייתי חוזר לשם פעם בשעה בערך בשביל "לתדלק" את העגלה. ככה העברתי 3-4 שעות, ולפעמים בימי הקיץ אפילו לקחתי שני אזורים במשמרת כשהיה מחשיך מאוחר. וזה היה בלי אוטו בכלל.

אל תתבלבלו בין הכנסה עיקרית להכנסה נוספת. בתור הכנסה נוספת זה היה מצויין - כמה מאות שקלים בחודש כשעבדתי לבד, כמה אלפים כשעבדנו שלושתנו (כמובן בהתאם לגודל אזור החלוקה). בהחלט תמורה שווה למשהו כמו 20 שעות עבודה.

פורסם

ג'וקר שחור,

אני יודע שזה קשה, מה לגבי לחסוך בהוצאות? במקום לקרוע לעצמך את הצורה.

(ואני אומר את זה בתור אחד שלא מרויח הרבה... ומבזבז על שטויות..).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
בורסה!

הכי טוב להתחיל מהנקודה שלך = חיפוש הכנסה נוספת בלבד.

זאת העצה העצה הכי גרועה שתוכל לקבל פה. אלא אם יש לך זמן להקדיש לזה פול טיים ולהיות סוחר יום אל תתקרב לבורסה אם אתה רוצה לעשות עוד כמה שקלים בחודש באופן קבוע (אני לא מדבר על השקעות לטווח ארוך ששם הסיכוי להרוויח יותר גדול). אתה כמובן מוזמן לא להקשיב והרבה גופים כמו בנקים\ברוקרים\סוחרים או סתם שרלטנים כגון אתרי פורקס ישמחו לקרוע לך את הכיס, חזק.

אם תפרט מה הכישורים שלך אפשר יהיה להכווין אותך קצת יותר. אם אין לך כישורים רלוונטיים הייתי במקומך לוקח קורס במקצוע שמעניין אותך.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

Oferh,

תודה על התואר :).

אני עדיין עומד מאחורי העצה שלי. אם המטרה היא 1000-2000 ש"ח נוספים בחודש, זוהי מטרה מצויינת להכנס לבורסה.

הרבה אנשים נכנסים לבורסה, במחשבה שהם הולכים להרוויח מיליונים - כגודל האשלייה, כך גדול האכזבה.

אני מאמין שאם באים מלכתחילה אם רצון להרוויח מעט, כך הלחץ יורד ואפילו נהנים מהעניין.

אני מאמין ששעתיים-שלוש בערב, הם זמן מספיק להשקעה כזו.

ג'וקר שחור,

אני יודע שזה קשה, מה לגבי לחסוך בהוצאות? במקום לקרוע לעצמך את הצורה.

(ואני אומר את זה בתור אחד שלא מרויח הרבה... ומבזבז על שטויות..).

לא הבנתי את השאלה.

• תוכן חדש...